Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Infected Mushroom - The legend of the black shawarma, מישהו שמע את האלבום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בתור אחד שחרש על כל האלבומים של אינפקטד, כמובן שחיכיתי לאלבום החדש ביותר : "האגדה של השווארמה השחורה".

באופן רשמי האלבום אמור לצאת לחנויות ב8 בספט', מסתבר שאפשר להשיג אותו כבר היום ברשת בדרך לא דרך באתרים - לא חשוב שמות (כדרך אגב, אינפקטד תומכים בהורדות בלתי חוקיות, את הכסף שלהם הם עושים מההופעות).

בכל מקרה כבר הספקתי לשמוע את האלבום לפחות 4 פעמים, ועל הפעם הראשונה ששמעתי אמרתי: מה זה הדבר הזה ומה עושים עם זה?

מתוך ה11 טראקים שנמצאים באלבום, מצאתי רק כ4 טראנסים "כמו של פעם", כל השאר זה כל מיני מנגינות ווקליות מוזרות ומשפטים מוזרים שזורקים כל כמה דקות.

יצא לי לשמוע לפני כשנה את הטראק: "סעיד" "והאגדה של השאוורמה השחורה" בלייב וגם באינטרנט בדיוק את אותה הגרסא של הלייב, באלבום יש את 2 הגרסאות הרשמיות והם פשוט נשמעות מתות ויבשות מידי לעומת הלייב שהיה, בשום טראק באלבום אין איזה "פאנץ'" שמקפיץ את השומע ואומר: "וואלה, הם שיחקו אותה".

אני יכול להגיד שלעומת האלבום הקודם: "וישס דילישס" ששם היו להיטים אחד אחד, באלבום הזה אין אפילו אחד כזה אולי חוץ מ:

SMASHING THE OPPONENTS.

יש כאן אנשים ששמעו ?יודעים על מה אני מדבר? אשמח לשמוע תגובות.

אוהד.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד לא שמעתי את האלבום, אבל זה היה דיי ברור שהסגנון יהיה אחר ולא פסיכודאלי "של פעם".

אינפקטד שינו כיוון, הם עכשיו "להקת רוק אלקטרוני".

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אם לדובדב וארז לא אכפת שמורידים את האלבומים שלהם, אז הנה:

http://rapidshare.com/files/273663836/Infected_Mushroom___Legend_Of_The_Black_Shawarma_Promo_2009_UPE_WwW.HoRaDoT.Net.rar

ככה גם יהיה פה ליותר אנשים דעות על האלבום.

אני אישית לא אהבתי אותו. אני נשאר עם סולימאן וארטילרי..

Stay Dirty

פורסם

גם זה לא ממש, יש שם כמה טראקים שהייתי מצפה שבריטני ספירס תוציא- משהו בסגנון "פופ-אני מתבגר בן 16-לייד גאגא".

יש באמת איזה 2 טראקים שהם באמת זכר לטראנסים של פעם,

כל השאר זה מנגינות מוזרות ושקטות כמו איזה מנזר טיבטי באמצע הסנפת קוק או משהו בסגנון.

אוהד.

**asafasaf - אני לא באמת יודע מה המדיניות שלהם לגבי האלבום החדש, אני סך הכל יודע שזה לא סוד שהם בעד הורדות פירטיות ואפילו שיחררו כמה שירים מהאלבום הישן ואחד מהחדש באתר שלהם, בכל מקרה פעם היה להם ראיון ושם שאלו לגבי הורדות פירטיות והם ענו שבאמת לא אכפת להם והם בעד.

הם אפילו נתנו דוגמא שהם באו להופעה במקסיקו, במכירות תאכלס נמכרו כ-3 אלבומים, בפועל באו בסביבות ה20K איש.

פורסם

הם התחילו לעשות מוזיקה לעניין, עם דגש על המוזיקה

ולא בום בום בום בום

שינו כיוון, נשמע הרבה יותר טוב, שומע אותו כל יום בדרך לבסיס =].

פורסם
לדעתי דווקא דיסק טוב, זה לא כמו פעם , זה לא אומר שזה רע

מחזק.

דיסק טוב מאוד - למרות שהוא שונה מהדיסקים הקודמים...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם אני שמעתי את האלבום, במילים עדינות, הוא לא מתקרב לאלבומים הטובים והישנים של אינפקטד משרום.

JEP.

פורסם

מסחור משמעו כסף, ועד שYakird12 לא ישלם להם את השכ"ד, הם עושים לכיסם וזה מצויין.

אף אחד לא מוכרח לשמוע את זה, כנראה שהם רק נהיים יותר ויותר פופלאריים, אז כנראה שמסחור הזה עובד.

לכן, כל התגובות של "לא כמו שם פעם", הם עצובות, כי קודם כל מדובר על אומנות, ונוסף על כך מדובר על פרנסה של אנשים.

under construction..

פורסם

אתה יכול לקרוא לי יקיר , אני אשמח .

"כנראה שהם רק נהיים יותר ויותר פופלאריים " - נהיים יותר פופלאריים בקרב מי ? כי איכשהו הם כבר לא ממש מזכירים הרכב טראנס אלה יותר להקת רוק , אז אולי בתור להקת רוק הם נהיים יותר פופלאריים .

ואת כל הכסף והפירסום שלהם הם עשו מהמוזיקה שהם התחילו ממנה , בשנים האחרונות הם נהרסו וחבל שמה שנשאר מהם זה רק השם.

פורסם

רק לידיעתך יקיר,

המוזיקה שאינפקטד מאשרום התחילו איתה זו מוזיקת רוק(יותר נכון מטאל), הטראנס הגיע הרבה אח"כ:).

יותר נכון עמית חוזר למקורות(דובדבני)

אז אם תרצה לדעת, למעשה הם לא התקדמו קדימה למסחור אלא חוזרים לאט לאט למקורות.

וניתן לראות את זה לאורך השנים עם המוטיבים הרוקיסטים אצלהם.

ופופלאריות זה מדד של מספרים, כל עוד המספר גודל משנה לשנה משעמו יותר פופואלריות.

under construction..

פורסם

אתה קצת טועה , אינפקטד מאשרום בתור הרכב התחילו בסיגנון טראס פסיכודליי .

אולי בתור אנשים בודדים בפני עצמם הם התעסקו במוזיקת רוק בעבר , בתור הרכב הם התחילו בסצנת הטראנס.

פורסם

אלבום נחמד מאוד, לא הארד-קור, בדיוק מתאים לי :)

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...