Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויפר - אתה נגד המנוע הזה כי אתה באמת מאמין בזה שיש לו בלאי קצר או שפשוט פחות מרשים לספר לחברים שיש לך רכב עם מנוע 1.4 ולא מנוע 2000 טורבו מפוצץ ?

כי באמת אני לא מוצא סיבה אחרת למה לפסול את המנוע הזה .

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאלכס,

תקרא לי אולי קצת מטומטם אבל אם תבין קצת בשיווק אתה תבין טוב מאוד למה נותנים לו פרסים וכו', לשווק מוצר ולזכות אותו בפרסים מסויימים וכמובן לפרסם אותו יותר מדי מן הסתם תגרום להתעניינות ולפידבקים מעולים על המוצר כמו שאתה נותן.

אני ממש לא מזלזל במהנדסים של פולקסווגן ואני מודע לטכנולוגיה שהם משתמשים בה אבל מה שאני בא לומר על המנוע שלפחות בארץ הוא לא חי מספיק זמן בשביל לדעת מה הבעיות שלו.

הרי ברור שבכל מיני כתבות ותוכניות טלוויזיה שכמובן באות מטעם היצרן תשמע רק דברים טובים ואת כל הדברים הרעים הרי מטאטים מתחת לשטיח.

ליקיר,

התגובה שלך כל כך מגוכחת ואני לא מאמין שמישהו רשם לי משהו מטומטם כזה.

שמע בכל זאת אני לא בן 17 ואת ההתלהבות שלי כבר עברתי ואם הייתי רוצה פוזה במחיר הזה אפשר לקנות המון פוזה אתה יודע וזה לא בדיוק מה שאני מחפש למרות שבארץ ישראל אני הרבה יותר בעד רכב שייראה טוב מאשר רכב חזק כי רכבים חזקים הם לא ממש בשביל המדינה הזאת ולפי דעתי מנוע 2.0 טורבו הוא לא מנוע מפציץ למרות שיש לו מגוון אפשרויות לחיזוקים ולגרד את ה300 סוסים בלי יותר מדי השקעה.

תהיה בטוח שאם היינו עכשיו שנתיים שלוש קדימה והיינו כבר שומעים בארץ המון פידבקים חיוביים מאנשים שיש להם רכב עם מנוע כזה לא הייתי חושב פעמיים.

בכל מקרה רק בגלל הדעה הזאת שאני מאוד דובק בה שבארץ ישראל אין טעם לרכב חזק, אני שוקל בכובד ראש ללכת על לאנד קרוזר 2007-2008 שזאת אופציה לגמרי שונה מכל מה שחיפשתי עד עכשיו.

פורסם

"לנד קרוזר יהיה עדיף בשבילך רק אם אתה יוצא לשטח"

אני ממש לא מסכים עם התגובה שמעליי: אפשר לקחת לנד-קרוזר גם אם אתה לא יורד לשטח.

לקרוזר יש יכולת שטח טובה (להיזהר מהמיקום הבעייתי של מיכל הדלק!!!) ובכביש הוא רך מאוד = נוח מאוד.העניין הוא שהוא מגיע רק עם 2 כריות אוויר (!!!) והמתלים שלי רכים מדי.אני בספק רב אם הרכב מגיע עם ESP.

אם כבר לנד-קרוזר,לך על ה-4000 סמ"ק פרימיום (יש גם לאקצ'רי - אבל הוא לא מאובזר יותר מדי ויש גם "סטנדרט" שמאובזר כמו אוהל טירונות) משנת 2006 ומעלה: 250 כ"ס,גיר 5 הילוכים וצריכת דלק של מעבורת חלל

פורסם
לאלכס,

תקרא לי אולי קצת מטומטם אבל אם תבין קצת בשיווק אתה תבין טוב מאוד למה נותנים לו פרסים וכו', לשווק מוצר ולזכות אותו בפרסים מסויימים וכמובן לפרסם אותו יותר מדי מן הסתם תגרום להתעניינות ולפידבקים מעולים על המוצר כמו שאתה נותן.

אני ממש לא מזלזל במהנדסים של פולקסווגן ואני מודע לטכנולוגיה שהם משתמשים בה אבל מה שאני בא לומר על המנוע שלפחות בארץ הוא לא חי מספיק זמן בשביל לדעת מה הבעיות שלו.

הרי ברור שבכל מיני כתבות ותוכניות טלוויזיה שכמובן באות מטעם היצרן תשמע רק דברים טובים ואת כל הדברים הרעים הרי מטאטים מתחת לשטיח.

שאני אבין, אתה טוען שפולקסוואגן נותנים את הפרסים לעצמם? מאיפה הבאת את זה?

מנועי טורבו קטנים הם העתיד של מנועי הבנזין מאירופה. VW מחליפים לאט לאט את כל מנועי הבנזין שלהם לכאלה, פיג'ו ו BMW משתמשות בהם וגם פיאט.

קשה לי להאמין שכולם טועים (למרות שהיו דברים מעולם).

emotion of motion

פורסם

מה שאני טוען זה שכל תעשיית הרכב יודעת למכור מתי שצריך למכור ומה שצריך למכור.

