Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכם אנשים

אני צריך אוטו גדול שאוכל לשים בו שלושה כיסאות של ילדים מאחורה + עגלה ובאלגן נוסף

כרגע יש לי טויוטה קורולה 2006 שמקום ומרחב זה ממנה והלאה

חשבתי למכור ולהחליף ל 307 SW וקיבלתי הצעה מאוויס לאחת כזו שנת 2006 צבע כחול מנוע 2000 עם 90000 ק"מ .

הרבה אומרים לי שיש לאוטו נפילת ערך גדולה ועוד כל מיני סיפורי אלף לילה ולילה .

רציתי לשמוע דעתכם האם העסקה טובה ? האם הפיג'ו זה אוטו טוב והאם נפילת הערך שלו היא משמעותית או לא

האם כדאי לקנות מאוויס או שאפשר למצוא אחת במצב טוב יותר בכל זאת אוויס מתקנים כל פיפס ופיפס שיש באוטו וגם נותנים לי שנה אחריות למנוע וגיר ( הטויטה שלי מאוויס ואני מרוצה מאוד )

אני צריך אוטו גדול לשלושה ילדים קטנים

תודה מראש לעונים

פורסם

הרכב עצמו טוב מאד,אבל יש כל כך הרבה מידיים פרטיות שמורות ועם ק"מ נמוך,עדיף לרדת במודל אבל לא לקנות מליסינג עם ק"מ גבוה.

פורסם

כאחד שמחזיק 307 SW ובנוסף רנו סניק אני אישית חושב שאם אין לך צורך ב - 6/7 מקומות. הרנו סניק עדיפה מבחינת מקום ליושבים מאחור (שלושה כסאות או מבוגרים בכיף) וגם מבחינת מטען. כאשר היתרון הגדול הוא בגובה של המושבים ושל הרכב, כך שנוח יותר לחגור את הילדים ומבחינת לנהוג יותר נוח לאנשים גדולים.

בנוסף 307 SW מנוע 2000 צורך דלק משמעותית יותר מסניק 1600.

מיקי

פורסם

גם לי יש סניק - ומציע לך לבדוק ולשקול לעבור אוטו כזה. יש 1.6 ויש 2.0 אם המהירות והזריזות חשובות ושוות לך את הפער. המרחב גדול ונוח מאוווווד, מקום לעגלה (ואופניים בקרוב...), הרבה אביזרי נוחות, ובטיחות ברמה גבוהה ביותר.לי זה היה אחד השיקולים המהותיים-הבטיחות. בדוק הפרשי מחירים בינה ל-SW. מצא אחת מטופלת ושמורה - המשפחה ואתה תהנו!

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אותם מכלולים כמו של ה 307 הרגילה.

אחזקה שוטפת: טיפול קטן (שמנים / מסננים) כל שנתיים או 30K.

טיפול טיימינג כל 90K או 3 שנים.

307 קודמת שהייתה לי שנה + לא נכנסה למוסך מלבד טיפל טיימינג.

307 נוכחית, אצלי כשנה, כנ"ל. בקניה עשיתי אינפוזיה ומאז מתודלקת רק ב 98.

גם PIZO העיד מס' פעמים אותם דברים, סה"כ אמינות הרכב שופרה מאז הקונקטורים של שנות ה 80.

תבדוק תושבות מנוע לפני הקניה, אנשים נוטים להזניח, כדאי להחליף אחרי 4 שנים, (בלאי).

ידית COM זו גם הוצאה, אם לא הוחלפה, תבדוק שהוינקר לא נדלק לך מתי ולאן שבא לו. אני מכיר גם תופעות כאלה.

בשתי ה 307 שאני מדבר עליהם הוחלפה ידית COM אחרי שנה - שנתיים על הכביש, אצל הבעלים הקודמים של הרכב.

C3 שהייתה לי וגם 206 שהייתה לי , נכנסו למוסך להחלפה כזו.

סה"כ רכב אמין, ללא תקלות חשמל / בעיות מכניות כאלה ואחרות, יראה מוסך כנראה פעם אחת בשנה יותר מיפנית ממוצעת מאותו שנתון (לא בהכרח), וגם אז, סביר להניח שלא ייכנס לשם על גרר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...