Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב =)

שבת הבאה אני מתכנן לסדר את התא מטען , עקב השתדרגות ברכיבי המערכת .

לכן אני צריך עזרה בכמה דברים .

1) איזה עובי אני צריך את הפלטה מאחור .

2) איזה סוג עץ אני צריך ?

3) איזה סוג בד ?

4) עזרה בתכנון הרכיבים על הפלטה - עקב התחממות המגברים החלטתי לחבר 3 מאווררים איתם , איך אתם הייתם מרכיבים אותם?

5)טיפים ?=)

תודה מראש.

יעקב

עריכה :

האם לפניונר 8600 , יש כפתור פשוט לכיבוי הסאב ? או שאפשר לעשות כפתור כזה בצורה פשוטה?

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני משתמש בסנדוויץ 12 מ"מ. זה מספיק חזק, ולא כבד יחסית.

לגבי בד, מה שבא לך, בד "לבד" הכי נפוץ, הוא נוח לעבודה וגם משתלב בטבעיות בבגאז'.

איזה גודל המאווררים?

פורסם

80 MM .

מחפש גם עץ לא יקר... אבל גם לא מכוער מקרטע ומתפרק ...

תודה רבה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

סנדוויץ לא יקר ואם הוא מחובר היטב לגב המושבים הוא לא ירעיש.

לגבי מאווררים, לדעתי מיותר אלא אם המגברים בתיבה סגורה. מגבר מתוכנן לעבוד בסביבה של רכב, וההתחממות של המגברים היא בסדר. אם בכל זאת תרצה, איוורור נוסף לא יזיק, אל תשכח לחבר דרך ממסר (RELAY)

פורסם

אז זהו שיש בעיה לצערי .

המגבר מתחמם לי כל פעם מחדש , וזה גם קרה בL.A.

זה כבר מתחיל להראות גדול עלי(ביומיים עוד לסיים הכל ?! נשמע הזוי), ואני מתחיל לחפש מתקין ...

למרות הכל בנתיים זה נשאר כמו שחשבתי לפני .

עוד שאלה אחת , העץ יחובר לכיסאות ? קניתי זיוויות כי ראיתי אצל אחרים שזה לא מחובר לכיסאות , ואני גם לא רוצה אותו מחובר לכיסאות ...

יעקב

פורסם

מתחמם זה לא בעיה, אם הוא נכנס למצב הגנה כתוצאה מחום יתר אז יש בעיה.

לגבי חיבור הפלטה, אם גב המושבים שלך עשוי ספוג, כמובן שלא לחבר אליו את הפלטה. צריך לחבר לאזור קשיח.

זה תלוי באיזה רכב מדובר.

פורסם

כל עוד המגבר רק מתחמם באמת אין שום בעיה

(אלא אם , כמו שאמר קודמי הם לא נכנסים לפרוטקשין)

אצלי ברכב יש 2 מגברים, לא כל כך קטנים, בדופן כפולה וללא שום מאורר

הם לא נכנסו ולו פעם אחת לפרוטקשיין.

אלי

פורסם

על איזה רכב מדובר ? 4 או 5 דלתות ? לפלטה הייתי ממליץ לך לקנות 1-1.5 ס"מ MDF . :-)

לגבי המתקין - יוסי ALPINE :wink:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

לכוסית הקטנה (או שלא קטנה) שלי יש תחת שטוח (5 דל') .

וכן הם נכנסים לפרוטקשיין , וזה בעיה לא שיגרתית לדעתי - הם מגיעים למצב שאני יכול להדליק סיגריה איתם .

לגבי המתקין - אתה יודע בערך כמה יוסי לוקח להתקנה ? כל מה שצריך להתקנה יש (חוץ מכבלים לרמקולים) , יש צורך במקצועיות בלבד .

מישהו יכול להמליץ על עוד מתקין ? והפעם מאיזור ירושלים ? ולא במחיר כמו 800 ש"ח , כי אם זה יצא במחיר הזה יש מישהו שכבר אני מעדיף מאשר כל מתקין אחר .

לילה טוב .

יעקב

פורסם

מתקינים טובים בירושלים אין

על תיתקרב לאף מקום פה (גם אני ירושלמי)

עדיף ליסוע מחוץ לעיר להשקיע עוד קצת כסף בהתקנה ולהיות בראש שקט שעשו לך התקנה כמו שצריך

הרבה חברים שלי עשו התקנות בכול מיני מקומוות ושראיתי את זה הייתי בהלם

בהצלחה

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

האם לפניונר 8600 , יש כפתור פשוט לכיבוי הסאב ? או שאפשר לעשות כפתור כזה בצורה פשוטה?

כן-בכפתור הימני של הפאנל אתה לוחץ עליו פעם אחת כשהוא על הסאב-ובכך אתה מבטל אותו.

לחיצה נוספת-הסאב נכנס לפעולה.

פורסם

אלי, יש לך 4 מאווררים קבורים בהיטסינק של אחד המגברים לא ?:)

יעקב,

אני אענה ישירות לשאלות שלך, ואם אתה רוצה, תמשיך להתקיל בשאלות :)

1. MDF או סנדביץ' בעובי של 5 עד 10 מ"מ יעשה את העבודה כמו שצריך [מה שיותר נגיד לך]

3. לבד - אפור או שחור, איזה צבע שיתאים לך, לבד בד"כ הכי נוח לעבודה על משטחים גדולים.

4. יש לך שני מגברים, ומה עוד? לא צריכה להיות בעיה מיוחדת להרכיב אותם על הפלטה, כשתתחיל לבנות את הפלטה, תעלה לנו תמונות, מקסימום נאייר לך על התמונות את מה שהכי עדיף לעשות :)

5. אל תשרוף כלום

לא מכיר בפיוניר קיצורי דרך לכך, אבל בהחלט מתוך התפריט ניתן לכבות את הסאב בכמה קליקים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חוץ מהתפריט, יש דרך לעשות את הקיצור כמו מין שלט באס? כזה שאם אמא שלי עולה לרכב היא מכבה את הסאב בקלות ?

תודה לכולם על התשובות, ערב טוב .

יעקב

• תוכן חדש...