Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה בכיוון מערכת עם הורנים שהתקנתי בעצמי

ההורנים הותקנו לפי ההוראות של אימג דיינמיקס שהורדתי מהאתר

המערכת מורכבת כך:

הד יוניט : אקליפס 7200 +carpc

מגבר : רוקפורד 4.6X שמגביר בשתי ערוצים שלו את ההורנים

הורנים: מיני הורן CD2

מיד באסים: ריינבוו פרופי פייס פלאג

מגבר : xetec גראווטי 5.900 מגביר בשתי ערוצים את המיד באסים ובערוץ מונו סאב

סאב: אלמנטל דיזיין SQ10

כרגע כל החיתוכים והכיוונים נעשים בהדיוניט

אחרי כל הנסיונות שעשיתי עדיין הבמה נמוכה מאוד לא רחבה ולא מפוקסת בכלל

כמו כן האיכות שנשמעת מההורנים ממש לא משביעת רצון

ניסיתי דיליים והפיכת פאזות אבל זה לא שינה הרבה

נשארתי עם 2 אופציות שאני חושב עליהם

יכול להיות שהמגבר רוקפורד הוא נקודת תורפה רצינית

חשבתי להוסיף רוקפורד 3.sixty ולהשתמש בו גם כקרוסאובר בין המיד להורן וגם כאקולייזר

מה דעתכם בעניין? יש אולי רעיונות נוספים שיכולים לעזור?

פורסם

מניסיון עם ההורנים האלו האיכות מעולה , תעלה תמונות של ההתקנה , אולי משם תבוא הישועה.

מה הנקודות חיתוך שלך כרגע ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מה לעשות . זה רמה אחרת.

תמיד יהיה להם מקום חם אצלי . מדובר ברכיב כל כך מוצלח שעצוב לי שהוא לא תופס מספיק.

:-P

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לכמה אנשים יש פה כבר נסיון עם הורנים... בוא נראה... ואני מדבר על נסיון מעשי כמובן לאורך זמן

1... ונראה לי שפה זה מסתכם :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

העניין הוא שהורנים לא דורשים עבודה כמעט . אצלי הנקודת חיתוך הייתה ב 1000 הרץ ב 24 דיבי , וזהו , בלי אקוולייזר , בלי TC בלי פרוססורים וזה היה אחד הסטאפים הטובים ביותר ששמעתי .

בדרך כלל נושא המיקום של ההורנים הוא קריטי , לכן הצעתי להעלות תמונות .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

שמתי לב שאתה עובד עם CARPC.. חשבת אולי לוותר על ה 7200, לשדרג את המחשב בכרטיס קול כמו שצריך ואז... להשתמש ב ASIO ו ROOM CORRECTION של ARC בשביל לפתור את כל הבעיות שלך באופן אוטומטי (היא עושה 90% מהעבודה) באמצעות מיקרופון מדידה ו RTA ??

עושה רושם שבמקרה שלך זה אפילו קל ופשוט לביצוע.

אני מודה שבתחילה הייתי סקפטי לגבי עניין ה RTA אבל מאז שניסיתי וגיליתי שזה ממש פשוט ואינטואיטיבי, אין לי ספק שמעתה ועד בכלל אני תמיד אשתמש במחשב לרכב.. אחרי שנה בתחום ה CARPC וחפירה יום-יומית בנושא עד כדי הגזמה, אני יכול לומר בפה מלא - אין כמו CARPC !!!

נחזור ל RTA - כשאתה מתקן EQ של 64 ערוצים בזמן אמת כשאתה רואה את עקומת התגובה, רק אז אתה מבין כמה מחסומים אתה שם לעצמך בכיוון לא נכון של המערכת - היום העקומה שלי "כמעט" שטוחה, חוץ ממכשול ה 2 WAY שממש רואים את הנפילה וקשה ליישר אותה (נאלץ להסתדר ככה עד הרכב הבא..)

כמו כן, יש לי בעיה לשלב את הסאב לכל המיקס כי המדידות לא נעשו עם הסאב מטעמי רעידות, תדרים ושאר ירקות (לא משהו שכמה שעות טובות ברכב לא יפתרו.)

אם אתה מעוניין אני מוכן לעזור.

...CASKA for life

פורסם

נימי,

קצת מוזר לי שאתה בוחר קודם כל לתקן מכשולים במקום להפטר מהסלע שעומד לך בדרך...

תעבור ל3WAY :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המעבר ל 3 WAY ייעשה רק ברכב הבא. ברור לי שהמיד יביא לשינוי גדול לטובה אבל אני גם די מרוצה ממה שיש לי עכשיו..

מה גם שאני חושב בסטאפ 3 WAY אני כבר ייאלץ להריץ את ה ARC פעמיים או שלוש במקביל לכל זוג דרייברים בנפרד..

...CASKA for life

פורסם

נימי אני נמנע להפוך את המערכת שלי למבוססת CARPC בלבד מנסיון העבר שלי

עם מערכת כזאת במשך שנתיים.

הוספתי תמונות של ההתקנה מכמה זויות

P8286874.JPG

P8286875.JPG

P8286876.JPG

P8286877.JPG

P8286878.JPG

פורסם

המחשב ברכב הקודם היה יחסית יציב מבחינת נפילות אבל כשהיתה נפילה או שהיה צריך

להעלות את המחשב הביתה הייתי נתקע דיי הרבה זמן בלי מוזיקה בכלל.

הממשק למרות שהוא נוח עדיין מחייב הסבת מבט לעבר המסך ולא אינטואטיבית כמו בכפתורים של רדיו.

לכן במערכת שאני מרכיב כרגע החלטתי שהמחשב לא יחליף את ההדיוניט אלא יהיה בנוסף לה

רק כאשר יש שימוש ב GPS או כאשר אני רוצה לשמוע מוזיקה שלא נמצאת על הדיסק און קי.

אני משתמש ב DAC USB הוא מוציא סטריאו ומשם נכנס ל AUX של האקליפס

עוד סיבה שאני מעדיף רדיו דיסק היא ריבוי הערוצים שיש ברכב.

יש 4 מקורות אודיו חוץ מהרדיו דיסק עצמו , ועוד 8 ערוצי וידיאו חוץ מהערוץ של המחשב.

פורסם

טוב, נפילות שכאלה עוד לא היו לי ואני מקווה שגם לא יהיו..

למה לא אינטואיטיבי ? בגלל שאין כפתורים שאפשר למשש ? אצלי כל הכפתורים החשובים לא מחייבים הסטת המבט וחוץ מזה יש היום אופציות של שלט הגה.

מי לעזאזל צריך 8 ערוצי וידאו ברכב ?, תסביר בבקשה. ולמה 4 ערוצי אודיו ? אני את כל הדיסקים שלי הפכתי ל FLAC וכל המוזיקה שאני מוריד היא FLAC ויש כניסה ל DOK, יש בלוטות', יש רדיו דרך LINEIN ככה שאני לא מבין למה צריך עוד כניסות אודיו

חבל שאתה מוותר על האופציה הזו, היא יכולה לפתור לך את כל הבעיות בהשקעה מינימאלית אבל אין חכם כבעל ניסיון.

...CASKA for life

• תוכן חדש...