Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי השהייה של מס שניות {בערך 5-6} מהפארקינג לדרייב.

המליצו לי לבצע החלפת שמן גיר ופילטר לשיפור הלחצים והקטנת ההשהייה.

המכון גירים פה בעיר {ב"ש} אמרו לי 400 ש"ח לטיפול הנ"ל.

האם המחיר טוב? והאם זה יפחית את ההשהייה או יבטל אותה?

בנוסך יש תוספי שמן גיר שמסמיכים את השמן ויוצרים לחץ טוב יותר מה שאולי יכול לשפר את הבעיה עוד יותר טוב-מומלץ?

אני יודע שהיצרן לא ממליץ לבצע זאת אבל אני צריך להעביר את הרכב בדיקה {אני מבצע החלפה בטרייד-אין}

ולא בא לי לשמוע שיש בעיה בגיר כי בתכלס הוא די טוב למעט ההשהיה.

מה דעתכם

אגב אם יש איזה תוסף שאתם ממליצים אז תרשמו לי. הרכב הוא גולף דור 4 אוטומט עם 140000 ק"מ שנת 99 יד 2 למי שמעוניין

תודה

פורסם

אני לא יכול להמליץ לך בנוגע לגולף כי חלוקות הדעות בנוגע להחלפת שמן הגיר בגולף.

כמו כן, ע"פ רוב אנשים נוהגים שלא להמליץ על תוסף לשמן הגיר.

אבל מנסיון אישי שהיה לי לפני כמה שנים.

קרייזלר נאון בבוקר הילוך אחורי לא משתלב והילוך 3 נכנס רק אחרי מספר דקות של נסיעה.

הוחלף שמן גיר...אין שינוי

כולם אמרו שיפוץ. לנסיון אחרון הוספתי תוסף של BG

אחרי יומים הגיר חזר לעבוד כמו חדש!!!

נסענו על הרכב עוד 3 שנים ולא היתה שום בעיה בגיר בכל הזמן הזה.

כך שאם אתה הולך לתת את הרכב לטרייד אין והחלפת השמן לא עוזרת..תנסה תוסף מה יכול להיות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מציע שתחליף שמן גיר + מסנן שמן בלבד, אם לא יעזור תמיד אפשר לנסות להוסיף תוסף.

פשוט תבקש מהמכון שיחליף שמן + מסנן ואם לא יעזור אז שיוסיף תוסף, ואם לא יעזור אין ברירה ויתכן וצריך שיפוץ.

פורסם

המחיר סביר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...