Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני די חדש באתר,

מקריאה של כמה שבועות בפורום הספציפי מצטיירת בעיני תמונה עגומה של שוק מכוניות יד שניה בארץ, שוק בו ישנו אחוז לא מבוטל של נוכלים בלוחות הרכבים, שלצערנו אחוז זה רק עולה עם הזמן, ואנשים רבים נופלים בפח של אותם הנוכלים פעם אחרי פעם.

וכך עלה בי הרעיון למה פשוט לא נחשוף את אותם נוכלים ורמאים?

אני מציע לפתוח אשכול דביק ובו כל משתמש שנתקל בנוכל יפרסם לינק למודעה, את מספרה בלוח או כל דרך אחרת לזיהוי הנוכל הספציפי, וכך לחסוך למשתמשים אחרים את כאב הראש.

מה אתם אומרים?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

יש באוף טופיק שירשור דומה על יד 2.

כמו כן יש שירשור סיפורים על רמאויות.

אם נפרסם פה שם של כל נוכל לעמוס יישבר הגב מהמשקל, ושלא נדבר על כך שזה הוצאת לשון הרע.

פורסם

הוצאת לשון הרע?

שאתה מספר לאנשים להיזהר מרכב שנבדק ומצאת עליו ליקויי שלדה ברמה חמורה זה לא הוצאת לשון הרע זה הצלת חיים.

פורסם

רעיון מעולה!! כדי שזה לא יחשב כדיבה אפשר לעשות את זה בלי השיפוט הערכי, כלומר לא לכנות את הנוכל- "נוכל". אלא פשוט לספר את הסיפור כמו שהוא קרה וכל אחד יעשה את השיקול שלו..

פורסם

ואני מבין ששניכם בעלי הפורום ומוכנים להיסתכן בכך שמישהו ייתבע אתכם?

אם לא, השירשור מעכשיו לא רלוונטי יותר.

אם כן, אתם מוזמנים לפתוח שירשור כזה.

פורסם

לדעתי זה רעיון מעולה לפתוח שרשור כזה,

לפני שנה פתחתי שרשור דומה אבל על מקרה ספציפי ואני מת לעדכן, יש לי התפתחויות בנושא.

לעניין- בשרשור שאני פתחתי על מקרה ספציפי ידעתי בדיוק באילו מילים להשתמש

ואמנם יכול להיות שנוצר להם שם רע אבל אני אמרתי את זה בפירוש זה אך ורק חשד!

שלומי.

• תוכן חדש...