Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנדבים חסרי מעש (?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה שחלקכם לא הבין "למה התכוון המשורר" ועכשיו אני שם לב שלפי הכותרת אולי לא הצגתי את עצמי נכון.

אין לי משהו נגד המשטרה/הבדיקות השיגרתיות האלה, להפך לפי דעתי זהו צעד מבורך במיוחד בשכונות,ובמיוחד בתקופת החופש הגדול.

האכזבה שלי מן המשטרה הייתה הדרך שבה התנהלו הדברים,

את הדיבור המזלזל והחיפוש אחר כבוד אני עוד יכול לנסות להבין, אבל את ההתקלות אחר קטנות ביצוע עבירות תנועה וכל מה שצוין...

באותה מידה השוטר יכל להסתובב בכיכר שנמצא כ100 מטרים קדימה ולבוא אלינו, לפי דעתי שוטר צריך לתת דוגמא אישית ואינו יכול לצפות מן האזרחים שיקיימו את החוק ברגע שהוא מפר אותו.

ohadohad2 אני לא מחפש להקשות על עבודתם של השוטרים רק מצפה שיעשו אותה כראוי, בכל זאת יצא לי לראות נער בן 18 שמתחצף אליהם (דיבור "נגוע" לפי אחד השוטרים) ומקבל מכות די רציניות...אבל זה כבר עניין אחר.

הם אוהבים להשתמש בתירוץ של מקרה חירום..."הפושע יברח" וכולי...אז הם מנצלים כל הזדמנות להפוך את הסקודה שלהם לג'יפ שחוצה אי תנועה\גדרות או כל דבר אחר שהוא יכול למצוא.

סביר להניח שהם ניצלו את העובדה שהוא בחור צעיר שיפחד לעשות משהו בנידון, זה לא חדש ששוטרים "אמיצים" נופלים על ילדים, באופן מוצדק או לא ומטרידים\מכים\שודדים אותם ועוד.

פורסם
התשובה בגוף השאלה, או יותר נכון בגוף הכותרת. כנראה, לפי מה שאני יודע המשטרה עדיין לא מגייסת ילדים בני 16 למשרה מלאה

מגייסת לאק"מ מגיל 16 - מחוייבות אישית, 16.5 למתנדבי אבטחה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
ישנו גבול דק מאוד בין עירנות לניצול לרעה של סמכות.

אני בטוח שאתה לא תגיב כך אם שוטר יחליט שהוא מגיע לך לבית על סמך מידע מודיעיני מסווג שהוא לא יחשוף (כנראה המציא) ויהפוך לך את כל הבית בחיפוש.

כמובן שזאת הייתה הגזמה, אבל לא חסרים מקרים קרובים לכך שקורים כל יום.

אז ברור שהעבודה שלהם חשובה והכרחית, אבל משום מה זה נראה שחלק גדול מהזמן השוטרים בארץ עסוקים בלהציק לאזרח שומר החוק ולהיטפל אליו מאשר לטפל בפושעים הרציניים...וזה...עצוב :cry:

למה הגזמה?

קרה גם קרה לשומרי חוק הגדולים ביותר בינהם אני :-)

קצת מתחכם,אבל מבחינתי אני שמח על כל פעם ששוטרים עוצרים,בודקים ובולשים כחוק,שזה עובר את גבול הטעם הנורמלי,אז כן גם אני בצד השני כמו כולם,עד היום לא הבנתי למה תמיד תופסים ונותנים דוחו"ת לחלשים שהם אלה שיעצרו תוך שנייה בצד ולא יתווכחו יותר מידי וכמעט לא מנסים לתפוס את הגדולים שבדר"כ מנסים לברוח....סתם מעניין...

פורסם

מגיל 17 להתנדבות רגילה. ומכיתה י"א למחוייבות אישית.(הייתי מתנדב פעם) אבל לא זאת הייתה הכוונה. התכוונתי שכנראה שאלה באמת היו מתנדבים, כי עד כמה שידוע לי המשטרה לא מגייסת ילדים בני 16 להיות שוטרים במשרה מאלה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
למה הגזמה?

קרה גם קרה לשומרי חוק הגדולים ביותר בינהם אני :-)

קצת מתחכם,אבל מבחינתי אני שמח על כל פעם ששוטרים עוצרים,בודקים ובולשים כחוק,שזה עובר את גבול הטעם הנורמלי,אז כן גם אני בצד השני כמו כולם,עד היום לא הבנתי למה תמיד תופסים ונותנים דוחו"ת לחלשים שהם אלה שיעצרו תוך שנייה בצד ולא יתווכחו יותר מידי וכמעט לא מנסים לתפוס את הגדולים שבדר"כ מנסים לברוח....סתם מעניין...

