Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה שייך לפה עם לא תעבירו חברים.

ברשותי איביזה שנת 2003,מנוע 1400 ידנית,אני רוצה לקנות לה כיסוים יפים למושבים,

האם באמת קשה להרכיב אותם על המושבים?

האם יש חנות בארץ שאני יכול לקנות משם כיסוים לחגורה? כמה זה יעלה לי הכיסוים לחגורה?

אני מאיזור ראשון לציון

תודה חברים!

פורסם

שלום.

אז ככה בכול חנות מוצרים לרכב,כגון אוטו דיפו,וכול חנות מערכות ממוצעת מחזיקה ריפודים לרכב.

אבל...

ישנם הרבה המלצות, לא לשים ריפודים על הכסאות מבחינה ביטחותית.

במקרה של תאונה

פורסם

שלום.

אז ככה בכל חנות מוצרים לרכב,כגון אוטו דיפו,וכול חנות מערכות ממוצעת מחזיקה ריפודים לרכב.

אבל...

ישנם הרבה המלצות, לא לשים ריפודים על הכסאות מבחינה ביטחותית.

במקרה של תאונה, חס וחלילה ובהנחה שבשנתון חדש, ישנם כריות אוויר בכסא, זה משבש את פעילותם ולא נותן להם להפיק את מיטב הפעולה,

מקווה שעזרתי.

נירן.

פורסם

ההמלצות הן לכיסאות עם כריות אוויר, וגם לזה יש כיסויים כבר, רק שאלה אחת - כיסוי לחגורות?! למה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תוכל לרכוש בכל שטיפה שמכבדת את עצמה,בכל "אוטו דיפו",בכל "הום סנטר",ובכל חנות מערכת שמכבדת את עצמה.

למשל אח שלי הזמין ***בהזמנה אישית,כמובן*** מחבר של חבר שלו,מרמלה,עם עור אמיתי,סמל "הונדה" תפור + כיסויי חגורות תואמות + כיסוי הגה תואם + שטיחים תואמים + כיסוי דשבורד תואם + דיפוני דלתות וחלונות תואמים.אני לא בטוח כמה זה עלה לו,אבל נראה לי בערך 950 ש"ח.

:twisted:
פורסם
תוכל לרכוש בכל שטיפה שמכבדת את עצמה,בכל "אוטו דיפו",בכל "הום סנטר",ובכל חנות מערכת שמכבדת את עצמה.

למשל אח שלי הזמין ***בהזמנה אישית,כמובן*** מחבר של חבר שלו,מרמלה,עם עור אמיתי,סמל "הונדה" תפור + כיסויי חגורות תואמות + כיסוי הגה תואם + שטיחים תואמים + כיסוי דשבורד תואם + דיפוני דלתות וחלונות תואמים.אני לא בטוח כמה זה עלה לו,אבל נראה לי בערך 950 ש"ח.

950 זה קצת יקר בשבילי:-P

יש כיסוים טובים ב 100-150 ככה? ומי שיש לו את זה,זה מסובך להרכיב אותו על המושב?

אני מעוניין גם בכיסוי חגורה,סתם ליופי איפה אפשר לקנות את זה?

פורסם

אין לי כוונה לפרסם פה

תנסה אצל אבי הפרסי , רוז'נסיקי 7, אזה"ת חדש בתחנת דלק פז,

יש לו עוד המון דברים זולים משמעותית ממקומות אחרים, הם גם מרכיבים שם כיסויים

תמסור לי שעידו שלח אותך.

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...