Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומר-כמה שאתה צודק. כמה שהיא יפה-6.8 זה ממש לא משהו רציני. אבל היא עדיין מדהימה:wink:

GT באמת מכונת נהיגה, אבל יש משהו אחד שמאוד הפריע לי. היא דופקת על הכביש כאילו שבכלל אין לה מתלים. כמו טנדר.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

GT באמת מכונת נהיגה, אבל יש משהו אחד שמאוד הפריע לי. היא דופקת על הכביש כאילו שבכלל אין לה מתלים. כמו טנדר.

ממש לא נכון! אולי זו שנהגת עליה היא עם בולמים גרועים. הGT אמנם יחסית קשיחה, אבל ממש לא באופן מטריד, אלא באופן שמצליח לספוג יחסית טוב ועדיין להיות ספורטיבי. הכל שאלה של למה אתה משווה אותה.

אם כבר, לי הפריע יותר שבקרת היציבות לא מתנתקת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא יודע עד כמה זה אקטואלי לפותח השרשור אבל עידכון קל .

בקרוב מאוד GTI MK6 בישראל ונכון לכרגע 5 דל' DSG ובמחיר שיפתיע... :idea: (לא , לא 180K וגם לא קרוב לזה מן הסתם..)

מבטיח לעדכן בתמונות את הראשונה שתנחת בישראל ..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

בשלב ראשון נכון לכרגע יגיעו רק DSG 5 דלתות.

תהיה אפשרות להזמנה מיוחדת לידנית וגם 3 דלתות. אני מקוה ומאמין שיגיעו גם ידניות 3 דלתות .

נ.ב:אולי תהיה אפשרות לקראת 2010 לשירוקו ידנית 2.0T והסבלניים ימתינו לעוד "אולי" שנקרא לו שירוקו R בתקווה שתגיע לרבעון שני של 2010.. 8)

פורסם

לפותח השרשור,

הייתי ממליץ לך לבדוק את האפשרות של AUDI S3, לדעתי הרכב הזה יתאים בול !

אני בטוח שתמצא לפחות אחת משומשת במצב מצוין, הרכב הזה ליגה או שתיים מעל כל מה שהציעו לך פה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לפותח השרשור,

הייתי ממליץ לך לבדוק את האפשרות של AUDI S3, לדעתי הרכב הזה יתאים בול !

אני בטוח שתמצא לפחות אחת משומשת במצב מצוין, הרכב הזה ליגה או שתיים מעל כל מה שהציעו לך פה.

אני רק לא רואה מישהו שימכור לו את הרכב ב-180-200 אלף שקל אבל אולי זה רק אני.

פורסם

אם אתה לא סומך על הפרטים שנותנים לך בחברה אז חבל מאוד כי הם (לצורך הדוגמא -אני) אלו שמוכרים את הרכב ומכירים אותו לעומק בכל הפרטים!

ממש לא נכון ובטח שלא מובן מאליו.

אולי במקרה שלך זה באמת ככה, אבל יצא לי לראות מספיק סוכני מכירות של הקונצרן שלא באמת הכירו את הרכבים ואף הטעו.

S3 ניתן להביא במחיר שהצעתי שנתון נגיד 2007 אם הדגם בכלל היה קיים בשנה הזאת?

אני בספק אם תמצא במחיר שהצבת.

דבר ראשון, אם אני לא טועה, הS3 של 2008 קיימת החל מ2006.

כנס למחירון של יצחק לוי ויד-2 ותבדוק מה המחיר של שנתון 2007. אם אני לא טועה, שנתון 2008 עומד בערך על 230 אלף.

יש גם את עניין המיסוי הירוק שהעלה את המחיר של רכב חדש מ295 ל311 אלף... כנראה גם משפיע על המשומשות.

S3 לדעתי נמצאת בליגה אחרת לגמרי מכל מה שדובר עליו כאן, אך המחיר בהתאם אם כי לדעתי זול ביחס למה שאתה מקבל.

אני ממליץ לך לבדוק אם את הקליאו ספורט. 200 כ"ס במחיר שקרוב ל180 אלף אם אני זוכר נכון.

נשמע לי כמו המחיר הכי זול לכ"ס.

פורסם

ההספק זה לא הכל. יש מכוניות חזקות מהקליאו במחיר נמוך או דומה (גם אם לא בהכרח ספורטיביות יותר).

