Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אומי (חזר לפני חודש לאקסית המיתלוגית אחרי שנתיים הפסקה) .

דווקא עכשיו? שעוד מעט חוזרים ללימודים ויש בנות חדשות (שוות) מהמכינות של הקיץ??

:shock:

:wink:

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנות שלומדות הנדסה ונראות טוב?

אתם לא צריכים איזה מרצה אורח מהתעשייה? :D

אסף, קח בקלות והכי חשוב - לא להסתכל אחורה כמו כל מיני עצות שקיבלת כאן על שמירת קשר עם אקסיות. זה רק יסבך את העניינים בעתיד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
והכי חשוב - לא להסתכל אחורה כמו כל מיני עצות שקיבלת כאן על שמירת קשר עם אקסיות. זה רק יסבך את העניינים בעתיד.

מסכים איתך עם כל הצער שבדבר!

בהחלט קשה אבל גם אני בדיעה הצלולה שלך בנושא.[ושוב עם כל הקושי בליישם זאת בפועל].

החלק הקשה ביותר הוא להפסיק להיזכר ברגעים יפים ומרגשים שהיו בקשר בעיקר שאתה עובר במקומות משותפים שמזכירים לך רגעים יפים מן העבר.

שוב תודה על התמיכה,בהחלט עוזר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מרכב ניפרדתי לפני 7חודש והפירדה הייתה הרבה יותר קלה אפילו ללא דמעות!ואחרי יומיים כבר עבר לי.

עם כל הכבוד לאהבתי למכוניות ולפורום בפרט,פרידה מאישה שאהבת כואבת פי כמה וכמה מפרידה מרכב שאהבת!

שיהיה לכם לילה טוב אנשים טובים,שוב תודה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני יגיד לך משו.

הדבר שהכי יעביר לך את זה זה רק הזמן

עוד חודש חודשיים אתה תסתכל אחורה ותצחק.

הזמן עושה את שלו.

וזה טבעי כול בן אדם יגיד וואי היה טוב אחרי תקופה כזאת

אני וחברה שלי נפרדנו לפני כמה זמן אחרי שנתיים וחצי בהתחלה הייתי כמוך אחרי זה וואלה הבנתי היא לא בשבילי.

וזה ממש לא מזיז אני מתסכל אחורה וצוחק

ידידי החיים ממשיכים.

פורסם

ידידי,הנה משהו שאולי גם יעודד אותך:

במהלך שירותי הצבאי (שליש אחרון של השירות) הכרתי בחורה שהיתה לחברה שלי במשך כמעט 4 שנים.

אהבתי אותה אבל הרגשתי ש"זה לא זה",ולמרות שניסיתי "לחנך ולשנות" אותה בדברים שהציקו לי ובהמשך ניסיתי לקבל את הפאקים שלה כמו שהיא,לא יכולתי ובסוף נפרדנו.

היתה פרידה לא קלה,כאב מאוד לשנינו,לה כאב אפילו יותר,אבל לא היה קל דווקא כי זו לא היתה פרידה מלוכלכת,נפרדנו מתוך "הבנה" שאנחנו מאוד אוהבים אחת את השנייה אבל כנראה לשנינו מגיע משהו שיהיה יותר "שלם".

אחרי הפרידה היו לי השנה וחצי שאני לעולם לא אשכח,זה היה שילוב של עבודה,לימודים,4 יציאות בשבוע וים של בחורות...

עד היום אני נזכר בתקופה הזאת ועולה לי חיוך על הפנים,פשוט היתה תקופה מדהימה,ללא ספק אחת התקופות הכי טובות בחיים שלי.

התקופה הזו הסתיימה עם המעבר שלי לחו"ל,ואז הגיעה לחיי ליטל,שהיא ללא ספק, הבחורה הכי מדהימה שאי פעם הכרתי (והכרתי המוןןןןןן),כל מי שמכיר את הבחורה הזאת פשוט נדהם ממנה,בחורה עם לב ענק,מוכשרת וחכמה בטירוף,קולית לגמרי,בשלנית מדהימה וכל סופרלטיב שרק ניתן לתת.

אחרי שבוע יחד ידעתי שתיהיה פה חתונה.

אחרי פחות משנתיים היתה חתונה.

ידידי,

לא סתם מישהו חכם אמר פעם,כל סוף זו התחלה חדשה,כנראה שהקשר הזה נגמר כי משהו הרבה יותר טוב מחכה לך.

אני לא אדם מאמין,הדבר היחיד שאני כן מאמין בו הוא שלכל אחד יש סוג של גורל שיועד לו,כנראה שהגורל שלי היה לטוס 8000 ק"מ כדי למצוא את אהבת חיי.

לא יודע מה הגורל שלך,אבל תתכונן למסע חדש :wink:

ותהנה מכל מה שיקרה בדרך.

בהצלחה

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ואז הגיעה לחיי ליטל,שהיא ללא ספק, הבחורה הכי מדהימה שאי פעם הכרתי (והכרתי המוןןןןןן),כל מי שמכיר את הבחורה הזאת פשוט נדהם ממנה,בחורה עם לב ענק,מוכשרת וחכמה בטירוף,קולית לגמרי,בשלנית מדהימה וכל סופרלטיב שרק ניתן לתת.

אחרי שבוע יחד ידעתי שתיהיה פה חתונה.

אחרי פחות משנתיים היתה חתונה.

תגיד עידן יא חנפן, אישתך קוראת בפורום הא. בגלל זה אחרי כל התיאורים על ההתהוללויות שלך אתה מביא לנו "היא הכי מדהימה ,הכי הכי.... " :wink:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

זה רק אני או שהבחור כתב בין השאר שהוא עסוק בספינינג?!

אם הפרידה לא נראתה כמו צ'יק-פייט, אני צנצנת...

סתם!

קח בקלות, אם היא נהייתה קרה ומגעילה בסוף זה רק אומר מי היא היתה באמת כל הזמן.

מתחדשת*

פורסם

הייתי עם חברה 3 שנים , אהבנו ברמות שאני לא חושב שאני יגיע אליהם שוב בחיים.

בחרנו להיפרד בגלל שהרגשנו שהקשר מיצא את עצמו והוא מאוד סטטי ושזה לא מתאים לנו בגיל הזה (21)

יום אחד נפרדנו וזהו , לא ראיתי אותה מאז אותו יום , עברו שנה חודשיים ,מה שמוזר ששנינו גרים באותה עיר.

דיברנו בטלפון פעמים בודדות.

מה שעזר לי להתגבר עליה שלא שמרנו על קשר ולא ראיתי אותה כי זה לא יעזור לשנינו סתם יעלה עוד פעם סערת רגשות מיותרת.

פורסם

אחרי 5 שנים של קשר, ניפרדתי מהחברה ומאז באמת החיים נהיו יותר קלים, קח בחשבון שכבר אין טלפונים של למה לא התקשרת מזמן לא היית אצל אמא שלי ושטויות כאלה, אין כמו תקופה של רווקות חריפה אחרי קשר ארוך, לאחר הפירדה קניתי חלק נכבד ממניות הפינלנידה בארץ, ותאמין לי שאם לא תחשוב אחורה ותגיד לעצמך כמה שאתה רגיל לחיות עם מישהי הכל יהיה לך הרבה יותר קל.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...