בנוגע לפרסים, אני לא יודע בדיוק מי אלו הארגונים שמחלקים את הפרסים ואת כל ההשבחות ליצרנים אבל לפי דעתי ואני יודע שהמון אנשים עכשיו יסכלו אותי באבנים אבל לפי דעתי המון מזה מכור וכמו שאמרתי את כל מה שהצרכנים לא צריכים לדעת מטאטים מתחת לשטיח כי כל הקטע הוא למכור וכמה שיותר מן הסתם.

זה כמו שאני אקח דוגמה קצת לא קשורה:

לא שאני מבין גדול בכדורסל אבל נגיד היורוליג למי שמכיר החתימה את מכבי תל אביב על חוזה עד שנה מסויימת לא משנה אם היא תהיה אלופה או לא והסיבה היא להכנסות למפעל הזה.

עכשיו למה אני אומר את זה שזה יחסית לא קשור לנושא, מכיוון שכמו שיש ארגונים בנוגע לספורט שדואגים לרווחים שלהם למשל:פיפ"א אופ"א וכו' אז יש גם ארגוני רכב שדואגים מאוד לכיס שלהם ולשווק את מה שנכון להם בזמן שהם חושבים.

אני בכל אופן אומר שצריך לתת למנוע הזה עוד איזה שנתיים בכבישי הארץ בשביל לדעת באמת איך הוא.

בנוגע ללאנד קרוזר אני לא בדיוק חשבתי על ירידה לשטח, זה פשוט רכב מאוד נוח לנסיעה לפי דעתי ולא צריך יותר מזה למרות שאני באמת לא סגור על זה ובוחן כמה אופציות שחשבתי עליהן לאחרונה.

פורסם

בדקתי בשבילך את נושא היבוא האישי .

יש באתר autoscout24.de שירוקו שחורה 2.0TSI גיר DSG משנת 2008 ( יוצרה ב-8.2008 ) , 11 וחצי אלף קילומטר .

מוכרים אותה ב-11 אלף אירו ( בחישוב שעשיתי כולל מיסים והכול יוצא בסביבות 130 אלף גג ) .

פורסם
"לנד קרוזר יהיה עדיף בשבילך רק אם אתה יוצא לשטח"

אני ממש לא מסכים עם התגובה שמעליי: אפשר לקחת לנד-קרוזר גם אם אתה לא יורד לשטח.

לקרוזר יש יכולת שטח טובה (להיזהר מהמיקום הבעייתי של מיכל הדלק!!!) ובכביש הוא רך מאוד = נוח מאוד.העניין הוא שהוא מגיע רק עם 2 כריות אוויר (!!!) והמתלים שלי רכים מדי.אני בספק רב אם הרכב מגיע עם ESP.

אם כבר לנד-קרוזר,לך על ה-4000 סמ"ק פרימיום (יש גם לאקצ'רי - אבל הוא לא מאובזר יותר מדי ויש גם "סטנדרט" שמאובזר כמו אוהל טירונות) משנת 2006 ומעלה: 250 כ"ס,גיר 5 הילוכים וצריכת דלק של מעבורת חלל

אתה יכול לא להסכים, אבל אתה טועה. שים לב לניסוח שלי - "יהיה עדיף בשבילך". מהדרישות המקוריות של פותח השרשור הבנתי שהוא מחפש משהו עם אלמנט ספורטיבי כזה או אחר, אבל עדיין נוח יחסית לאחזקה. לנד קרוזר הוא לא זה ולא זה. בנוסף, הוא נופל באופן משמעותי בהתנהגות הכביש ובזריזות מהרכבים שהומלצו לבחור, ויהיה עדיף עליהם, שוב, רק אם רוצים לרדת לשטח (נסה לרדת לשטח עם שירוקו :wink: ).

אתה, לעומת זאת, ממליץ לו על הלנדקרוזר בנזין, שזה אפילו מופרך יותר מהדיזל (את צריכת הדלק כבר ציינת בעצמך).

בנוגע ללאנד קרוזר אני לא בדיוק חשבתי על ירידה לשטח, זה פשוט רכב מאוד נוח לנסיעה לפי דעתי ולא צריך יותר מזה למרות שאני באמת לא סגור על זה ובוחן כמה אופציות שחשבתי עליהן לאחרונה.

אם אתה מחפש רכב נוח לנסיעה אתה לא מחפש רכב ספורטיבי. בתקציב שלך יש ה-מ-ו-ן אפשרויות נוחות יותר לנסיעה מהלנד-קרוזר (רכות מתלים היא לא האלמנט היחידי של נוחות נסיעה), ועדיפות עליו במובנים רבים מאוד - כולל עלויות אחזקה (שהבנתי שחשובות לך).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למי שהתקשה להבין עד עתה, ומבלי לפגוע בפותח השרשור חלילה, הבחור מחפש רכב "שופוני", ותו לא.

מהסיבה הזו הוא חשב באותה נשימה על שירוקו מנוע 2.0 דווקא, ואח"כ על אלפא GT ובסוף סיים עם רכב ספורטיבי בדמות ג'יפ טויוטה לנד קרוזר (קצר עם ריפודי עור וחלונות מושחרים, לא ?)

עצתי לכל מי שמחפש רכב שופוני, לך עם הלב. מה שעושה לך את זה - מתאים.

---

• תוכן חדש...