Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.mako.co.il/entertainment-celebs/local/Article-6b05f71450ae221006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=978777604&sCh=a57c2c500f1e0210&pId=2082585621

למי שלא יודע למה- עומר ומשפחתו הטעו את ההפקה בנודע לגילו ואמרו שהוא בן 16.5 כאשר בפועל הוא בן 15.5.

אסורה ההשתתפות בתוכנית מתחת לגיל 16 והוא נאלץ לפרוש אחרת ההפקה היתה מדיחה אותו.

אני באופן אישי אהבתי את הסגנון של השירה שלו אבל לא אוהב שקרנים,רמאים ותחמנים,פשוט חבל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ממש לא התלהבתי מסגנון השירה שלו. אני בכלל לא מבין מה ההתלהבות ממנו, לדעתי הוא אחד הפחות טובים שהגיעו העונה לנבחרת.

לדעתי ראם הרבה יותר טוב ממנו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נכון. ראם בהחלט טוב.

לדעתי דווקא את המעאפנים משאירים ואת היותר טובים מעיפים

חובי סקולט הידוע בכינויו חובי סטאר הועף והשאירו את המפגרת ההיא וואנאבי אורית שחף יותר ידועה בכינויה "מיי" או במילים אחרות מיטל פיינגולד.

אבל כמו בכל ריאליטי ישראלי, ההפקה תתערב והכל יבוא למקומו בשלום.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

רק אני לא מבין איך לא בודקים דבר כזה לפני? הרי בגיל 16 מקבלים תעודת זהות - מי שלא מציג תעודת זהות,שיידחה אוטומטית :?

פורסם

חובי סקולט הידוע בכינויו חובי סטאר הועף והשאירו את המפגרת ההיא וואנאבי אורית שחף יותר ידועה בכינויה "מיי" או במילים אחרות מיטל פיינגולד.

.

אל תלכלך,

לפי דעתי היא מגיעה לשלישית הגמר

פורסם

על מה אתה מדבר? :shock:

מיי היא אחת המתמודדות היותר טובות שיש בעונה. נכון, הקול שלה לא מתאים לכל סגנונות השירה כמו הקול של ראם או רוני דלומי והיא זמרת של נישה אחת. אבל את הנישה שלה היא שרה מצויין. והעיבודים שהיא מביאה בכל שבוע מחדש? תענוג :inlove:

אני מאוד מקווה שכל העסק הזה עם עומר אדם הוא פתח להחזרתם של חובי וראם לתוכנית. ביחד עם מיי הם מהווים את הפייבוריטים שלי לשלישיית הגמר.

פורסם

זה בדיוק העניין!!!

היא לא ורסטילית בכלל, הקול שלה לא משתנה והוא די מעצבן.

אני לא יודע על איזה עיבודים אתה מדבר!

אפילו ראו על הפרצוף של שלומי שבת שהיא הרסה לו את השיר.

היא לא זמרת מבחינתי.

מי שכן, קצת מפחידה אמנם אבל טובה ביותר זו מורן מזוז.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

לשיר את אישה-אישה של פנינה על המוזיקה של creep זה לא עיבוד?

החידוש שלה לסדר יום של להקה רטורית היה מעולה.

פורסם

טוב, לצערי אני חייב (== לא חייב סתם כנראה יש לי זמן בעבודה) להגיב (== להודות שאני רואה את התוכנית מידי פעם)

אני לא מסתדר על הקול של מיי, אין לה שום מקום בגמר וגם לא בעשיריה אם זה תלוי בי. (== זה לא תלוי בי, מי בכלל מסמס להם מי)

זהו, הודתי שאני רואה את התוכנית קבל עם וקארספורום.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...