Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

תודה לעוזרים.

הזמנתי פילטר דלק מחו"ל,מהאתר http://www.rmeuropean.com/Part-Number/Fuel-Filter-__13321740985_BOS_94E6B777.aspx

את הפילטר דלק הנ"ל.

היום,מתחת לאוטו, גלתי לתומי כי הפילטר דלק שיש לי באוטו הוא קטן מהפילטר דלק שהזמנתי.

הפילטר דלק הוא משהו כמו 20 ס"מ ארוך יותר ממה שמורכב אצלי.

מה לעשות?

עם קצת סידורים ניתן להכניס את הפילטר למקום,השאלה אם זה תקין ולא יגרום לנזק עתידי או כרגע.

תודה לעוזרים!

תמונות מצורפות

IMG_0036.jpg

IMG_0037.jpg

IMG_0038.jpg

IMG_0039.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

קיבלת מסנן יעיל יותר ובעל קיבולת לספיגת ליכלוך גדולה יותר , תרכיב ותחליף אותו במועד כפול מהמקובל , זהו מסנן לתנאי עבודה קשים (סהרה וכדומה).

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ד"א איך היה המשלוח? תוך כמה זמן הוא הגיע מכס וכו'?

אני זוכר ששקלת אם לקנות בארץ או להזמין מחו"ל, יצא משתלם?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

קיבולת יותר גדולה בפילטר אומר שהוא יוריד את הלחץ דלק שמגיע למנוע, אלא אם כן למשאבה לא תהיה בעיה לעמוד מול הפילטר שקיבלת.

למה להכנס לבעיות מיותרות, תחליף לפילטר כמו שיש לך ותמנע מניסוי וטעייה

פורסם

את לחץ הדלק פילטר בעל שטח פנים גדול יותר לא יוריד.

אינני מכיר את הפילטר שהזמנת אך אני מקווה שתוכל להתקינו בצורה בטוחה שחלילה לא תהייה דליפת דלק.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם הוא נכנס לך אז אין בעיה,זה שהוא יותר גדול זה טוב יותר,יסנן טוב יותר מהמקורי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
ד"א איך היה המשלוח? תוך כמה זמן הוא הגיע מכס וכו'?

אני זוכר ששקלת אם לקנות בארץ או להזמין מחו"ל, יצא משתלם?

אני עובד באוויס ירושלים,יש לנו ימבה אנשים ששוכרים רכבים קבוע,וגרים בארה"ב,הם טסים לבית שלהם כל כמה חודשים כך שאני שולח להם לבית את הדברים שאני רוצה (מבובת אלמו מדברת -40$-שווה ביותר!!!תבדקו באמזון ועד פילטר דלק ופילטר אוויר של K&W-מיועד למי שאוהב את המכונית שלו בלבד!!!! ממש שווה כל דולר!-50$) והם מביאים לי את זה שהם חוזרים לארץ...

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
את לחץ הדלק פילטר בעל שטח פנים גדול יותר לא יוריד.

אינני מכיר את הפילטר שהזמנת אך אני מקווה שתוכל להתקינו בצורה בטוחה שחלילה לא תהייה דליפת דלק.

תודה מרק וברזילאי...שיהיה שבוע טוב,אני יעדכן

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

קנית את הפילטר הלא נכון. המספר הנכון לאוטו שלך הוא 13-32-1-720-102.

לא הייתי חוסך את ה-$13 שהנכון עולה, כי יכול להיות שלחץ הדלק הוא שונה וזה ישגע את המנוע, שלא לדבר על התקנה לא בטוחה ונזק קבוע שתגרום לתושבת או לצנרת הדלק.

אם הפילטר לא מתאים יכול להיות שתרגיש את התוצאות הלא רצויות לאחר זמן מה כשכבר שכחת מהפילטר, ותתחיל לפרק את האוטו לחפש מאיפה התקלה בפעולת המנוע, ולא תעלה על זה שזה בגלל הפילטר הלא מתאים. הא"ב של תחזוקה נכונה זה להשתמש בחלפים לפי הספר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מסנני א.ל. - מהמובילים בעולם בייצור מסנני הזרקה, נמצאים בישראל.

