Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרו לך או מסנן אוויר למזגן כבר מלוכלך מדי וצריך להחליף

יש עוד אופציה

תפעיל המזגן לזמן ממושך ואחרי זה תבדוק מתחת לשטיח שליד הנהג אם יש רטיבות המון מקרים שזה סיבת הריח

המים לא מתנקזים לבחוץ אלא לתא נוסעים

פורסם

יכול להיות שיש לך בקטריות על המעבה הפנימי, מה שצריך לעשות הוא לרסס ספריי מיוחד לתוך פתח שאיבת האוויר שבתוך האוטו.

תלך לבעל מקצוע שיחליף לך את הפילטר ועל הדרך שירסס לך מחטא.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

גם לי היה אותו ריח בדיוק במאזדה,בחצי דקה הראשונה ריח של חומץ,ואחרי זה נעלם הריח.החלפתי פילטר לפני שבועיים והריח נעלם לגמרי.

פורסם

זה רק המסנן אוויר מה שכתבו לך לגבי הבקטריות זה נכון אבל הדגם שלך חדש מידיי בכדי שיצטברו לך בקטריות, וריח של עובש כתוצאה מרטיבות יהיה לך תמידי ברכב אם תיהיה רטיבות ולא רק בהפעלת המזגן.

פורסם

הדגם שלך חדש מדיי ?

אני עדיין לא הבנתי אם מדובר במנוע 2000 או שנת 2000 ,

ע"פ הידוע לי פוקוסים יש בארץ החל משנת 2001 ולכן חשבתי שמדובר בנפח מנוע,

אז אם מדובר בשנת 2000 הרי זה לא נכון להגיד שהדגם חדש מדיי ,

כי נתקלתי לא פעם ברכבי ליסינג עם בקטריות שהם רק שנתיים או שלוש על הכביש ,

אם מדובר במנוע 2000 איך אנחנו אמורים להבין איזה דגם של פוקוס זה ? ישן ? חדש ? ביניים ?

דרור .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תוכן חדש...