Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו זה לא מעניין, Google Lens מוצא את התשובה בשניה.

IMG_20231231_174715.jpg

תשדתלו שהחידה שמעלים תהיה כזאת שגודל לא נותן פתרון מיידי. 

פורסם

צולמה בקנדה ב 2018, מרצדס wannabe . אבל מה המכונית הזו ? (לא הגיעה ארצה ככל הידוע לי) 

IMG_0184.jpeg

IMG_0186.jpeg

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
  1. Kia amanti  הייתה לי כזאת בארצות הברית. רכב וח מאוד שנת 2005 שלא יורד מרכב 2023.  עם חימום כיסאות, מראות יורדות לבד ברוורס, כיוון כיסאות חשמלי עם שמירה, כל זה ויש קסטה עם חוט אווקס 😀😀

20180214_115446.jpg

עריכה אחרונה על ידי nisim91
פורסם
לפני 3 שעות, yoav911gt2 כתב:

קיה אופירוס. לא זוכר אם הייתה בארץ אבל יש סיכוי 

הגיעו 2 ואחת מהם אפילו הגיעה בתור מונית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

De Tomaso Longchamp

מודה ששם היצרן עלה לי בשלוף, אבל הייתי צריך לבדוק בגוגל לגבי הדגם (זכרתי שזה לא מנגוסטה או פנתרה)...

• אהבתי 1
  • אחראי פורום
פורסם

הכרתי את הדגם הזה רק אתמול בזכות ערוץ יוטיוב נידח שעשה עליו סרטון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

נניח אני יכול לא להשתמש ב Google Lens אבל אין לי שליטה על משתתפים אחרים במשחק הזה ולכן הימנעות מ Google Lens מראש מעמידה אותי בעמדה נחותה מבחינת הסיכוי לזכות. 

חוץ מזה, זה כלי לגיטימי שאנחנו משתמשים בו ביום יום וזה לא לעניין למנוע מעצמך שימוש בו.

לכן אני כל פעם איפה שזה רלוונטי מציין שהזיהוי התבצע בעזרת הכלי הזה וממליץ לאנשים לעלות חידות קשות יותר. 

• אהבתי 1

פורסם

נראה לי שמישהו שינה את החזית של הרכב הזה. גוגל לנס חושב שזה רולס רויס, אבל הוא טועה.

מחקתי את לוחית הרישוי כי היא נותנת את התשובה.

ff.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• אחראי פורום
פורסם

אכן C300 ולחרדתי כי רבה, זה לא הבעלים היחיד שחושב שההסבה הזו יפה, ראיתי עוד שניים כאלה לפחות.

• אהבתי 2

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...