Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו אמר Blu-ray ברכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פאנסוניק משיקה מערכת מולטימידיה הכוללת מסך In-Dash ברזולוציית HDReady, ניווט ונגן בלו-ריי, הכל בחבילת דאבל-דין.

החל מספטמבר בחנויות המולטימדיה לרכב הקרובות לביתך(במידה ואתה גר ביפן) ובמחיר שווה לכל נפש, $5,000.

http://www.engadget.com/2009/08/20/panasonic-in-dash-hd-nav-system-and-blu-ray-player-ready-to-ship/

פורסם

פחח.. במחיר הזה אני מרכיב CARPC שמוריד BLUERAY RIP בנסיעה וגם צורב אותו.. (כולל הטמעה של מסך מגע 12 אינטש 1080P בדשבורד !!:-)) - אה.. והוא גם נשמע יותר טוב..

...CASKA for life

פורסם

כבר מזמן אודיו לרכב הפך למולטימדיה (שלא לדבר על מיחשוב שכמעט גם נוהג במקומך)

כל מוצר חדש שמגיע לשוק זה טוב, זה פותח פתח לשלל שימושים חדשים, ואולי גם להוזלה של טכנולוגיות קודמות.

מתחדשת*

פורסם

גרושים , אני רק מחכה שזה יגיע לחנויות ...

מישהו רואה בזה השקעה משתלמת ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
גרושים , אני רק מחכה שזה יגיע לחנויות ...

מישהו רואה בזה השקעה משתלמת ?

יעקב

אנשים לפני 5 שנים קנו פלזמות וLCD ב עשרות אלפי שקלים, ועכשיו זה עולה עשירית מהמחיר, אז - סבלנות.:lol:

פורסם

ברצינות ?? מה נותן BLURAY ברכב חוץ מנפח אחסון ? (שאותו ניתן להשיג בדרך אחרת --> ראה ערך CARPC) קשה להגיע לבמה כמו שצריך עם 2 ערוצים אז מה לעזאזל נעשה עם 7 ?? מישהו באמת יהיה מסוגל להבחין מאיפה מגיע ה DTS-HD בסביבה העויינת הזו ? אני עם 50" FULLHD הכי משוכללת שיש וכמעט ולא מרגישים את ההבדל בין 720P ל 1080P אז מי פה יאמר שהוא מסוגל להבחין בהבדל במסך 7" ? בנסיעה ?

מיותר לחלוטין !

...CASKA for life

פורסם
אני עם 50" FULLHD הכי משוכללת שיש וכמעט ולא מרגישים את ההבדל בין 720P ל 1080P אז מי פה יאמר שהוא מסוגל להבחין בהבדל במסך 7" ? בנסיעה ?

מיותר לחלוטין !

טוב שהוספת כמעט, גם ב-42" בת שנתיים וחצי ממרחק של 2.5מ' מבדילים בין הרזולוציות בלי יותר מדיי מאמץ. לרמת השכלול של הטלויזיה אין משמעות באם תראה הבדל בין הרזולוציות השונות כאשר אתה מנגן את התוכן הנכון.

אבל אני מסכים שב-7" יהיה קשה עד בלתי אפשרי להבחין בין 720P ל-480P.

פורסם
ברצינות ?? מה נותן BLURAY ברכב חוץ מנפח אחסון ? (שאותו ניתן להשיג בדרך אחרת --> ראה ערך CARPC) קשה להגיע לבמה כמו שצריך עם 2 ערוצים אז מה לעזאזל נעשה עם 7 ?? מישהו באמת יהיה מסוגל להבחין מאיפה מגיע ה DTS-HD בסביבה העויינת הזו ? אני עם 50" FULLHD הכי משוכללת שיש וכמעט ולא מרגישים את ההבדל בין 720P ל 1080P אז מי פה יאמר שהוא מסוגל להבחין בהבדל במסך 7" ? בנסיעה ?

מיותר לחלוטין !

הרגת אותי 50" FHD הכי משוכללת שיש ואתה לא מרגיש באיכות.

אם אתה באמת לא מרגיש באיכות חבל שזרקת כסף על טלויזיה FHD.

אין ספק שיש הבדלים רבים בין חצי לפול HD.

ואם אתה רוצה הבדלים ממשיים תוריד סרט בלו-ריי מלא בנפח 35-40 ג'יגה ותגיד לי איך רואים.

פורסם

במקרה ספיציפי הזה - זה מכשיר עם HD ומסך וכו וכו,

אבל אם בעוד כמה שנים, יצא HU נוסח HXD2 או P9 עם כל מיני פיצ'רים שאנחנו אוהבים(אנחנו - חובבי אודיו לרכב) שמסוגל לקרוא דיסקים בשיטת BLU RAY, לדעתי עדיף על CARPC.

פורסם

רוג'י - תירגע.., ההבדל קיים אבל זה לא מה שאתה מצפה.. והיא הפלזמה הכי מתקדמת בישראל דהיום (PY800 - יצא דגם חדש עם מעבד תמונה פחות טוב וכן, היא יותר טובה מפיוניר בשידורי SD) - מאחר ואני מסוגל להיות אובייקטיבי, אומר שבדיעבד, עדיף היה אם הייתי בוחר ב 58" ברזולוציית HDREADY..

-->פשוט יותר ערך לכסף !! - בכל מקרה זה לא משנה את העובדה שהיא טלוויזיה מדהימה (וזא לא דבר שקל להגיד על מסך 50 ברזולוציה שכזו..)

GTI1980 - כנראה שלא ראית CARPC כמו שצריך.. --> מערכת חלקה, ללא באגים עם כיוון RC ו RTA לכל מצב ישיבה בנפרד, וידאו בכל רזולוציה וקידוד, פרוסור אקטיבי עם אופציות שפשוט אינן נגמרות, FLACים ללא הפסקה, DTT !! ופוטנציאל שידרוגים שאינו נגמר..

נכון, נדרשת תקופה לא קצרה ולא קלה של קונפיגורציה והטמעה אבל כשזה עובד -->תענוג צרוף !

...CASKA for life

• תוכן חדש...