Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשעה טובה הצטרפה אלינו קליאו ספורט דור שני 2002 מקורית ללא שיפורים 120 אלף ק"מ.

מספר שאלות:

1. איך מנקים את גלגל ההגה מלכלוך שמנוני (כנראה מכפות היידים) - גלגל שלם ותקין.

2. על גלגל ההגה יש מעין גומיות בנקודת אחיזת הידים, הן די מלוכלות - האם ניתן להחליף בקלות או לנקות?

3. סכ"ה הרכב נראה במצב טוב מאד וטופל במוסך מורשה ובכל זאת הייתי שמח שכונאי רציני יבדוק ויגיד אם יש ליישר משהוא - האם יש המלצה למוסך טוב ואמין לרכב הנ"ל באזור המרכז (האם בני,ל ושאפט המדוברים שלצערי לא יצא לי להכיר מטפלים ברכב זה? האם יש עוד המלצות?). עד היום טיפלתי בפיג'ו עכשיו צריך למצא מישהוא שמכיר רנו.

4. הקלאץ מפריד מצוין ועובד חלק אבל מעט נוקשה - נאמר לי ש "ככה זה בקליאו ספורט" האם זה נכון? אין לי רכב להשוואה.

5. במה כדאי לנקות חלקי פלסטיק פנימיים מבלי לפגוע בהם?

6. האם ניתן לקנות בארץ ספר של היינס או שחייבים להזמין מחו"ל?

7. מיכל המים של המגבים נוזל, האם מסובך לפרק אותו?

תודה,

נתן.

פורסם

1) נסה עם מטלית לחה או תכשיר ייעודי לריפודי עור.

2) נראה לי שראיתי מדריך להחלפה של הידיות אחיזה ב-CSN, בכל מקרה לא ניתן להזמין כאלה חדשות בחברה אלא רק את כל ההגה (וזה מאוד יקר כפי שאתה אמור לצפות מקרסו).

3) מורשה - מוסך המכונן בת"א. לא מורשה - משה ממושב גינתון.

4) אצלי הדוושה לא הייתה קשה אבל ההפרדה הייתה מאוד נקודתית ולכן האוטו היה נכבה כמעט לכל מי שנסע ברכב בפעם הראשונה.

5) אני משתמש שנים בהרב כלי רכב ב-STP SUN OF A GUN.

6) אין בארץ וגם כל ה ספרים שתמצא בחו"ל לא יכללו בתוכם חומר על דגם הספורט.

7) עבודה של 5 דקות, הבעיה היא להסיר את המגבים (צריך מכשיר מיוחד או הרבה ניסיון ועדינות כדי לא לגרום נזק).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שלום,

בשעה טובה הצטרפה אלינו קליאו ספורט דור שני 2002 מקורית ללא שיפורים 120 אלף ק"מ.

מספר שאלות:

1. איך מנקים את גלגל ההגה מלכלוך שמנוני (כנראה מכפות היידים) - גלגל שלם ותקין. חומר ניקוי יעודי לעור, ישמש אותך גם לחידוש ושימוש כיסאות הרכב.

2. על גלגל ההגה יש מעין גומיות בנקודת אחיזת הידים, הן די מלוכלות - האם ניתן להחליף בקלות או לנקות? נסה לנקות אותן בפעולה כירוגית, יכול להיות שהלכלוך שאתה רואה זה בעצם גומיה שהתייבשה מהשמש הישראלית.

3. סכ"ה הרכב נראה במצב טוב מאד וטופל במוסך מורשה ובכל זאת הייתי שמח שכונאי רציני יבדוק ויגיד אם יש ליישר משהוא - האם יש המלצה למוסך טוב ואמין לרכב הנ"ל באזור המרכז (האם בני,ל ושאפט המדוברים שלצערי לא יצא לי להכיר מטפלים ברכב זה? האם יש עוד המלצות?). עד היום טיפלתי בפיג'ו עכשיו צריך למצא מישהוא שמכיר רנו. במוסך המרכזי של קרסו בראשל"צ יש מנהל עבודה שנקרא מיכאל, הוא מבין ומכיר את השיגעון של בעלי הקליאו ספורט ויוכל לתת חוות דעת מקיפה יותר על הדברים שכדאי לסדר ומה סובל דיחוי. אני אישית מאוד מרוצה מהעצות והטיפול ברכב שם.

4. הקלאץ מפריד מצוין ועובד חלק אבל מעט נוקשה - נאמר לי ש "ככה זה בקליאו ספורט" האם זה נכון? אין לי רכב להשוואה. הקלאץ' באמת קשה אצל חלק גדול מהמכוניות, אתה יכול להחליף כבל קלאץ' (500 ש"ח +-) כדי להיות בטוח שזה לא זה.

5. במה כדאי לנקות חלקי פלסטיק פנימיים מבלי לפגוע בהם? אני משמש בארמור אול כבר כמה שנים, תוצאות טובות ולא שמנוניות.

6. האם ניתן לקנות בארץ ספר של היינס או שחייבים להזמין מחו"ל? שלח לי בה"פ כתובת דוא"ל, אני אשלח לך חומר עזר בסיסי.

7. מיכל המים של המגבים נוזל, האם מסובך לפרק אותו? צריך לוודא שזה מיכל המים ולא המשאבה עצמה בחיבור שלה. בכל אופן וכמו שכתבו פה, העניין דורש פירוק מגבים שיכול להיות מסובך וידרוש מכשיר מיוחד, או שיהיה פשוט ולא ידרוש מכשיר מיוחד...עניין של מזל.

תודה,

נתן.

תשובות באדום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
1) נסה עם מטלית לחה או תכשיר ייעודי לריפודי עור.

2) נראה לי שראיתי מדריך להחלפה של הידיות אחיזה ב-CSN, בכל מקרה לא ניתן להזמין כאלה חדשות בחברה אלא רק את כל ההגה (וזה מאוד יקר כפי שאתה אמור לצפות מקרסו).

).

סליחה על הבורות, מה זה CSN?

אם אי אפשר להזמין כאלה בחברה, יש לך מושג איפה כן?

האם יש חנות חלפים טובה לרנו?

פורסם
סליחה על הבורות, מה זה CSN?

אם אי אפשר להזמין כאלה בחברה, יש לך מושג איפה כן?

האם יש חנות חלפים טובה לרנו?

CSN זה cliosport.net, כלומר ה-אתר לבעלי קליאו ספורט עם כמויות מידע בלתי נדלות.

"צנטרל" בת"א יכולים להביא חלקים מקוריים של רנו במחירים טובים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה על כל המידע.

קניתי חומר ניקוי לפלסטיק של STP(המוכרת התעקשה שזה ארמוראל) וחומר של טרטל לריפודי עור, אדווח על תוצאות.

נתן.

פורסם

ממה שזכור לי אין אפשרות להזמין רק את הידיות אחיזה ומי שהחליף כאלו בעבר הוריד אותם מהגה עם ידיות טובות.

לא ירדתי לעומק הנושא כי לי הייתה דור ראשון ושם ההגה ללא ידיות אחיזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אין אפשרות להזמין מצנטרל את אותן גומיות להגה,בדקתי זאת מכל כיוון אפשרי,בחברה לא רוצים לשמוע על זה כלל...

ממשיך לחפש בחוץ לגבולות המזרח התיכון :)

:lol: CLIO B sport MK2 :lol:
  • תוכן חדש...