Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה למה כולכם אומרים שעדיף את השירוקו 1.4 TSI על הלאון קופרה או על האודי A3 2.0T זה מה שאני מנסה להבין.

כי הלאון קופרה כחדשה לא בתקציב שלך ובאופן כללי נראית כמו מיני-ואן והאאודי A3 לא מכוייל ספורטיבי כמו הגולף GTI או השירוקו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלאון קופרה נמכרת בתקציבך ואני ממליץ בחום על נסיעת מבחן, הרכב חזק מאוד וגם מרגיש כך.

יכולה להיות עסקה משתלמת ביותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לאון קופרה ממש לא מיני וואן.

האוטו מגיע מאד מאובזר כולל מושבים מצוניים, תומכים וחישוקי 18.

בכל מקרה, היא בתקציב שלך, ולא נראה לי שתמצא רכב עם ביצועים עדיפים בתווך הזה של המחירים.

פורסם

משהו מוזר עם הפנים של השירוקו בתמונה שהבאת, יש לי אחת כזו ליד הבית TSI וההגה המופיע בה הוא כמו של הגולף דור קודם רק עם תחתית שטוחה זה אומר שההגה משתנה לפי גרסאות או שיש גרסה חדשה יותר?

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

לא גרסה חדשה - זה אותו רכב!

פשוט ההגה ולוח השעונים שונה קלות לכיוון גולף דור6 \פאסאט CC בכל השירוקו שיוצרו לאחרונה (עפ"י מידע לא רישמי כל הרכבים שיוצרו מהשבוע ה22 של השנה מגיעים עם ההגה החדש)...

גם הפאסאטים שנחתו לאחרונה מגיעות עם ההגה החדש..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

גם הפאסאטים שנחתו לאחרונה מגיעות עם ההגה החדש..

הגיע הזמן! רכב של 200,000 ש"ח עם הגה שנראה מיושן ליד דגמים זולים ממנו...

Insane things comes from insanely people.

פורסם
עומר ניתן להוסיף לשירוקו 1.4TSI קסנון וריפודי עור ? אם כן מה העלות ?

הזמנה מיוחדת בלבד (לא מומלץ בגין המתנה ארוכה ,מחיר,מכירה עתידית שלא ממש יהיה קל לקבל עליה את העלות של התוספות הנ"ל , אין אפשרות ביטול להזמנה מיוחדת ומחיר שעלול להשתנות בגין שינוי מס,מטבע וכו'..)

לצורך העיניין - מושבי עור VIENA (יש כבר כמה כאלו בארץ וזה נראה מעולה!) 20K ש"ח.

קסנון מקורי מהיצרן (פנסים אחרים) +שפריצרים שיושבים בתוך הטמבון - 9.5K ש"ח.

פורסם

הצעה מעט שונה - מה לגבי וולבו C30 טורבו? רכב חזק מאוד, גם-אם לא הכי ספורטיבי, ובעל מראה הדומה מאוד לשירוקו, אולי מעט פחות קיצוני.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

בנוגע לוולבו, את האמת לא ממש מדבר אליי וולבו אני גם בכלל לא מכיר את הרכב ומה הוא מציע אבל גם אם הייתי מכיר לא ממש הייתי הולך לכיוון הזה.

אני הרבה יותר בעד הוואגיות מכיוון שאני מכיר את הרכבים נסעתי על רכבים מהסוגים האלה ואני ממש אוהב את מה שהם מציעים.

לעומר, היום היה לי את הויכוח לגבי השירוקו הידנית שאמרתי פה.

החבר אמר לי שההצעה הוגשה לו לפני בערך כ4-5 חודשים בסכום של 212,000 ש"ח.

יכול להיות שלפני 4-5 חודשים כן הציעו משהו כזה עם מנוע 2.0 TSI?

בכל מקרה לאחר המון התייעצויות אני אלך לסיאט ואולי אסגור על לאון קופרה חדשה במידה וזה ייכנס בתקציב ומה יציעו לי בנוסף.

