Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Infected Mushroom - The legend of the black shawarma, מישהו שמע את האלבום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה פעם להקת רוק בשם אינפקטד מאשרום ואין לה קשר להרכב האלקטרוני. הקשר היחיד הוא שהם קראו לעצמם כך על שם הלהקה הזו.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיסק ממש ממש טוב,אני אהבתי את השינוי שהם עשו,למרות שאת הסגנון הישן אהבתי מאוד.

זה כבר הפסיק להיות "טראנס" התחילו לעשות מוזיקה ברמה ובהפקה איכותית בכמה רמות מעל ממה שהם עשו בארץ.

למרות שזה דיסק טוב,הדיסק הכי טוב שלהם זה כמובן קונברטינג ווג'טריינס.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אתה קצת טועה , אינפקטד מאשרום בתור הרכב התחילו בסיגנון טראס פסיכודליי .

אולי בתור אנשים בודדים בפני עצמם הם התעסקו במוזיקת רוק בעבר , בתור הרכב הם התחילו בסצנת הטראנס.

הייתה פעם להקת רוק בשם אינפקטד מאשרום ואין לה קשר להרכב האלקטרוני. הקשר היחיד הוא שהם קראו לעצמם כך על שם הלהקה הזו.

מזל שיש וויקיפדיה כדי להוכיח :roll:, כבר לא מספיק לדעת צריך גם לספק הוכחות:

עמית דובדבני, יליד 1974, כמו אייזן, הגיע גם הוא מרקע מוזיקלי קלאסי. ניגן בפסנתר במשך 9 שנים ולאחר מכן שינה את סיגנונו המוזיקלי ל־New Wave ופאנק רוק. הוא ניגן בקלידים וכתב את רוב החומרים ללהקה מקומית ליד חיפה בשם Enzyme. אחת מהלהקות שדובדבני ניגן עימן הייתה להקת פאנק רוק בשם Infected Mushroom. בשנת 1991, שבוע לפני גיוסו לצה"ל, דובדבני הלך למסיבת הטראנס הראשונה בחייו. לאחר ששהה שנה בהודו החליט ליצור מוזיקה זו בעצמו ועבד עם Roy, שהיה חבר בהרכב הטראנס Shidapu, על ארבעה "טראקים" שלמעשה לא פורסמו מעולם.

עמית דובדבני= DUVDEV.

הוא הצתרף לSHIDAPU ולבסוף הוא וארז הקימו את DUVDEV&SHIDAPU שהפך להיות INFECTED MUSHROOM.

שקרוי על שם להקת פאנק שעמית היה מנגן בה.

under construction..

פורסם

בשני מילים - converting vegeterians.

בכמה מילים נוספות - הדיסקים החדשים של אינפקטד כמו וישס ושווארמה אפילו לא מתקרבים לאיכות המוזיקלית שהייתה, בין אם זה קלאסיקאל מאשרום או בי.פי.

בתור אחד שהכיר אותם ואפילו ביקר באולפן עוד מהטראק הראשון (רעש), בשני הדיסקים האחרונים הם פשוט איבדו אותי:(

אין תחליף לארבעת הדיסקים הראשונים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אף אחד לא דיבר על זה שיש יותר ליריקה בשירים שלהם. חוץ משיתוף פעולה עם ג'ונתן דייויס הם גם מתחילים לדבר הרבה יותר בשירים שלהם.

הם מתאימים את עצמם למה שהם אוהבים ו"מכריחים" את הקהל לאהוב את זה.

ההופעות שלהם עדיין להיט.

הם עדיין נותנים בראש.

הם מייצרים לעצמם עוד קהלי יעד.

הם לא התמסחרו פתאום, הם תמיד היו ממוסחרים והם מודים בזה ויודעים את זה וזה מה שמכניס להם כסף. המון המון כסף.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

בסופו של דבר במוזיקה שכזאת מה שמשפיע הכי הרבה - זה מה רמת הסטלה של היוצר.

לא רוצה לפתוח על זה דיון , סתם הערה.

פורסם

שמעו הייתי חייב בקשר לאלבום, את האלבום שמעתי לראשונה בבית, אני הגעתי שבזמן נהיגה זה ה-גורם המכריע וגם שבאוטו זה נשמע ה-ר-ב-ה יותר טוב!

בכל מקרה, דעתי לאלבום השתנתה, כן אני מודה- טראנסים = זה ממש לא, אני לא מתאר לעצמי לרקוד תחת כזו מוזיקה אלא אם כן תחת השפעה כבדה של אלכוהול - שזה פחות או יותר מה שקורה שנמצאים בהופעה שלהם (אצלי לפחות).

יש שם כמה טראקים שהם פשוט להיט, סעיד ובלאק שווארמה באמת שלא רע, השיר KILLING TIME פשוט מדהים וגם SMASHING THE OPPONENTS.

כל השאר חביבים + אבל לא להיט כמו סולימאן\ביקמינג אינסיין ועוד כמה מהאלבום הקודם.

maxizem - כתבת שכמה שהיוצר יותר מסטול , זה בסופו של דבר מה שקובע, אני לא מסכים איתך מהסיבה שאינפקטד הם באמת אמנים ושומעים שהם יודעים מה הם עושים ולא סתם מחתימים אותם חברות הפקה ענקיות והופעות בכל העולם כל יום, מה שכן אני מודה- בהופעה עצמה דובדב מסטול אש ורואים את זה לפי האישונים המורחבים (שכל העין הופכת לאישון אחד גדול ושחור).

אוהד.

**אגב, אלבום הכי טוב לדעתי- IM THE SUPERVISOR, מדהים.

פורסם

דיסק עוד יותר גרוע מהקודם, וזה כבר שפל חדש.

בתור אחד שהוא חולה מושבע של טראנס פסיכודאלי, פול און וכו' הדיסק הזה הוא אשפה.

אינפקד כבר מזמן לא עושים טראנס, הם ממוסחרים וקו המחשבה שלהם זה לא מוזיקה איכותית אלא מה יתפוס אצל הקהל המיינסטרים אחרת לא הגיוני שישמעו את המוזיקה שלהם בגלגל"צ וכל ישראלי ששומע בריטני ספירס וג'אסטין טימברליק יכיר טראקים שלהם זה רק אומר לאיזה רמה נמוכה המוזיקה שלהם ירדה.

יחי מסיבות היער וטראנסים אמיתיים ש95 אחוז מהאנשים פה לא יכירו את השמות של האומנים וטוב שכך.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
דיסק עוד יותר גרוע מהקודם, וזה כבר שפל חדש.

בתור אחד שהוא חולה מושבע של טראנס פסיכודאלי, פול און וכו' הדיסק הזה הוא אשפה.

אינפקד כבר מזמן לא עושים טראנס, הם ממוסחרים וקו המחשבה שלהם זה לא מוזיקה איכותית אלא מה יתפוס אצל הקהל המיינסטרים אחרת לא הגיוני שישמעו את המוזיקה שלהם בגלגל"צ וכל ישראלי ששומע בריטני ספירס וג'אסטין טימברליק יכיר טראקים שלהם זה רק אומר לאיזה רמה נמוכה המוזיקה שלהם ירדה.

יחי מסיבות היער וטראנסים אמיתיים ש95 אחוז מהאנשים פה לא יכירו את השמות של האומנים וטוב שכך.

מסכים ב-100 אחוז :wink:

• תוכן חדש...