Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

א. אני מחפש רכב משומש והתקציב שלי הוא 30,00 ש"ח. חיפשתי באתר יד2 רכבים משנתונים 2001 -3 עם קילומטרז' נמוך מ 100,00 ק"מ. והאוטו היחיד שכמעט הופיע היה רנו מגאן. שאלתי שלשה חברים שיש או היה להם רכב כזה והם כולם היו ועודם מאוד מרוצים [שניים מהם עשו 350,00 ק"מ לטענתם ללא כל תקלות משמעותיות] אני יודע שזה רכב שקיבל גם ציון של 5 כוכבים במבחן הבטיחות האירופאי. מצד שני המוסכניק שלי ומוסכניק נוסף שהתייעצתי איתם הסתייגו מהרכב הזה, בטענה של אלקטרוניקה בעייתית ולא אמינה, חלפים יקרים ובאופן כללי פחות אמינות. והמליצו לי ללכת או על טויוטה קורולה או על סוברו אימפרזה או גרנד לאונה - רק מה לעשות שבתקציב שלי, אני יכול לכל היותר להגיע לרכבים שנת 1999 עם קילומטרז' 170,000 ומעלה.

עם איזה המלצה ללכת של החברים או של המוסכניקים, ואם של המוסכניקים אז מה האופציה שלי?

ב. כשבדקתי באתר יד 2 מצאתי כמה מכוניות רנו מגאן שאשמח אם תעזרו לי להכריע בניהן:

1 - רנו מגאן II מודל 2002 יד שלישית, אוטומט, בעלות קודמת ונוכחית פרטית, 72,000 ק"מ, טסט 11- 2010. במחיר 28,000. הבעלים אמרו שהרכב היה אצל האישה שנסעה באופן קבוע רק בירושלים משכונת קטמון לשכונת גילה. ושהרכב טופל באופן מסודר.

2. רנו מגאן קופה מודל 2001 [אני לא כל כך יודע מה זה אומר קופה הדבר היחיד שאני יודע שיש גג נפתח, האם עדיין יש ארבע דלתות? האם יש בגאז'?], יד ראשונה, טיפולים מתועדים במוסך מורשה מרגע קניית האוטו, 76,000 ק"מ, במחיר 30,000.

תודה מראש!

פורסם

קופה בעלת 2 דלתות.

אצלנו היה מגאן 2003 חדש מהסוכנות, לא אמין במיוחד לכן אבא מכר אותו אחרי שנה וחצי. אבל רכב היה מאוד נוח ואחרי נסיעה ממושכת לא הרגשתי עייף.

פורסם

שלום,

יש ברשותי רנו מגאן כבר שנתיים, שנת 2002 ואני מאוד נהנית מהרכב, כיף לנהוג ברכב, ויש גם מקום יושבים מאחורה. לא היו לי תקלות רק טיפולים שגרתיים. אני ממליצה לך לבדוק בקרסו טרייד אין כי יש להם מגוון רחב של מגאן.

פורסם

קודם כל יהיה לך קשה למצוא רכב עם ק''מ כל כך נמוך אבל גם רכב עם 150 אלף ק''מ זה לא רע

ויש לי הצעה אחרת בשבילך:

יונדאי אקסנט שנת 2001 או 2002 רכב טוב וזול לאחזקה

אומנם לא נוח כמו הרנו אבל שמעתי עליו דברים טובים

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תעשה קצת שיעורי בית לפני הקניה: חפש פה בפורום על רכבים בתקציב שאתה רוצה, יש אתרים באינטרנט עם חוות דעת שנעשו באותן שנים, גם השוואות בין כלי רכב דומים. תגגל על מגאן או איפרזה ותמצא. כמה שעות באיסוף מידע יעזרו לך להתכוונן למה שטוב בשבילך. תגדיר טוב יותר את המאפיינים ומטרת השימוש ברכב ואז לך ולאחרים יהיה קל יותר.

תו דעתך שקילומטרז/ של 15-20 אלף בשנה זה סביר, ותתכוון בהתאם עם הציפיות.

אגב - מגאן 2 יצאה רק ב-2004.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...