Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הרכב שלי לא עבר טיפול כבר 14K מלבד שמן מים באופן בסיסי ביותר.

וזה עקב חוסר תקציב כי אני חייל.

עכשיו יש לי קצת כסף ואני צריך לעשות לו טיפול 10K מינימלי ואולי עוד כמה דברים.

מעבר לכך , הרכב התחיל לשתות דלק בכמות מפחידה, מדובר על כ1:7 בערך בתוך העיר.

פיג'ו 205 1100 שצריכה להיות חסכונית.

אני מבקש את עזרתכם,מה לעשות לגבי הצריכה המוגזמת? ומה אוכל לעשות באופן עצמאי שהוא פשוט בגדר טיפול 10K.

תודה מראש!

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

להריץ חיפוש בפורום, קברניטי הפורום גם לא יהססו לנעול את ההודעה הנ"ל. וזאת צריכת דלק מוגזמת בכל קנה מידה אפשרי ! אל תחכה עם זה בכלל. הפורום מלא בתשובות לעניין וגם הכותרת לא נכונה אז בכלל ינעלו את ההודעה שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...