Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אתמול התברר לי במקרה הפער בעלויות החלפים כשהלכתי לקנות מגבים בי-ם במקום שמוכר מגוון חלפים

שאלתי מה עלות פילטר אויר והבנתי שזה נע בסביבות 50 ש"ח.

יכול להיות שלרכבים כמו פולו במוסך המורשה איכות הפילטר היא טובה יותר ויקרה יותר אבל יש גבול לכל תעלות לגבות 240+30 עבודה על פילטר אוויר?!?!

גם תמיד היתה הנחה אוט' בחשון של 6% אבל גם זה בוטל לדבריהם ואין יותר...:?

אין לי כל כך מושג, אבל לאחרים פה בטח יש, מה העלות של אותו פילטר ("מקורי") שמשתמשים בצ'מפיון בקנייה לבד....

שתפו

למדתי את הלקח אני מקווה שאמצא מקום בי-ם (מישהו מכיר?) שמוכר חלפים מקוריים ובצ'מפיון לא יראו אותי!

פורסם

עלותו של פילטר אוויר מקורי או תוצרת חברת MANN FILTER עבור פולו היא בסביבות ה-180 שקלים פלוס/מינוס.

פילטרים תחליפים תוצרת סין העממית היא במחיר שציינת ולא מומלץ להרכיב פילטר מסוג ז'.

לא תמצא בחנויות פילטר מקורי של VAG.

בפעם הבאה תוכל לרכוש פילטר שווה ערך למקורי אצל צנטרל בת"א במחיר קצת יותר נוח.

איזה כייף לי :)

פורסם

מסנן אויר זה לא רק נייר או קרטון אלא הוא חלק בעל חשיבות עליונה לאריכות חיי המנוע ומכלולים במערכת היניקה.

רמת הסינון הדרושה, היכולת לאפשר אותה לאורך זמן והעמידות בתנאים סביבתיים שבו הרכב נוסע, רק מסנן מקורי מטעם היצרן יכול להבטיח - לכן וגם בגלל המיתוג של חלק מקורי, מתקבל המחיר הגבוה יחסית.

מסנן אויר זה גם לא חלק שאתה מחליף בכל טיפול, כך שלא מדובר בהוצאה גבוהה על בסיס תקופתי.

פורסם

המחיר מוגזם לפי דעתי!

לפי החשבוניות הקודמות הרכב שלי (בורה מנוע 2 ליטר).

פילטר אוויר תוצרת MANN ב 58 לפני מע"מ ועבודה.

פורסם

מחירו של פילטר אוויר תלוי בסוג הרכב לכן ההשוואה לא במקום.

פילטר אוויר לגולף 1.6FSI שנת 2006 הינו כ-190-200 שקלים עבור פילטר מקורי בצ'מפיון.

פורסם

מה שאותי מפתיע כחבר וותיק בפורום תמיד מי שנוהג לזרוק רפש על מוסכי צ'מפיון הינו משתמש חדש וזו ההודעה הראשונה שלו בפורום.

פורסם

אני לא יודע מה מפתיע אותך,

אני הצטרפתי ושיתפתי את הפורום כי מצאתי לנכון לעשות זאת, זאת החוויה האישית שלי ,

אני ציינתי עובדות ודיברתי בצורה תרבותית אני חושב.

אני מבין את ההבדל בין פילטר איכותי לכזה שלא, אני חושב שלשלם 270 ש"ח עבור החלפת פילטר זה מאד גבוה, אם פילטר ברמה זהה עולה 180 אז ההפרש הוא לא 600 אחוז אלא רק "רק"30-40% .

ומהתגובות ניתן ללמוד/להתעדכן/לשתף, רפש? אתה אמרת.

פורסם

פילטר אוויר מקורי לפאסאט 2002, 180 ש"ח לפני מע"מ, לפני שנה וחמישה חודשים.

פילטר אוויר מקורי לגולף 2001, 167 ש"ח לפני מע"מ, ביולי 2006.

יכול להיות שעם הזמן שחלף המחירים עלו "קצת". אבל אין ספק שלפילטר האוויר יש חשיבות גדולה ורצוי להשתמש באחד שמומלץ ע"י היצרן.

אצלי ברכב רק חלפים מקוריים, בכל מחיר.

פורסם

קיבלת מספר תגובות מאנשים שרשמו במפורש שזה עלותו של פילטר אוויר מקורי לכן המחיר ששילמת הינו בגדר סביר. בפעם הבאה בקש הצעת מחיר לפני ביצוע העבודה.

• תוכן חדש...