Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi 200T Turbo Quatro

Tatra
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך זה שבחול הצבע תמיד יוצא הרבה יותר טוב ממה שעושים בארץ..

גם בארץ יש פחחים וצבעים מהשורה הראשונה, המחסור הוא דווקא בלקוחות שישלמו 12K אירו על פחחות+צבע!

אין לי הסבר לזה פרט לזה שאולי בגלל כל הוואקסים שעשיתי הצבע התעוות טיפה.

עשית ווקסים לרכב עם צבע טרי בן חצי שנה???:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
העבודה שנעשתה אצלי זה הרכבת קיט מ-טכניק מקורי מפלסטיק מרכב אחר(פגושים+חציות+ספויילר)+פחחות וצבע+החלקת אנטנה, החלקת איתותי צד בכנף, החלקת סמלים, גבות מקדימה והחלקת פסי קישוט בצד.

הרכב היה יותר מחודש אצל הפחח ושילמתי +-11 אלף ש"ח.

זה האוטו לפני הצבע:

...

וככה היא ניראית היום:

....

העיניין הוא שכשהרכב יצא מהצבע הוא ניראה מדהים ללא גל אחד (גלים בצד אתה יודע...)!

כחצי שנה אחרי זה הופיעו גלים בצד הרכב כמ ושאתה רואה בתמונות ששמתי כאן. אין לי הסבר לזה פרט לזה שאולי בגלל כל הוואקסים שעשיתי הצבע התעוות טיפה. אם תוכל לשפוך קצת אור בנושא אני אשמח.

אם הגזמת עם הלחץ בוואקס, בהחלט. מעבר לכך אם אתה מבקש שאתיחס לעבודה של אדם אחר, למען ההגינות (ובמיוחד היות ואני לא בעניין ולא יכול לראות את האוטו ואו לשמוע את הצד "שלו") אני מעדיף לא לעשות זאת בפורום זה8) - עימך הסליחה...

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

האודי מדהימה.

רכב שנראה סטנדרתי אבל עוקץ כמו פורשה, חלום חיי אבל 325 קמ"ש זה כבר פאקינג מטורף.

אחרי שארכיב טורבו על הלנצ'יה שלי (בעלת פוטנציאל מנוע דומה מבחינת הספקים),

אגיע לתוצאה קרובה לעוקצנות עליה אני חולם :wink:

הבעיה שיקח לזה עוד הרבהההה זמן.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
גם בארץ יש פחחים וצבעים מהשורה הראשונה, המחסור הוא דווקא בלקוחות שישלמו 12K אירו על פחחות+צבע!

עשית ווקסים לרכב עם צבע טרי בן חצי שנה???:shock:

הוא המליץ לי לעשות וואקס כל שבועיים לפחות.:|

דיטיילינג מקצועי יכול לפתור את הבעיה? או שאין דרך חזרה?

אגב שלא יהיה אי הבנות. הרכב עכשיו בדיוק כמו בתמונות האחרונות ששמתי. הרבה אנשים לא שמים לב לזה בכלל . זה גלים בצד שאני רואה גם בלקסוס של 500 אלף ש"ח שעברה תיקוני צבע בארץ אחרי מכה. גם אין לי בעיה עם הפחח אנ ייודע מעוד הרבה אנשים שקיבלתי פה עבודה מעולה. פשוט בוודאות זה לא היה. זה משהו שאנ יעשיתי....או מהוואקס או מהכיסוי שכל הזמן מכסה את הרכב או אפיל ובגלל מזג האוויר פה. אין לי מושג. אני אפילו אעלה תמונה של הרכב יום אחרי הצבע שתיראו שאין גלים בכלל וההשתקפות מושלמת ולא מעוותת:

dsc0526g.jpg

dsc0521t.jpg

dsc0686w.jpg

*אני יודע שרואים את המספר, זה בסדר.

פורסם

כל פעם אני נדהם מחדש מהBMW המדהימה שיש לך, ולא רואים גלים בכלל דרך אגב. :-)

Lancia Dedra 1.6 i.e 92 כבר לא בועטת :-(

פורסם
אם אתה מבקש שאתיחס לעבודה של אדם אחר, למען ההגינות (ובמיוחד היות ואני לא בעניין ולא יכול לראות את האוטו ואו לשמוע את הצד "שלו") אני מעדיף לא לעשות זאת בפורום זה 8) - עימך הסליחה...

חייב לציין שאהבתי את התגובה :mm_yeah::mm_yeah:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
איזה גרסה זו שברקע באתר?

ואני לא מבין כלום :(

אב טיפוס ל 100, אם איני טועה... אידיש לא דיברו בבית:??

פורסם
נראה מצוין:mm_yeah:

אבל איזה טורבו מהסדרה של KKK מורכב?K26?K24?ויש עוד...

הKKK הוא הכלאה של 26\27\29 עם בית טורבינת גז מיוחד של MTM

הבוכנות 82.5 מ"מ במקום 81

כל בוכנה\טלטל קלים בק"ג מהאוריגינל

גל זיזים ספציפי ל IMSA

גל ארכובה גם IMSA, קל ב6.5 ק"ג מהמקור

גלגל תנופה בימטאלי מRS2 - בחורף יוחלף בגלגל תנופה מאלומיניום (חסכון במשקל של כ 14 ק"ג)

מזרקים מ פורשה 911 טורבו

סעפת יניקה ושסתום פריקה מAUDI SPORT QUATRO

אני מקווה שזה עונה על חלק משאלותיך.

T

פורסם

The next victim: US-spec 20V Turbo Quatro. See the difference from the black one in the engine bay... :-) Porsche brakes already fitted to the front, similar bodywork modifications to follow during the winter

3935256482_6596141db4.jpg

3934475347_2cd6afb479.jpg

3935256712_35dec0e966.jpg

פורסם
העבודה שנעשתה אצלי זה הרכבת קיט מ-טכניק מקורי מפלסטיק מרכב אחר(פגושים+חציות+ספויילר)+פחחות וצבע+החלקת אנטנה, החלקת איתותי צד בכנף, החלקת סמלים, גבות מקדימה והחלקת פסי קישוט בצד.

הרכב היה יותר מחודש אצל הפחח ושילמתי +-11 אלף ש"ח.

זה האוטו לפני הצבע:

1.jpg

3.jpg

5.jpg

וככה היא ניראית היום:

nmmkj2vzm2yu.jpg

kddyzz4nlztc.jpg

rdyhinfiywzo.jpg

העיניין הוא שכשהרכב יצא מהצבע הוא ניראה מדהים ללא גל אחד (גלים בצד אתה יודע...)!

כחצי שנה אחרי זה הופיעו גלים בצד הרכב כמ ושאתה רואה בתמונות ששמתי כאן. אין לי הסבר לזה פרט לזה שאולי בגלל כל הוואקסים שעשיתי הצבע התעוות טיפה. אם תוכל לשפוך קצת אור בנושא אני אשמח.

וואו וואו וואו.

ממש אהבתי הצבע החישוקים (הישנות) האגזוז קצת שופוני לדעתי אבל עדיין וואו :)

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

• תוכן חדש...