Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל אני מצטער שרק עכשיו, פשוט לא היה לי זמן.

אז כך, אתמול ב-8:00 בבוקר, בירושלים הקדושה, על ידי חבר פורום היקר בשם SHORLAKK והעובדים שלו, הוחלף אצלי ברכב אלטרנטור, ולא סתם אלטרנטור, הוחלף לאלטרנטור של גברים :-D

לפני, אלטרנטור מקורי של BOSCH לאופל אסטרה, לפי הספר היה אמור לתת 120A, כך רשום בתועדת לידה של הרכב וגם על אלטרנטור. בבדיקה מקצועית עם עומס, הוא נתן רק 65A ב-13.8V :cry:

לאחר, אלטרנטור כמו שלי בדיוק, עם אותו גוף, משודרג ומשופר בתוכו נתן בבדיקת מעבדה מקצועית של MAX (לא חבר פורום, שכיר אצל SHORLAKK), רק 160A ב-14.4V :shock:

לאחר הרכבה בדקנו אלטרנטור במקום על ידי אותו איש מקצוע, עם עומס ומכשירים הנדרשים אחרים, והוא נתן 152A. תוצאה מעולה. רק בסרק (ב-0.8 טורים) הוא נתן 100A ב-14.4V 8)

חוץ מזה שיש שיפור ביציבות של מערכת חשמל ,וזה גם ממש בריא לרכב ולמצבר, יש שיפור בנסיעה, כאלו רכב חדש :-P

ומשחשוב, מרגישים שיש שיפור ממשי בסאונד, שליטה על רמקולים, ודיוק, והכל עומד במקום ובא בזמן. בהתחלה כשיצאתי חזרה למרכז, לא הרגשתי, ובדרך אני הרגשתי שכאלו החלפתי מגבר, ווופרים שלי מחוברים למונוים נפרדים :-o

קיצור אני ממש, אבל ממש מבסוט למרות שזה עולה הרבה כסף. אני אומר שזה שווה את זה, ותמורה עולה על סכום כפול מזה. לדעתי לפעמים עדיך לחזק מערכת חשמל ולא לרוץ ולשדרג חלקים במערכת.

תודה לך צבי, עשיתה אותי מאושר לתקופה ארוכה. זה כבר לא פעם ראשונה :wink:

IMG_0178.jpg

IMG_0179.jpg

IMG_0180.jpg

IMG_0181.jpg

IMG_0182.jpg

IMG_0183.jpg

IMG_0184.jpg

IMG_0185.jpg

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברוך הבא לעולם הגברים!

אני שמח שהתוצאה יצאה כך, כמובן שצביקה והצוות שלו ידועים כצוות מנצח !

ואני בטוח שגם אתה הרגשת את אותו השיפור שאני הרגשתי לאחר החלפת האלטרנטור.

תתחדש ותהנה כמו שאלכסנדר אומר.

אחלה יום

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

תתחדש אדגר, אני שמח שאתה מרוצה.

רק תיקון קטנטן, הנתונים הנ"ל ב14.0V.

והמצבר פריקה עמוקה שלך, לא רוצה להתרוקן אף פעם.. לראשונה נדלקה לי נורית אזהרת התחממות על המכשיר בדיקה בעומס:evil:

נ.ב.

לכל אלו הטוענים בלהט "וופר של אילייט חייב תיבה", "בוופר של אילייט אין באסים", אני ממליץ בחום לשבת אצל אדגר ברכב.. בנפח של דלת אטומה היטב הוופר בועט כמו ליאו מסי. חזק ומדויק.

פורסם

תתחדש אדגר:) עכשיו המגברים שלך יראו לך מה הם באמת יודעים לעשות:D

רק אני לא יכול להחליף אלטרנטור :(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אדגר תתחדש ותהנה.

אליקו - נראה לי שצביקה עוד יפתיע אותך בקצב הזה :-D

שאלה לכל בעלי האלטרנטורים המשודרגים - אתם חושבים בכלל על שדרוג של הרכב שלכם? או שאתם מתכוונים להשאר איתו עד שהערך שלו יהיה אפסי?

כי זו השקעה שלא תחזיר את עצמה ואם אתם מתכוונים להחליף רכב כל שנתיים שלוש אז זה הופך את הנושא הזה לשיקול רציני - איך אתם לוקחים בחשבון קניה של הרכב הבא שלכם בידיעה שאתם תצטרכו לבנות את כל התשתית מחדש? (בידוד, בניות, מצבר, אלטרנטור, יישור קו מכני וכו' וכו')?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראה לי שהאלטרנטור הולך להכנס לקטגוריה של "אפשרות למערכת בתוספת תשלום" בהודעת מכירה

:roll:

מתחדשת*

פורסם

שום השקעה בתשתיות (מלבד אולי בחיווט) לא תחזיר את עצמה, אני כבר לא זוכר

בכמה רכבים ביצעתי בידוד ובניות למינהם (עדיין יש לי בבית 2 בניות לMT23ׂאחת למאליבו 97

ואחת לMT22 רנו 19.)

אין מה לעשות עם אתה אוהב את התחום ואוהב לשמוע טוב ביצוע תשתיות טובות בכל רכב הוא מאסט.

מה שכן אני נשאר בממוצע עם רכב 5-6 שנים כך שזה פחות משנה

אלי

פורסם

איך במשפט אחד יכלת לרשום שברולט מאליבו?

וסליחה חייב לשבור משפט

רנו 19?

איך? :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדגר תתחדש יקירי, עכשיו תתחיל להרגיש מה זה שליטה באלמנטים, הקסנון שלי התחיל לרקוד ברמות לא מתוארות לאחר השדרוג.

אליקו - אתה ועוד איך יכול להחליף אלטרנטור, תפסיק להיות עצלן סע לצביקה ותפתרו את העיניין הזה !!

אדי - בניות למערכת 3WAY אקטיבית עולות בממוצע כמו 3\4 אלטרנטורים, במקרה הטוב

בניה בתא מטען עולה כמו אלטרנטור וחצי.

זה גם לא יחזיר את עצמו. וזה עלה הרבה יותר.

אין טעם להשקיע במגברים מטורפים ואיכותיים בלי לספק להם מערכת חשמל יציבה. מגבר אחרי הכל הוא ממיר מתח DC ל-AC. אם לא תתן לו DC יציב וחזק, תקבל AC של ברווז בורמזי.

• תוכן חדש...