Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב לספר לכם על צעצוע חדש שקניתי

לקחתי מדוד שלי את המיו הישן שלו.

הוא עושה אוסף של מכשירי ניווט.

ואז חשבתי מה אני עושה עם מכשיר מיושן ותוכנת ניווט ישנה.

תוכנה מצאתי באינטרנט.

ואז מצאתי שיש כרטיסי רשת אלחוטית שנכנסים לחריץ ה sd

הזמנתי אחד מ ebay שלחו מהונג קונג.

עכשיו אני מעלה הודעות לא מעניינות לפורום עם מכשיר gps.

יש את הכרטיסים גם ב microsd ואפשר להכניס אותם לטלפונים שאין להם wifi

אייל

פורסם

אבל עדיין למכשיר צריך להיות דפדפן משלו, לא?

הMICROSD משמשים גם בתור כרטיס זיכרון לכל דבר?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

פאק אתה לא רציני.. זה מטורף!

S^M אפשר לפרוץ כל מכשיר בדיוק בשתי דקות ואז אתה שולט בו לגמרי, מתקין עליו מה שבא לך..

Stay Dirty

פורסם

asafasaf כרטיסי SDIO לא נמכרים בכל מקום,לא כולם מכירים אותם.

חלק גדול ממכשירי ה GPS לא מגיעים עם WIFI,עם כרטיס אחד פשוט משנים את כל מה שהם יכולים לעשות.

S^M המכשיר העתיק שלי מגיע עם מערכת הפעלה pocket pc 2003 העתיקה.

והוא מגיע עם אינטרנט אקספלורר ומסנג'ר.

יש גם סקייפ שעובד עליו ועשיתי איתו שיחות טלפון.

הבעיה שלהם שאין להם זיכרון,היה פעם כרטיס כזה של SANDISK אפשר למצוא ב EBAY.

SanDisk SD WiFi Card 256MB

אייל

פורסם

שמע לא ניסיתי להיות ציני.. באמת פעם ראשונה שאני שומע על זה , וזה רעיון מגניב שיהיה לך אינטרנט באוטו דרך המכשיר GPS..

והכרטיס הזה שהראית עכשיו של סאנדיסק, אפשר לשים עליו גם את התוכנת ניווט.. תענוג

Stay Dirty

פורסם

אוקיי , עכשיו קחו לדוגמא את המצב הזה:

אתם לוקחים את המיו (כל דגם שלא יהיה), אחרי ששמתם עליו את הכרטיס זיכרון + WIFI ואחרי שהתקנתם עליו מערכת הפעלה חדשה (יש מ-ל-א כאלה רצים ברשת), מכינים סוג של "בית" BUILT-IN בשביל המכשיר עצמו והנה- יש לכם מחשב ברכב בלי כל הדברים בבגאג' וגם אפשר לשלוף את זה החוצה.

עכשיו נשארת הבעיה היחידה: איך מחברים את המיו למגבר?

במידה והדבר אפשרי - הפכנו את המיו לנגן מוזיקה משוכלל (הוא בעצם מסך מגע וגם ג'יפיאס,גם נגן סרטים ואפשר לשים עליו גם משחקים) יענו יש לנו CARPC שעשוי ממיו.

איך מחברים את המיו למגבר אם אין יציאת RCA\אוזניות ודברים דומים?

**לצורך העניין מדובר על MIO MOOV 300.

פורסם

אין, בדקתי מכל הכיוונים, יש רמקול פנימי (מעניין אולי אפשר לפתוח את הפלסטיקה ולהתחבר על ה+\- של הרמקול הפנימי ומשם לבנות בקומבינה יציאת RCA).

בכל מקרה, אם אני קונה MIO MOOV 500 ששם כן יש יציאה למגבר, אני בעצם יכול לשים אותו ברכב ואז יהיה CARPC עם ג'יפיאס מובנה נכון?

אגב, מחיפושים בגוגל, המכשיר הזה יכול לעשות דברים מדהימים עם מערכת הפעלה נכונה עליו.

אוהד.

פורסם

בדיוק מה שאני מתכוון לעשות .. עלינו פה על סקופ מטורף..

עכשיו צריך למצוא מקום לחתוך בדשבורד בשביל להכניס את הGPS שיהיה ממש CARPC

אני הולך לחפש באינטרנט אולי מישהו אי פעם עשה דבר כזה לסופר לנסר שלו, או במקרה שלך, קולט, שזה לא משנה יש להם אותה קונסולה..

Stay Dirty

פורסם

שמע אסף אצלנו בקונסולה (אני מניח שאצלך יש סופר לנסר), אם מוציאים את המגירה (שגם ככה שבורה אצלי) ואת ה"מקום של הרדיודיסק" אז יש מקום בול למיו 300 ואני מניח ששאר הדגמים באותו הגודל.

הרעיון של חיבור המיו כקאר-פיסי עלה לי לפני כמה חודשים ופתחתי על זה שרשור שבסוף לא הניב תוצאות והמסקנות היחידות שהגעתי אליהם:

- אי אפשר לחבר את המיו300 למגבר\יציאת RCA וכדומה אלא רק בקומבינה.

- אי אפשר לחבר את המיו300 למחשב דרך המיני USB שלו ולהשתמש בו כמסך מגע בלבד.

אבל! אם אני מוצא מכשיר בעל אותם היכולות רק עם יציאה לאוזניות אני מחליף את המיו שיש שלי ומוכן להוסיף כמה שקלים.

אסף - אתה מחיפה? אם כן אפשר להעזר אחד בשני בפרוייקט הזה אם תרצה ואם יש לך עוד אינפורמציה אשמח לשמוע.

*עוד משהו, במידה ואתה מחבר את הסאנסוי שלך למגבר, איך אתה מעביר את הREMOTE שהמגבר יידלק יחד עם המכשיר?

לפותח השרשור- יש לך מושג אם מוכרים את הכרטיס זיכרון עם הWIFI בארץ?

אוהד.

פורסם

אם הבנתי נכון הכרטיס של SANDISK כבר לא ביצור.

תזמין מ EBAY,שולחים בדואר,מגיע אחרי שבוע,חצי מחיר.

לשלי יש יציאת אוזניות,אני משתמש בו ברכיבה על אופנוע.

חקרתי אותו מכל הכיוונים.

בדרך כלל אם לא תמיד אי אפשר להחליף מערכת הפעלה במכשירים עם WINDOWS MOBILE.

מצורפות תמונות של כמה דברים שעשיתי לו

iphone.jpg

game.jpg

iphone-slide.jpg

אייל

• תוכן חדש...