Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

קודם כל אני יודע שיש אפשרות חיפוש בפורומים אבל לצערי האפשרות לא פעילה )http://www.carsforum.co.il/vb/search.php(

קיבלתי בדואר הודעה על 'דוחו"ת' חנייה שטרם שולמו. לפי המכתב סכום הדו"ח המקורי הוא 250 ש"ח והדכום כרגע אחרי הכפלה ותוספת הוצאות גביה הוא 421 ש"ח. החברה המטפלת היא "שהר שירותי חנייה בע"מ".

עד כמה שזכור לי העירייה מחוייבת לשלוח לביתי עותק מודפס של הד"ח לפחות פעמיים. לצערי לא קיבלתי אפילו התרעה אחת ולכן לא שילמתי את הדו"ח עד עכשיו.

התקשרתי לחברה המטפלת כדי לשאול על מה מדובר. הנציגה טוענת שיש לה את אישורי המשלוח ולכן היא פועלת כחוק.

יש אפשרות לערער על הדוח בשלב כה מאוחר? להחזיר לסכום המקורי (שאותו אין לי בעייה לשלם)? האם יש עורך דין שאוכל להתייעץ איתו בנושא?

לצערי מצבי הכלכלי לא מרשה לי להוציא כסף על שמאל וימין, ולכן אני מעוניין להקל על כובד הגזרה.

אשמח לכל עזרה אפשרית

אלכס

Y'all pop the trunk, I pop the hood - Ferrari

;)

פורסם

היא צריכה להביא ראיה שאתה קיבלת את ההודעה תתחיל לריב איתם על זה יש לך מצב לנצח.

בהצלחה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

שלח להם בדואר רשום בקשה להקפאת הליכים

ובקש את אישור המשלוח והמסירה.

למיטב זכרוני הם מחוייבים לשלוח לך מכתב רשום בתוך שנה ממועד העבירה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בשיחה שלי איתה היא טענה שהם שלחו. אבל זה לא נמסר. זאת אומרת הדואר הרשום לא הגיע אליי והוחזר לשלוח.

Y'all pop the trunk, I pop the hood - Ferrari

;)

פורסם

אתה לא חייב לקבל את הדואר אך הם חייבים להוכיח כי דבר הדואר נשלח.

בקש את האסמכתא למשלוח הדואר. אם מדובר בדו"ח של רשות מקומית, הם ישלחו לך "דו"ח מצבים" שהוא בסה"כ פלט מחשב ובו כתוב מתי נרשם הדו"ח ומתי נשלחו אליך ההתראות. בדוק שלא חלה התיישנות. בקש מהם את מספרי הסימוכין של הדואר הרשום. יש סיכוי שהמידע הזה לא ברשותם, הרשויות שולחות לעיתים את ההודאות בצורה סיטונית ואין להם רשומות מפורטות.

לידיעתך, בתי המשפט נוטים לקבל את דו"ח המצבים כאסמכתא למשלוח הדואר אך יש גם תקדימים בהם נדרשו אסמכתות של הדואר. אם אתה בטוח בצדקתך, הילחם. אם אכן ביצעת את העברה (ואין התיישנות) - שלם.

שלח להם את כל הודעותיך בכתב, רצוי בדואר רשום או לפחות בפקס. אל תסתפק בשיחות טלפון. בקש עיכוב התהליכים עד לבירור הנושא. בדרך כלל מתחיל "קרב התשה" שבו הכוחות אינם שווים כי הם יכולים לפעול בהליכי גבייה (עיקול חשבון בנק וכדומה).

בהצלחה

פורסם

גם לי יש בעיה דומה!

שלחו לי לא מזמן מחברת גביה של נתניה דוח חניה שלא שולם מ 2004.

הדוח המקורי 150 עכשיו זה איזה 600 ש"ח.

קבלתי כמה הודעות לפני זה במשך השנים אבל באמת שלא זכור לי שעשיתי דוח חניה שכזה.

לכן התקשרתי ובקשתי שישלחו לי את דוח החניה המקורי ואז אני אשלם.

אמרו לי שאין להם את הדוח המקורי מ 2004 אבל הם אמרו שמספיק שהם שלחו לי התראות במשך השנים ושאני צריך לשלם את הדוח בכל זאת כולל הכנס..

מה נראה לכם ?!

פורסם

אם אין שגיאה בפרטי הדו"ח (מספר הרכב אינו מתאים, הרכב לא היה ברשותך, שינית כתובת וההודאות נשלחו לכתובת הישנה) יהיה לך קשה לערער על הדו"ח. אם ההתראות שנשלחו אליך לא היו במרווח של למעלה משלוש שנים - אין התיישנות. בקש שישלחו לך אסמכתא למשלוח ההודעות.

אתה יכול לבקש פריסת תשלומים אך ככל הנראה תצטרך בסופו של דבר לשלם, יש לרשות המקומית סמכות להטיל עיקול על חשבון הבנק ולבצע הליכי גבייה שונים.

פורסם

לפי מה שזכור לי הם שלחו פעם בשנה תזכורת ולא היה טעויות בפרטים...

אבל איזה דבר זה שאין להם את הדוח המקורי, בזיון?!

קיצר באסה אני צריך לשלם ?!

פורסם

מנסיוני במקרה דומה עד זהה לחלוטין אני מציע לך לוותר ולשלם.

הם מסוגלים תוך שניה לספק לך מספרי אמכתאות ואיתן אתה מוודא מול הדואר מה עלה בגורלן.

במידה ויש מספר אמסכמתא הסיבה לא הגעת דבר הדואר ליעדה איננה אחריות העירייה, במקרה שלי הטעו אותי לחשוב כי תהליך מתן האסמכתאות הינו ארוך ודורש עירעור ולכן "ביזבזתי" עוד שנה של ריבית בהמתנה לתשובה (שאגב גם היא לא הגיעה ליעדה מסיבה כל שהיא) כאשר התברר כי העירייה מכוסה מבחינה משפטית.

בכל מקרה אל תשלם "הוצאות גביה" ושאר ירקות אלא רק את הקנס המקורי+הריבית לפי החוק.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אם העיריה העבירה את הטיפול לחברת גבייה, יהיה לך קשה להמנע מתשלום דמי גבייה (זו פרנסתם של עורכי הדין בחברות הגבייה).

אתה יכול לגשת למחלקת הגביה של העיריה ולנסות לפרוש תשלומים או לבקש פטור מדמי הגביה.

אם לא הולך - bite the bullet ("נשוך את הקליע") ושלם.

פורסם

זו גביה לא חוקית, חפש את השם טיומקין חגי נגד עיריית ת"א, שם נאמר במפורש שגביה כזו על ארנונה איננה חוקית ויש מקום לתבוע יצוגית על נושא הגביה בדוחות.

כשאני הסדרתי את חובי בעיריית ב"ש מספיק היה להזכיר את פסק הדין כדי שהוצאות הגבייה יבוטלו.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...