ואגב - עומר הוא בהחלט יוצא הדופן, לא מעט בגלל שהוא חובב מכוניות. במסגרת העבודה יוצא לי לדבר לא פעם עם סוכני מכירות של שלל יבואנים וחלקם, תסלחו לי, לא רק לא מבינים כלום, אלא גם די טמבלים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

GTI MK6 תגיע בקרוב מאוד ואני מרשה לעצמי להשויץ ולהגיד בזכותי גם גיר גיל וגם 3 דלתות..

אני ממליץ לאותו מתלבט אם עדיין מתלבט שיגלה סבלנות קלה כי בקרוב מאוד הוא ככל הנראה יופתע מאוד ממחיר שלא נראה לי שמצפים לו..

נ.ב: רוני תודה.

פורסם

בעניין האלפות.

הGT נהדרת מי שהזכיר כאן אחת שמתרסקת זו כנראה מכונית בעייתית.

הבררה הרבה פחות. לא ברור לי למה אבל היא מתנהגת הרבה פחות טוב מה159 המקבילה. אם כבר אז הייתי ממליץ על ה159 שתצא גם יותר זולה באופן משמעותי.

פורסם

אני מחזק את הממליצים על שירוקו 1.4 ידנית. יצא לי לנסוע על גרסת ה-2.0 לפני מספר חודשים והיא היתה חזקה אמנם, אבל מבחינת נתונים "על נייר" היא מהירה רק ב-0.9 שניות מגרסת ה-1.4. כמובן, רק נתונים על הנייר. לא התנסתי בגרסת ה-1.4.

ועוד בנושא תיבות ה-DSG - אני באופן אישי נגד, אבל אם אתה שוקל גם אוטומט, גרסת ה-1.4 מגיעה עם הדור החדש יותר של ה-DSG עם 7 הילוכים ולא 6 כמו בגרסת ה-2.0 - התיבה הזאת, בשלב זה, לא מסוגלת להתמודד עם המנוע הזה.

ובקשר לאמינות - שני המנועים הם מנועי טורבו, מה שאומר עלויות תיקון נכבדות במידה ומשהו באיזור הזה מתקלקל. נכון, ל-1.4 יש גם מגדש על אבל זה לא מה שצריך למנוע ממך לוותר על המנוע הזה. הוא נהדר - באמת - והוא גם חסכוני יותר מה-2.0. וזול משמעותית, כמעט בלי פרופורציה.

פורסם

לא חשבתי שהגיבו לי מאז די שכחתי מהשרשור שפתחתי ודי התעסקתי בחיפוש רכבים.

אוקיי אז ככה, בנוגע לאלפא GT מבחינתי זה רכב אחד המדהימים והייתה תקופה שכל כך רציתי אחד כזה וכמעט הבאתי,לפני בערך 4 חודשים הלכתי למקום אחד שמוכרים בו אלפות ברמת החייל וראיתי אחת שנת 2007 אם אני לא טועה מנוע 3.2 במחיר של 160 אלף וממש נדלקתי על הרכב הזה והמון זמן חשבתי על להביא אותו אבל לאחר קצת בירורים הבנתי שזה רכב קצת בעייתי מבחינת חלפים והוא לא בדיוק נוח לאחזקה כמו לדוגמא הגולפים/שירוקו וכל הוואגיות.

ובנוגע ל159,לפי דעתי מדהימה אבל רכב קצת מבוגר (בכל זאת אני בן 21).

בנוגע לשירוקו 1.4, אני כל כך נגד המנוע הזה ועוד מוגדש, עדיין לא נשמעו הרי תקלות ודברים רעים על המנוע אבל לפי דעתי מנוע כזה לא יוכל להחזיק מעמד המון זמן ואני צופה לו באופן אישי בלאי מאוד קצר.

בנוגע לגיר אוטומט,אין מצב שאני אגע במשהו כזה.

מה שכן אני מחר או יום ראשון הולך לבדוק לעומק את הנושא של ייבוא שירוקו 2.0 TSI ידנית.

הבנתי שהסיפור יכול לצאת לי גג 210,000 ש"ח.

פורסם

אתה בן 21 אז כנראה מהנדס אתה לא.

מנוע 1.4 המדובר קיים כבר מספיק זמן ועוד לא נשמע שהוא מת מוקדם אלא להפך, כל שנה הוא זוכה בפרסים.

אני לא רואה סיבה לפסול את המנוע מהפחד שהמנוע ילך לעולמו מוקדם אלא אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב 20 שנה.

תן קרדיט למהנדסים הגרמנים שהם יודעים מה הם עושים ועם טיפול נכון לא אמורות להיות בעיות מיוחדות.

emotion of motion

• תוכן חדש...