Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברווז ושורוק,אוליי הייתי פזיז שלא השתמשתי בלקה אבל ימים יגידו,אני נוגע בידיות ,ומרטיב אותן עם מים ולא מתקלף ולא בטיח,שכבות רבות של צבע ולכה +חום הם אילו שיגרמו לאלסטיות יתר של הצבע והתכווצותו בחום +סימני ידיים.ולכן בחרתי הפעם בצבע יעודי לפלסטיק המכיל בתוכו מינון מסויים של לקה,בכ"א לא מדובר על ידיות שרוב הזמן יד אדם נוגעת בהן,רק בפתיחה ובסגירה לכן אין לדעתי יותר מדיי מה לחשוש.

דור,

אין לי בעיה לעזור לך.בדיוק 3 דקות של עבודה בפירוק לידיים מנוסות.הפלסטיק העליון יוצא בעזרת מברג שטוח בעדינות דחוף אותו מדיפון הדלת ויש שם קליפסים שיוצאים,תהיה עדין הם שבירים.אחרי זה הפלסטיק הגדול יותר יצא באותה שיטה אבל בעדינות רבה יותר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהה הבנתי נראה לי, הדלקת אותי עם הצביעה, נראה לי שאני גם יעשה את זה מיד אחרי שאני ירכוש את הידיות.

דווקא הצבע מט של הידיות זה מה שאהבתי, לכה סתם יתן גלוס מגעיל וזול.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

דווקא הצבע מט של הידיות זה מה שאהבתי, לכה סתם יתן גלוס מגעיל וזול.

1+

אחת הסיבות [אם לא ה סיבה העיקרית] שלא נגעתי בלקה[מספיק בשיכבה אחת שכבר תהרוס את המראה].

ושוב תודה על הפירגון[אשר בפורום בימים אילו הוא במיתון]

פורסם

אישית הייתי שם שכבה ראשונה של פריימר.

עשיתי את זה עם הפונטו שהיתה לי: שכבה אחת של פריימר, 2 שכבות של צבע ושכבה אחת של לקה.

בוצע על כל חלקי הפלסטיקה של הרכב שכבר דהו.

הצבע החזיק 4 שנים אצלי + 4 שנים אצל הבעלים שאחרי (עד הטוטל לוסט-אידיוט:cry:)

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

חברים אסף כאן היה גם צבעי בעברו, אז אם הוא בחר בצבע מסויים אני מאמין שהוא יודע מה שהוא עושה.

יש צבעים מסויימים שמכילים בתוכם מינון מסויים של לכה, שלא נותנים את הברק הזול לטעמי,

אלה משאירים גוון מט שנראה מדהים על פלסטיק ובמיוחד בכסוף.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

וכשזה יקרה ,אדאג לצביעה של הארד מטליק [פתיתים] כסופה ואיכותית,[צבע+מקשה ואז לקה.]

פורסם
עוד חצי שנה, זה יראה מאוד לא אסטטי. :|

אתה מפרגן לו, הרבה לפני זה כבר יהיה שחור משומן של הידיים... אבל הבן אדם עקשן אז ניתן לו.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

בעיקבות ונדליזם שריטות שריכבי עבר אתמול לצערי[כ4 שריטות מכוערות נוספו לרכב]

אני שוקל צביעה חלקית של האיזורים הללו אצל פחח,בהנחה וזה יצא לפועל על הדרך אצבע מחדש את הידיות[ולא כי הן מתקלפות ,פשוט אין מה להשוות בגימור,במראה של צבע מטאלי יעודי על הידיות]

פורסם

משתתף בצערך!

בכל מקרה עבודה לא רעה בכלל.

אני הייתי מוותר על תא הכפפות אבל כל אחד וטעמו שלו.

בשנת 2003 צבעתי ידיות חיצוניות של רכב בצבע הרכב.

שמתי שיכבה ראשונה צבע בסיס ואז עוד 2 שכבות צבע ללא לכה.

במקרה יצא לי לראות את הרכב הנ"ל אתמול בערב ויש קילופי צבע.

כמה זמן זה החזיק יפה? אין לי מושג.

בהצלחה!

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר היום על הכנף הקידמית[שבה עשו לי אתמול את רוב הסריטות] קיצר,צביעה שלה במקום על רמה שאני מכיר שנים ,תעלה לי 450 שח מזומן.מה אתם אומרים?

הפחח אומר לי שהוא במקומי לא היה צובע ,ביחס למצב הרכב וחומרת השריטות,פשוט אחת הסריטות באורך של כ4 ס"מ ובעובי של כחצי ס"מ.וזה ממש מחרפן אותי.וגם ביררתי על צביעה של הידיות מבפנים,150 שח כל צד[כולל פריימר]

• תוכן חדש...