Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון, 5 דלתות ב 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אחרי שירדתי כמעט לגמרי מהברלינגו , אני מחפש אלטרנטיבה אחרת,

הדרישות הם:

שיהיה מקום מאחורה אם אני ירצה להעמיס ציוד,

5 דלתות סדאן, אמין וחסכוני בדלק,

התקציב 30 אלף, גמיש טיפה.

האפשרויות שעומדות בפני:

יונדאי אקסנט, אופל אסטרה, מאזדה 626, סקודה אוקטביה

אם יש הצעות יהיה מצוין לשמוע !.

Suzuki Jimny

פורסם

האקסנט והאוקטביה הם האופציות הכי טובות, האסטרה לא הייתי מתקרב בגלל איכות ועלות הטיפולים הגרועה, 626 יקרה לתחזוקה ו"בולעת" דלק.

באוקטביה תקבל הכי הרבה מרווח פנים לגבי טיפולים אני ממש לא יודע, האקסנט זריזה ולא חסר מקום הרכב אמין יחסית למה שהשמועות מספרות והוא חסכנוי בדלק וטיפולים.

דרך אגב, ניתן גם לקחת רכב בגירסאת 5 דלתות "רגילה" ולא סדאן, כמעט כל יצרנית היום מוסיפה אופציה לקיפול מושבים מאחורה, או סדאן 4 דלתות וככה תרחיב את האופציות.

פורסם

אז האוקטביה תתאים לך בול, רק קפל את המושבים וקבל שטח הטענה גדול.

הרכב נוח ואף בגירסאות מסוימות מאובזר ומרגיש "יוקרתי", הרכב לא סתם משמש כמונית וכרכב של שירות לציבור, הרכב הזה שורד טוב התעללות וקילומטרז גבוה, בגדול רכב עבודה.

נותן תמורה מעולה לשקל, וגם חסכוני מאוד בגירסאות הדיזל רק לך תמצא אחת פרטית שלא חצתה את קו ה200 אלף ק"מ (לא שהרכב לא יעמוד בזה הוא לא ממש מראה סימני עייפות גם ב200 אלף אבל בכל זאת)

פורסם

אלי, הסקודות בתקציב שאני מחפש דיי גמורות מבחינת ק"מ, ורובן היו מוניות,

לגבי האסטרה ביררתי, הרבה טוענים שמחירי חלקים יקרים,ואין שוק לרכבים האלה, כשנהגתי על כזאת צבאית 3 שנים נהנתי ממנה וגם מהאמינות שלה.

Suzuki Jimny

פורסם

האסטרה באמת רכב יקר לטיפול, מוסך מורשה umi ומזה אתה אמור להבין תיקונים ביוקר והיחס שלהם והשירות ברמה נורא נמוכה.

חבר שלי נאלץ לחכות שבועיים לחלק שיגיע מארה"ב לקורסה שלו שבלעדיו הרכב לא זז, לגבי האמינות של האסטרה הדעות חלוקות אולי נפלת על אחת טובה.

לדודה שלי שהיא אישה מבוגרת רכשה אסטרה חדשה מהחברה והיא סבלה מהרכב הזה הרבה והוא לא היה אמין בכלל.

שתרצה למכור, עד שתמצא מישהו שרוצה בכלל לקנות אתה תצטרך למכור אותו בהרבה פחות מהמחירון אפילו עם הרכב יהיה שמור 0 תקלות.

אני ממליץ שתמשיך לחפש אוקטביה שמורה ייקח לך זמן לחפש אבל זה יהיה שווה את זה.

דרך אגב עדיין לא ציינת את סוג הגיר שאתה מעוניין בו, ואת המנוע האם דיזל בא בחשבון?

והאם סטיישן זה אופצייה מבחינתך?

עוד רכב מומלץ, קסארה דיזל היא נסחרת קצת פחות מהתקציב שציינת (בסביבות ה15-20K) למודל 03-04, מנוע דיזל 1.9 HDI, בגיר הידני ובמנוע הדיזל הרכב מפגין אמינות מעולה ואפילו יישאר לך הרבה עודף ליישור קו במידת הצורך, הרכב נוח ומרווח ולא חסר מקום, הוא גם מתנהג לא רע ומרגיש טוב על הכביש.

פורסם

אני ממליץ שתמשיך לחפש אוקטביה שמורה ייקח לך זמן לחפש אבל זה יהיה שווה את זה.

דרך אגב עדיין לא ציינת את סוג הגיר שאתה מעוניין בו, ואת המנוע האם דיזל בא בחשבון?

והאם סטיישן זה אופצייה מבחינתך?

עוד רכב מומלץ, קסארה דיזל היא נסחרת קצת פחות מהתקציב שציינת (בסביבות ה15-20K) למודל 03-04, מנוע דיזל 1.9 HDI, בגיר הידני ובמנוע הדיזל הרכב מפגין אמינות מעולה ואפילו יישאר לך הרבה עודף ליישור קו במידת הצורך, הרכב נוח ומרווח ולא חסר מקום, הוא גם מתנהג לא רע ומרגיש טוב על הכביש.

אני שם לב שאוקטביה שמורה לא קל למצוא,

סטיישן לא מעוניין,

מעדיף את הבנזין על הדיזל, וידני על אוטומט

הסיאט קורדובה/לאון/טולדו נשמעת אופציה טובה,

איך הם ?

מי שלא הבין אני מחפש מרכב כזה :

octavia1_wh.jpg

626 boot-s.jpg

10818899.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

מחיר דיי יקר לא ?

אז האפשרויות שיש לי:

אקסנט- פלסטיקה מתפרקת וצריכת דלק גבוהה יחסית

אוקטביה- קשה למצוא שמורה במתקציב כזה

קסרה\קסנטיה- עם צרפתיות כמו רנו יש לי ניסיון ואני מאוכזב , מקווה שהסיטרואן לא ככה.

ברלינגו- קשה למכור לפי מה שאני רואה ביד 2 , וקשה למצוא שמורות.

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...