בדיוק מאותה סיבה שתעדיף להתחיל עם הבחורה שנראית קצת מסטולה ונמרחת על אנשים במועדון ולא עם זאת שלא שתתה וסנובית לכולם...מטרה קצת פחות איכותית אבל אחוזי הצלחה הרבה יותר גבוהים חחחח :-P

נ.ב

בדיוק אחרי שכתבתי את ההודעה פה עצרו אותי לבדיקת רשיונות בדרכי, אז החלטתי לבדוק את השוטרים והצגתי לו את הרישיון אך לא הייתי מוכן לתת לו אותו.הוא ניסה להתעקש ואז אמרתי לו שהחוק לא מחייב אותי לתת לו את הרישיון ואם הוא רוצה הוא יכול לרשום את הפרטים והוא לא צריך לקחת אותו פיזית ולהעלם לניידת לשיחת חולין עם השוטרת.

אז השוטרת שהייתה ליד הניידת הגיעה ושאלה מה הבעיה ולמה זה מתעכב ואז ישר שאלה אם אני עו"ד, בקיצור הוא הלך לניידת עשה בדיקה של הרישיון ואפילו לא חזר לבדוק רשיונות רכב\ביטוח.

ואז הוא ציין שזה לקח שתי דקות והם לא עיכבו אותי הרבה כפי שדאגתי, מה שכן הוא ציין משהו שלא הייתי מודע אליו, בדיקת רשיונות יכולה לקחת עד 20 דקות על פי חוק.

אז לא חסרות דרכים להראות לשוטרים שאתם מודעים לזכויות שלכם והאמת שאם יש שוטר שהדם עולה לו לראש פשוט סגרו את החלון ואת הרכב, התקשרו ל100 ותיידעו אותם שיש שוטר שעושה X ואתם רוצים שישלחו ניידת נוספת לפני שאתם פונים אליו שוב ושאתם רוצים שהם ישארו על הקו למען תיעוד כל עוד אתם שם.

פורסם
מגיל 17 להתנדבות רגילה. ומכיתה י"א למחוייבות אישית.(הייתי מתנדב פעם) אבל לא זאת הייתה הכוונה. התכוונתי שכנראה שאלה באמת היו מתנדבים, כי עד כמה שידוע לי המשטרה לא מגייסת ילדים בני 16 להיות שוטרים במשרה מאלה.

אני טעיתי - מגיל 16.5 (כיתה י', או כל כיתה בה עושים מחוייבות אישית) למחוייבות, ומגיל 17 לרגיל.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

איזה תמים אתה...

פיצוציה 2 בלילה,השוטר רצה לבדוק שאתה לא נוהג תחת השפעת חשיש/מריחואנה....

שמת לב שהוא דאג להסתכל לך טוב טוב בעיניים?

ועל הדרך לשים לב שלא זרוק איזה באנג בין המושבים?

חופש גדול חביבי,זה הכל תקופה קצת לחוצה מבחינת המשטרה.

פורסם

+1. אם מת"ח התחנה שלך מעודכן בנעשה, כל התדרוכים אמורים להיות מחוץ לתחנה. האם שמת לב לזה? (אצלנו למשל, ישנו תדרוך באחד משני מקומות - או בפארק הנוער, או ליד הבריכה, עם גשר תאורה כחול דולק מלא, ועם קוז'אקים ירוקים של הביטחון, איפה ששמים לב טוב מאוד שאנחנו משטרה, יחד עם הביטחון העירוני. אני גר במעלה אדומים). כל הסיפור הזה בגלל החופש הגדול.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

maxizem אני בטוח שאם הוא היה רוצה לבדוק סמים הוא לא היה שולח את הנער אל האוטו אלא היה יורד בעצמו.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

גם כאן בחדרה נתקלתי באותו סוג של ילדים מתנדבים אובר מתלהבים....

לפעמים ישנם 5 חבר'ה בניידת מבסוטים מהכוח שהפקירה המדינה בידייהם , שנראה שהם עושים יותר הסעות לחבר'ה מאשר סיור.

יום אחד הגיעה ניידת אל הים ,שם ביליתי, ומתנדבת צעירונת החלה לבדוק תעודת זהוות ואז היא ביקשה לעשות סריקה בתוך האוטו...וכששאלתי לשם מה היא ענתה : "כדי להעביר את הזמן" ...

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
maxizem אני בטוח שאם הוא היה רוצה לבדוק סמים הוא לא היה שולח את הנער אל האוטו אלא היה יורד בעצמו.

מה אתה אומר?

יש 2 אפשרויות,או שהשוטר מעשן גם ואז מוצא את כל אלה שמעשנים.

או שולח נער שמכיר את הריח/מכיר את המראה והוא כבר יזהה אם הם מסטולים ומשם השוטר ימשיך...

• תוכן חדש...