הם מייצרים עבור יצרני רכב רבים וגם לBOSCH. סביר להנחי שהפילטר שהזמנת מחול הגיע מחברה זו.

המסנן שאתה צריך הוא ALG2028 (מקט א.ל.). הארוך שקיבלת זה ALG2029

תגיד לי באיזה איזור אתה ואני אפנה אותך למקום שיכול לארגן את המסנן הזה.

פורסם

קנית את הפילטר הלא נכון. המספר הנכון לאוטו שלך הוא 13-32-1-720-102.

לא הייתי חוסך את ה-$13 שהנכון עולה, כי יכול להיות שלחץ הדלק הוא שונה וזה ישגע את המנוע, שלא לדבר על התקנה לא בטוחה ונזק קבוע שתגרום לתושבת או לצנרת הדלק.

אם הפילטר לא מתאים יכול להיות שתרגיש את התוצאות הלא רצויות לאחר זמן מה כשכבר שכחת מהפילטר, ותתחיל לפרק את האוטו לחפש מאיפה התקלה בפעולת המנוע, ולא תעלה על זה שזה בגלל הפילטר הלא מתאים. הא"ב של תחזוקה נכונה זה להשתמש בחלפים לפי הספר.

איזה בעסה,טוב,נו, נזמין.

תודה עמוס...

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
מסנני א.ל. - מהמובילים בעולם בייצור מסנני הזרקה, נמצאים בישראל.

הם מייצרים עבור יצרני רכב רבים וגם לBOSCH. סביר להנחי שהפילטר שהזמנת מחול הגיע מחברה זו.

המסנן שאתה צריך הוא ALG2028 (מקט א.ל.). הארוך שקיבלת זה ALG2029

תגיד לי באיזה איזור אתה ואני אפנה אותך למקום שיכול לארגן את המסנן הזה.

ירושלים...

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

תיגש ל"יחזקאל ירוחם" בתלפיות. חנות החלקים הכי גדולה בירושלים.

תדבר בחנות עם בחור בשם שמעיה (הוא אחראי על הפילטרים בחנות), ותגיד לו שדולב ליאור שלח אותך.

תבקש ממנו שיזמין לך את המסנן לפי המקט שאמרתי לך ALG2028.

זה בטח יקח יום-יומיים עד שהוא יקבל את זה.

אתה יכול גם לחסוך את ההגעה הראשונית ולצלצל אליו ובקש שיזמין את זה. 02-6733464 . תדבר רק עם שמעיה.

יש לו בודאות בחנות גם חליפי כזה. אל תתפתה. תגיד לו שאתה רוצה של מסנני א.ל..

אם תגיד לו שאני שלחתי אותך, תקבל מחיר שונה מהרגיל - אני זה שמכר לו את הפילטרים ב12 שנים האחרונות.

פורסם
תיגש ל"יחזקאל ירוחם" בתלפיות. חנות החלקים הכי גדולה בירושלים.

תדבר בחנות עם בחור בשם שמעיה (הוא אחראי על הפילטרים בחנות), ותגיד לו שדולב ליאור שלח אותך.

תבקש ממנו שיזמין לך את המסנן לפי המקט שאמרתי לך ALG2028.

זה בטח יקח יום-יומיים עד שהוא יקבל את זה.

אתה יכול גם לחסוך את ההגעה הראשונית ולצלצל אליו ובקש שיזמין את זה. 02-6733464 . תדבר רק עם שמעיה.

יש לו בודאות בחנות גם חליפי כזה. אל תתפתה. תגיד לו שאתה רוצה של מסנני א.ל..

אם תגיד לו שאני שלחתי אותך, תקבל מחיר שונה מהרגיל - אני זה שמכר לו את הפילטרים ב12 שנים האחרונות.

פי....

תענוג,תודה רבה לך.

עזרתה לי עד מאוד!!!

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אגב, אם יש לך דרך זולה לשלוח, אתה יכול להחזיר ל-RME את הפילטר הלא נכון ולקבל זיכוי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...