Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך במשפט אחד יכלת לרשום שברולט מאליבו?

וסליחה חייב לשבור משפט

רנו 19?

איך? :-D

מה לעשות מתקדמים, הבא 300C:evil:

אלי

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדי, בהנחה ואתה לא מתכוון למכור שבוע הבא את הרכב אני לא חושב בכלל שהשיקול של כמה זמן אתה עם הרכב רלוונטית כאן. בייחוד כמו שאלי אמר לגבי כל בניה או איטום. צא ולמד מה עשה דני עם הרכב ליסינג שלו..

אנשים מוציאים בנוסף למחיר הציוד שלהם, 2500 ש"ח על בניית קיקים, עוד 1500-2000 על קורות, עוד 2500 ש"ח על איטום בדלתות, עוד 1500 על התקנה.. 8-9K רק על עבודה ואיטום. מה יחזור להם מזה? נאדה.8)

פורסם

צביקה האמת באתי לדבר איתך השבוע, שרציתי לקפוצ אליך לפני המשחק של ביתר ביום שני, אבל שברתי את הרגל. האלטרנטור יחכה קצת :cry:

דוד

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תתחדש על השדרוג.

ללא ספק אלטרנטור של גברים :wink:

ובאמת האלייט אצלך נשמעים מצוין. לא צריך תיבות ולא נעליים. מגבר משובח , איטום טוב ושלום על ישראל.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תתחדש! אני מאחל שנראה עוד פרוייקטים כאלו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זאת בדיוק הנקודה סרול

אנשים משקיעים בסאבים חזקים, מגברים מפלצתיים.

מה כל זה שווה בלי חשמל ?

הרי כל חמור יודע, ששרשרת נמדדת לפי החוליה החלשה, ואצל כולם, במיוחד בתחום הSPL החוליה החלשה משמעותית זאת חוליית החשמל

פורסם

השאלה היא אם כל חמור יודע מה המחיר של אלטרנטור שיירד לטימיון ברגע שיימכר הרכב :)

אה, ותשאל אותו גם אם הוא יודע מה המחיר כולל מכס ומשלוח של 2 מצברי קינטיק או xspower או powermaster שזה ציוד מתכלה, אומנם מחזיק יותר, אבל מתכלה ואין לו ערך כיד שניה כמעט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ברור לך שהחמור זה בדיחה ברוח שבוע סוף כן ?

בקשר לציוד והשקעה.

סבבה אז למה לשים מערכת בכלל ? הריי זה השקעה שלא מחזירה את עצמה. במקום זה שים את הכסף בפק"מ תקבל עליו כמה שקלים.

מערכת סטריאו זאת לא השקעה כלכלית. זה מותרות.

וכמותרות היא לא נמדדת באיך ההשקעה תחזיר את עצמה, זה לא עסק.

אנחנו (אני בכל אופן) משקיע ברכב אלפי שקלים כדי להנעים את השהות שלי בו.

אנשים משקיעים עשרות אלפי שקלים ברכיבים, חיווט, התקנות, וכו'.

אבל במערכת חשמל להחזיק את זה לא ? זה טיפשי !

זה כמו לקחת פרארי ולשים לה מנוע 1400. יופי אז יש לך רכיבים WOW אבל הם לא מספקים חצי מהיכולת שלהם,

אנשים מתלבטים בין מגבר של 150 וואט למגבר של 175 וואט.

בין מגבר עם דאמפינג של 2000 לאחד של 1400.

שכל הנתונים שאנחנו מתבססים עליהם הם נתונים ב14.4 מיוצב.

פורסם

התכוונתי לאלטרנטור של powermaster, טעות קטנה.

גורל, יש הבדל בן השקעה שתהנה ממנה עוד הרבה זמן לבין השקעה שתהנה ממנה למעט זמן.

אני רוצה לקנות אייפוד, בממוצע אני שובר MP3 כל חצ שנה, וחישבתי שלא משתלם לי לשלם 1200 שקל לחצי שנה.

הרכב שאני נוהג עליו לא בבעלותי, הוא בבעלות ההורים למרות שאני נוהג עליו הכי הרבה והוא תמיד זמין לי.

אני חושב אם משתלם לי לשלם 4000 שקל על בניות שבעוד חצי שנה לא יהיו רלוונטיות ואז אצטרך לשלם עליהן שוב ברכב אחר, או שאשקיע בציוד ואז כשיהיה לי רכב אחר יישאר לי לשלם רק על בניות.

נכון שעכשיו אני פחות נהנה ממה שיש לי, אבל אני לא יכול להרשות לעצמי לשלם כפול, אולי מי שמרוויח יותר מ- 700 שקל בחודש כן יכול.

יש דברים שהם בסיסיים כמו איטום, קניתי חומר בזול ועשיתי את העבודה בעצמי (לפחות חלק ממנה), זו היתה בשבילי השקעה קטנה עם תמורה גדולה. נכון שהעבודה תרד לטימיון כשהרכב יימכר, אך היא עלתה לי 500 שקל ונהניתי ממנה.

כן שווה לי לשלם 500 שקל על איטום שמשפר לי את איכות השמע בכמה רמות, לשנה.

לא שווה לי לשלם 3-4 אלף שקל על עוצמה מעבר למה שיש לי עכשיו, לשנה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...