Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שווה את הכסף זה עניין סובייקטיבי לחלוטין.

מדובר במוצר מדבקה סיני זול ופשוט - מצד שני ראיתי אחד כזה עובד לא רע בסך הכל.

לא סתם זה מוצר זול :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

+1

תריץ בגוגל את שם הרמקולים האלה, לא תמצא קישור אחד באנגלית לדגם הזה (בטוח גם לגבי שאר המוצרים).

הכל תלוי בציפיות שלך, לעבוד זה יעבוד וסביר להניח תעבור איתם את תקופת האחריות, השאלה היא איך.

רק רסיבר נורמלי עולה לפחות פי חמש מהסכום הזה.

תוכל גם להתיעץ כאן.

http://www.hometheater.co.il/

פורסם

אם אתה מחפש מחיר זול - זה משתלם.

אם אתה מחפש איכות - ברח!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שווה את הכסף זה עניין סובייקטיבי לחלוטין.

מדובר במוצר מדבקה סיני זול ופשוט - מצד שני ראיתי אחד כזה עובד לא רע בסך הכל.

לא סתם זה מוצר זול :)

אם משווים את הצליל זה לרמקולים של LCD חדשה של פיליפס (או כל LCD חדשה אחרת), זה עדיף?

ברור לי שזה לא איכות ולא נעליים, אבל אני לא אודיופיל ואין לי עודף תקציב (השקעתי אותי ב-PFL8404 אחרי השרשור הקודם שפתחתי :lol:).

מחפש משהו בסיסי שנראה טוב ומשדרג את הסלון (והרמקולים האלה בהחלט נראים לא רע). אם הם מוציאים גם סאונד סביר וכל זה ב- 700 שקל, זה בדיוק המטרה.

פורסם

רמקולים ורסיבר לא קונים דרך האינטרנט אלא אם שמעת אותם במציאות ומצאת אותם במכרז או במחיר זול יותר.

יכול להיות שהסאונד לא יימצא חן בעיניך,יכול להיות שפיזית משהו לא ימצא חן בעיניך,לכן עדיף לראות ולשמוע במציאות.

וכמו קודמיי,גם אני הייתי בוחר משהו יותר איכותי.

פורסם

קנה רסיבר ורמקולים יד שנייה ותקבל איכות ואורך חיים גבוהים בהרבה באותו המחיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אין לך אוזן חדה , ואתה מחפש משהו שנשמע משמעותית טוב יותר מהLCD במחיר זול , זה שווה לך.

אני מבטיח לך שהעוצמה שלהם תיהיה חזקה מספיק בשבילך ותקבל סאונד היקפי (דולבי,די.טי.אס) וטווח תדרים רחב.

לך על זה אם אתה לא מתכוון להשקיע יותר מ1000 שקל.

שלא תבין אותי לא נכון , יש לי מערכת של DENON כי איכות הסאונד מאוד חשובה לי.

אבל כל אחד והעדפות שלו :)

פורסם

אני לא מכיר את הסאונד של הטלוויזיה שלך, אבל סביר להניח שהוא לא מדהים.

המערכת הזאת מכויילת לכיוון הבאסים קצת יותר מדי לטעמי, והמגבר שלה נוטה לעוות צלילים (גם גבוהים) אבל בס"כ בשביל קולנוע ביתי זה נחמד.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ב 600 שקל לא תוכל למצוא שום דבר איכותי יותר שעוד כולל דיוידי ורסיבר(אפילו שהוא ממש ברמה נמוכה).

יש לי מערכת כזאת בבית של אמא שלי.. מערכת פשוטה שמספקת את הסחורה למי שלא מפוצץ בסאונד ולא נותן דגש על שמיעת מוזיקה אלא נטו סרטים.

בכל אופן בהתאם לתקציב היא טובה, באופן כללי בטח שלא.

לאיש הממוצע היא המתאימה ביותר לדעתי כי גם ככה אצל רוב האנשים המערכות האלה כמעט חסרות שימוש עקב חוסר תדירות בצפייה בסרטים.

dreams dreams dreams do not come true

• תוכן חדש...