אני גם אגש לסוכנות צ'מפיון ברמת גן ואבקש מידע על השירוקו ואולי אפילו אעשה נסיעת מבחן על ה1.4 TSI ונראה אם היא באמת חזקה אבל רק במידה והיא תוצע בגיר ידני.

אני אלך שבוע הבא ויעדכן בהמשך תודה לכל המגיבים.

ומי שיכול לתת לי עוד מידע על הלאון קופרה אני אשמח.

פורסם

בתאוריה אותו נציג מכירות אולי אמר לו מחיר לפי המחירון שלו (מחירון פנימי של צ'מפיון) ל2.0T ידנית (לצורך העיניין גם יכל לתמחר לו עם מזגן מכאני וללא סאן רוף וכו'.. היה מגיע למחיר יותר זול אבל בפועל לא אפשרי!) .

במקרה אני אישית מכרתי כ30% מכלל השירוקו שנוסעות היום בארץ ובדקתי לעומק את הנושא.. יש לי לא מעט לקוחות שרצו ועדיין רוצים 2.0T ידנית.. כאשר בדקתי לעומק ורציתי להריץ הזמנה מיוחדת לכזה רכב - לא היתה אפשרות! גם לא לפני 4 חודשים..

נ.ב: כשאתה מגיע למרכזי - כנס לקפה :wink:.

פורסם

מבחינת כח, הלאון עדיפה משמעותית מהשירוקו וגם מרגישה כזו בכל הילוך.

השירוקו יותר שיקית אבל תעלה יותר, פרקטית פחות וחזקה הרבה פחות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חכה! לפי שאתה מזמין, מה עם האיטלקיות? GT חיה! מנוע 3.2, 240 כ"ס, 0-100 ב6.7. יכנסו לך שנתונים 07-08. הבררה 3.2 ידנית עם 260 כ"ס והרבה יותר פוזה מכל אוטו שהעלו פה. 0-100 ב6.8. אין עוד אחת אפילו שדומה לה בעיצוב. חוץ מזה, אני מאוד אוהב את הקופרה. אם אתה הכי אוהב אותה, תלך עליה, בחירה מעולה לפי דעתי.

פורסם

האלפות באמת יפייפיות - ואני מאוד משוחד אבל אם הבררה מאיצה בעולם האמיתי ב6.8 אני קונה מחר דיהטסו סיריון ומוכר את הגודשת שלי .. :roll:

מצטער אבל אחרי סיבוב על בדיוק אחת כזאת - כל הפאסון של הבררה הזאת ירד לי לטימיון.. ואם כבר יפייפיה אמיתית בקטע קלאסי אז GT 3.2 ידנית בלבד! מכונה לנהיגה - לא לדעתי האישית אבל בהחלט רכב שהייתי שמח להיכנס אליו כל בוקר אבל לא בדיוק המכונה שהייתי תוקף איתה פניות או מועך לה את הדוושה...

נ.ב: שים לב לעיניין לא פחות חשוב (לא קשור דווקא לאלפא) - סחירות עתידית (עכשיו אולי לא מעניין אבל כשתרצה למכור זה מאוד יעניין.. ואני לא מדבר על מה רשום בלוי אלא מה באמת קורה ואיפה תקבל מעל ואיפה תקבל מתחת ואיפה הרבה הרבה מתחת...).

אני חושב שאולי גם מיאטה יכולה להיכנס לך לא רע בתקציב הזה וזה כבר להתפשר על הרבה פרקטיות ואיכות אבל פאן מסוג אחר שאין לאחרות..

שים לב גם לעלויות של ביטוח - הבנתי שאתה מתחת ל24...

פורסם

מה עם GTI ידנית 08 ? יש אחת שכנראה תצא למכירה ממש בקרוב , לבנה 3 דלתות ידנית ללא תאונות אבל עם ק"מ ..68K..

לא ידעתי שיש GTI מונית

פותח התארד, תשקול שוב את נושא האוקטביה, למרות שזה רכב של פנסיונרים (לא נכון) העסקה הכללית טובה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...