Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המסך יורד על טופ גיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'רמי קלארקסון שולח רמזים עבים כמו הצמיג האחורי של הפורד GT40 שלו לגבי הסיכוי שהתוכנית

המפורסמת תרד מהמסך.

לינק: http://www.guardian.co.uk/media/blog/2009/aug/03/clarkson-hints-top-gear-over

(תודה לבועז קורפל ידידי)

מצד אחד אפשר לומר שבאמת הגיע הזמן אחרי כל כך הרבה עונות, עניין של פרישה בשיא וכו'...

מצד שני קלארקסון קשישא הוא אשף שיווק לא קטן וייתכן והמדובר הוא בעוד ספין בעל מטרות נסתרות (הפעלת לחץ

להטבות שכר, הגדלת תקציב או סתם טפיחה על האגו)

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

למרות שאני עדיין מאוד נהנה מהתכנית אין ספק שהיא זקוקה לרענון מאוד משמעותי.

כל הגימיקים כבר נלעסו לעיסה אחת דביקה וכמות החזרה על בדיחות ישנות כבר די פטתית.

מזל שיש ברקע מכוניות מדהימות שמחפות.

פורסם

מ TV.COM

Jeremy Clarkson has promised Top Gear will return for another series.

Jeremy Clarkson says Top Gear will be

back

The presenter sparked fear in fans after saying "This feels like an ending" as he wound up the final episode of the series on Sunday night.

But Clarkson, 49, told The Sun the show will return - unless he "gets struck by a giant meteorite or spontaneously combusts".

He said: "I can assure everyone I'll be back in November doing Top Gear. We're filming the next series and already have several things in the can."

Clarkson added he will keep making the hit BBC car show as long as people watch, saying: "I couldn't think of anything I'd want to do more."

תורגם אם גוגל

ג 'רמי Clarkson הבטיח לראש ציוד יחזור לעוד סדרה.

ג 'רמי, אומר למעלה Clarkson ציוד יהיה

חזור

ג 'רמי, אומר Clarkson למעלה יהיה ציוד

חזרה

המציג sparked פחד אוהדים אחרי אומר: "זה מרגיש כמו הסוף" כפי שהוא למעלה הפצע הסופי בפרק של הסדרה ביום ראשון בלילה.

אבל Clarkson, 49, אמר סאן יחזיר את התוכנית - אלא אם כן הוא "מקבל על ידי פגע ענק meteorite או combusts באופן ספונטני".

הוא אמר: "אני יכול להבטיח לכולם אני יהיה בחזרה בנובמבר ציוד עושה למעלה. אנו הסרטה הבא בסדרה וכבר יש כמה דברים את יכולה."

Clarkson הוסיף שהוא ימשיך לעשות את המכונית פגעה BBC הצג כל עוד אנשים שעונים, אומר: "אני לא יכול לחשוב על משהו שאני רוצה רוצה לעשות יותר".

פורסם

לדעתי זהו צעד שיווקי שמטרתו לקדם את הרייטינג של העונה הבאה. קלארקסון יהיה טיפש מאוד אם הוא יהרוג ככה את מפעל חייו (בתודעה של כולם, טופ גיר = ג'רמי קלארקסון, ג'רמי קלארקסון = טופ גיר).

מצד שני זה יהיה טמטום מוחלט מצד BBC, אם הם יחליפו עכשיו את קלארקסון במישהו אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תורגם אם גוגל

חזור

חזרה

המציג sparked פחד אוהדים אחרי אומר: "זה מרגיש כמו הסוף" כפי שהוא למעלה הפצע הסופי בפרק של הסדרה ביום ראשון בלילה.

אבל Clarkson, 49, אמר סאן יחזיר את התוכנית - אלא אם כן הוא "מקבל על ידי פגע ענק meteorite או combusts באופן ספונטני".

הוא אמר: "אני יכול להבטיח לכולם אני יהיה בחזרה בנובמבר ציוד עושה למעלה. אנו הסרטה הבא בסדרה וכבר יש כמה דברים את יכולה."

Clarkson הוסיף שהוא ימשיך לעשות את המכונית פגעה BBC הצג כל עוד אנשים שעונים, אומר: "אני לא יכול לחשוב על משהו שאני רוצה רוצה לעשות יותר".

ענק!!

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

בטח תרגיל של רייטינג על מנת שיצפו יותר.

בטוח שטופ גיר תמשיך בעוד עונה לפחות וקלארקסון יישאר.

ואני גם מסכים שצריך לשנות טיפה את בקונספט.

"הקש על ה5 ביטוח ישיר, הקש על ה6 גיהנום :evil:"

"יש שלושה סוגים של נהגים: הנהג הזהיר (שמודע להכל), השיכור (שמודע לחלק) והאישה (מהסוג שלא מודעת לכלום מעבר למראת האיפור)"

פורסם

מה זה לשנות קצת הם צריכים לשנות את הקונספט בגדול. הם צריכים לעשות ריענון ממש חזק.

אם זה המנחים ואם זה כל מיני השטויות שהם עושים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

על איזה שינוי קונספט אתם מדברים ?

האם יש משהו שהם לא עשו? האם מי שרושם את השטויות האלא ראה את כל התוכנית מהתחלה?

אני מאמין שיהיה המשך... אסור להוריד תוכנית כזאת , גם מבחינה כלכלית.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
קשה לי להאמין שיורידו את טופגיר מהמסך, אולי ישנו את הקונספט.

קשה לך להאמין לזה? אתה יודע למה באמת קשה להאמין? לעובדה שגוגל קראו ל

חזור

חזרה

תרגום! זה קשה להאמין! :lol::lol::lol:

גאוני, פשוט גאוני, מזמן לא צחקתי ככה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני די מחבב את קלרקסון אבל יותר מידי פעמים יצא לי כבר מכל החורים הדיבוק שלו לפיצוצים אש ותמרות עשן,

מי שראה בפרק האחרון את הסצינה בחברת הפרסום , ואת ההפקות הפרטיות שלו בכל שנה, הגיע לרוויה.

החינניות שבילדותיות הזו כבר נגוזה מבחינתי , רוטינה משעממת של בוא נפוצץ את המכונית הזו שכל פשוטי העם הלוזרים נוהגים בה.

פורסם
מ TV.COM

Jeremy Clarkson has promised Top Gear will return for another series.

Jeremy Clarkson says Top Gear will be

back

The presenter sparked fear in fans after saying "This feels like an ending" as he wound up the final episode of the series on Sunday night.

But Clarkson, 49, told The Sun the show will return - unless he "gets struck by a giant meteorite or spontaneously combusts".

He said: "I can assure everyone I'll be back in November doing Top Gear. We're filming the next series and already have several things in the can."

Clarkson added he will keep making the hit BBC car show as long as people watch, saying: "I couldn't think of anything I'd want to do more."

תורגם אם גוגל

חזור

חזרה

חבל שזה ארוך מידי מכדי להיות חתימה :lol::hihi::roflmao::biglaugh::loco::rofl::onfire::roflmao:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...