Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב מתקרב לטיפול 100,000 וגם לטסט בספטמבר. לא ידוע לי על בעיות מיוחדות מלבד

ישנה נזילה קטנה בבומבה המרכזית של הרכב, מורכבת מקדימה במרכז ונראה שהיא "מזיעה".

המזגן משנה את העוצמה של המפוח ללא שליטה שלי. ביום חם מאוד הוא עובד על עוצמה מקסימלית ל1-2 דקות ואז יורד לעוצמה נמוכה ולא חוזר למעלה. משחק אם הבורר לא משפיע כלל. רק לשם הבהרה האוויר יוצא קר מאוד רק העוצמה של הרוח לא חזקה מספיק.

הרכב עבר טיימינג אצל הבעלים הראשון ונאמר לי ע"י המוסך המטפל , סיטרואן ברחובות, שאין צורך בטיימינג לפני 160000 או 2012.

האם הטיפול מסובך במיוחד? האם החלפת הבומבה היא הליך מורכב?

אינני מכיר מוסכים באזור שלי (רעננה או פתח תקווה) לרכב, ומי שמכיר אשמח לשמוע

עד היום טיפלתי ברכבים שלי ושל המשפחה ב"מוסך מדרכה" והייתי מרוצה עד הגג, האם לאור מה שנאמר יש מקום לסתות מהנוהג. יש לציין שהמוסכניק לא מומוחה לאוטו הזה, אך טיפל במכוניות צרפתיות אחרות שהיו לי.

פורסם

לגבי הבומבה המרכזית , הנזילה היא מבית השסתומים של הבומבה המרכזית ולא ממנה ...אולי מטבעת האטימה שלה. שטוף הייטב , התנע מנוע ובדוק מאיפה בדיוק נזילת שמן.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

שלום רב.

בומבות לא נוזלות.צריך לבדוק מהיכן הנזילה,יתכן ויש בעיה בצנרת,בעיה בוסת גובה.

לא מומלץ לטפל במוסך מידרכה.

יש בפ"ת את בועז לביא בסגולה.האיש מבין במותג סיטרואן. אבל צריך לבדוק שלא יעבוד בלחץ ואז הוא מוציא עבודה לא רעה תחת ידיו.

רכב זה הוא נהדר,אבל דורש ידע ואהבה ואז יתן את מה שהוא יודע.

בהצלחה.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הלכתי למוסך לביא לפי ההמלצות. יש לי רק מילים טובות.

האיש נחמד, מקצועי

המוסך פתוח שעות ארוכות כך שאני תמיד מספיק לחזור מהעבודה ולהוצאי את האוטו

מחירים הוגנים

ממש כיף

פורסם

שלא תתפתה.

הוא טוב, זה נכון. גם אותי הוא משך ככה בפעם הראשונה.

בפעם השניה והשלישית הפועלים שלו קמו על צד שמאל, ולא עזר לי שהוא מכיר את הרכב.

חזרתי לשם כמה פעמים לסדר אותה תקלה, (בלי לשלם, אבל גם הזמן זה פקטור חשוב).

המחיר הזול הוא פונקציה של עבודה זולה, וחלקים לא מקוריים / משומשים.

צינור מים שהוחלף (בדיעבד התברר כצינור שנלקח מרכב אחר והיה יבש לגמרי) התחיל לנזול שבוע אחרי, ו 70 ש"ח בקבוק מים ירוקים שקניתי הלכו לפח. הרכב עלה על גרר כי לא הגיעו מים למנוע, ונלקח למוסך אחר.

שם כבר החליפו לצינור מקורי חדש (300 ש"ח בערך כולל עבודה).

וזו רק דוגמא בודדת.

מה שאני בא לומר, שאם הזמן שלך חשוב, אז 100 ש"ח יותר או פחות זה לא מה שיעשה אותך עשיר יותר.

תעמוד ליד הרכב, ותראה בדיוק מה עושים, ואיזה חלקים אתה מקבל.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...