Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להחליט אם לצבוע את הכנף או לא זו החלטה פסיכולוגית ואישית - מה שיגרום לך להרגיש יותר טוב:

לחסוך כסף ולהתבאס ממראה השריטות, או לבזבז כסף ואולי ישרטו אותך שוב. אני הייתי צובע.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערי ניראה לי שזה מה שאני אעשה בימים הקרובים,מה שכן לפחות אם אני אצבע אני אצבע בראש שקט במקום שאני מכיר מקרוב את טיב העבודה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

המקום שאני צובע אצלו רוב המשפחה שלי צבעה אצלו הוא 30 שנה בעל עסק,מאד קפדן ופדנט בעבודה.

הוא מתחייב לי בכתב שאין שום הבדלים בגוונים!.

רוב החברים שלי שראו היום את הסריטות אמרו לי שאפשר לחיות איתם.אני פשוט מבואס רצח כי עד היום אני שומר כמו "נאצי" על הרכב [די בהצלחה] ופתאום לראות את השריטות האילו זה פשוט מוריד לי את החיוך והחשק להניע.

אני אראה כבר לקראת מה אני הולך,חמישי אתה תראה את חומרת הנזק ותישפוט בעצמיך כמה זה רע/סביל.

פורסם

גם אני סובל מהצבע קצת, למרות שגם לי אמרו שזה לא קריטי.

קבעתי בשישי שעבר לדיטיילינג אצל ואדים מפ"ת אבל הוא דפק לי ברז.

ננסה השבוע שוב את מזלי אצלו ואם לא אז במקום אחר.

צבע אצלי באופציה האחרונה נמצא כרגע.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

דור,לאחר לבטים וייעוץ בעיקר עם אבא,החלטתי לדחות את צביעת הכנף ולשמור לי את אופציית הצביעה כאשר מצב השריטות יחמיר מאד עם הזמן ואז לא יהיה מנוס מצביעה שתהיה צביעה מלאה של כל הרכב וזה כבר יהיה איכותי וטוב יותר מצביעה של חלק בודד בפח הרכב בעוד שיתר החלקים עוד עם הצבע המקורי+סריטות קלות שניצברו עם השנים.

פורסם

זה הקו מחשבה שלי, דרך אגב לדעתי הצבע הכי יפה שראיתי לאיביזה, הוא לבן כמו של **** שגר לידי.

פשוט צבע מדהים לאוטו ועם חלונות שחורים בכלל עושה תאבון.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אני את האמת לא מחבב .

אני מאד אוהב את הכסף מטאל.אם הייתי משנה צבע ברכב הייתי משנה לירוק סגול[חציל] מטאלי גס[פתיתים].

וכמו שכבר אמרתי אצטרך להתרגל לסריטות המעצבנות[כניראה אני לא היחיד שעובר ונדליזם שכזה] ואשמור לי את אופציית הצביעה המלאה לעתיד.

• תוכן חדש...