Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מחר אני לא ינסע למוסך אז אני יצלם שוב את תא המנוע ואת המפלג כדי שתתנו את דעתכם.

שוב תודה רבה לכל המשתתפים והעוזרים!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אז היום התעסקתי קצת עם האוטו לאחר שהייתה לי בעיה עם דוושת הגז סידרתי את זה ,ובדרך הסתכלתי על המפלג והמכונאי הזיז אותו לאמצע בערך אפילו טיפה יותר שמאל הבפעם הקודמת שהאוטו היה במוסך לצורך החלפת מחשב.בכל מקרה היום ניהיה רעש מוזר שדומה לדפיקות אז אני ימצא יום וינסע למוסך לבדיקה.

אז הצתה ירדה מהפרק כרגע.

כדאי להחליף שמן? עברו בערך 5000 ק"מ מאז ההחלפה הקודמת אבל אני מוסיף כל חודש ליטר או שתיים של שמן.

חיפושיות 73-74

פורסם

היום הרכב נגרר למוסך על ידי חברת דרכים עקב משאבת דלק ששבקה באמצע כביש 4- נזק של 1000 שקל ,אחרי שיסדרו את זה אני יגיד להם שיבדקו את הנושא של החום.

איזה מבאס זה כל שבועיים 1000 שקל תיקונים.

חיפושיות 73-74

פורסם

לא עברתי על כל השרשור שאני רואה אותו פעם ראשונה, אז ככה:

מאוורר: תמיד המקורי הכי טוב. קלאץ' ויסקוזי חדש יעשה את העבודה בלי קיבועים ועיניניים.

מאוורר חשמלי: צמוד לרדיאטור, פועל קבוע בזמן מזגן, ופועל בלי מזגן מעל 90 ומשהו מעלות.

מים: חלילה לא רגילים. או מי מזגן (לא מים מזוקקים) או פרסטון או פרפלו. פרסטון היחיד שאני מכיר שלא גורם להתחממות, לדעתי הוא חומר מצוין למרות שיש כמה ביקורות פחות טובות עליו.

אם הרכב פועל על מים רגילים כבר כמה זמן, פלאש לכל המערכת (משהו איכותי, לא יודע מה קיים היום בשוק, ואז פירוק וניקוי רדיאטור.

טרמוסטאט 72 מעלות (זה מרצדס מקורי, לא מכיר 60 וגם אין בו טעם)

ועכשיו החלק החשוב:

מנסיון, מרצדסים אוהבות להתחמם. לא יודע למה, ככה הם מהיום הראשון. אחרי פלאש שיוציא את כל הג'יפה (ויש, תאמין לי) מהמנוע, להחליף את הרדיאטור לרדיאטור 3 שורות, לא שום דבר פחות מזה גם אם הוא חדש. זה יפתור את הבעיה אחת ולתמיד.

אם זה לא יעזור, ראש המנוע שלך לא בסדר.

בהצלחה

פורסם

בנתיים נגמר הקיץ ואין צורך במזגן ...

את כל הפתרונות שהצעת אני יישם במנוע החדש שאני יחליף בזמן הקרוב.

לפחות בפעם האחרונה המחוג נשאר קצת מעל 80 ולא המשיך אז ניתן להמשיך לנסוע ללא חשש.

בכל מקרה תודה לכל המשתתפים והעוזרים!

חיפושיות 73-74

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
לא עברתי על כל השרשור שאני רואה אותו פעם ראשונה, אז ככה:

מאוורר: תמיד המקורי הכי טוב. קלאץ' ויסקוזי חדש יעשה את העבודה בלי קיבועים ועיניניים.

מאוורר חשמלי: צמוד לרדיאטור, פועל קבוע בזמן מזגן, ופועל בלי מזגן מעל 90 ומשהו מעלות.

מים: חלילה לא רגילים. או מי מזגן (לא מים מזוקקים) או פרסטון או פרפלו. פרסטון היחיד שאני מכיר שלא גורם להתחממות, לדעתי הוא חומר מצוין למרות שיש כמה ביקורות פחות טובות עליו.

אם הרכב פועל על מים רגילים כבר כמה זמן, פלאש לכל המערכת (משהו איכותי, לא יודע מה קיים היום בשוק, ואז פירוק וניקוי רדיאטור.

טרמוסטאט 72 מעלות (זה מרצדס מקורי, לא מכיר 60 וגם אין בו טעם)

ועכשיו החלק החשוב:

מנסיון, מרצדסים אוהבות להתחמם. לא יודע למה, ככה הם מהיום הראשון. אחרי פלאש שיוציא את כל הג'יפה (ויש, תאמין לי) מהמנוע, להחליף את הרדיאטור לרדיאטור 3 שורות, לא שום דבר פחות מזה גם אם הוא חדש. זה יפתור את הבעיה אחת ולתמיד.

אם זה לא יעזור, ראש המנוע שלך לא בסדר.

בהצלחה

טוב אז החום לא עוזב אותנו.

קודם כל מישהו יודע למה מטפטפים מים על השטיח של הנוסע?(מים מהמזגן)

יכול להיות שהמנוע מתחמם בגלל טורים גבוהים בסרק?(יטופל ברגע שיהיה לי זמן לקפוץ למוסך)

איך אני עושה פלאש רציני למערכת הקירור? במכון רדיאטורים או שניתן להשיג אותו בחנות חלפים רגילה?

אני לא רוצה להשקיע כרגע יותר מדי על האוטו אז אני מתחיל מפלאש בייתי ונראה איך מתקדמים.

חיפושיות 73-74

פורסם

הצינור ניקוז שלך סתום, (צינור מים של המזגן)

ואני באמת מציע לך ללכת למכון ראדיאטורים , ולהשקיע את סכום הכסף הנדרש כי חבל שיילך עוד פעם מנוע,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...