Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ב15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אנחנו זוג עם תינוק ומחפשים רכב ראשון.

ידני בלבדת וחסכוני ואמין.

לגבי עלות תיקונים - אני עושה הכל לבדת אז זה פחות מפריע לי, אבל בכל זאת שהחלקים יהיו במחיר סביר.

כמובן שגם חווית נהיגה היא קריטריון חשוב, אבל בחיים צריך קצת להתפשר.

הרכבים שחשבתי עליהם:

פולו או פולו קלאסיק(שיהיה מקום לעגלה)

רנו קליאו או קליאוB

סיאט איביזה

סיטרואן AX,ZX, או סקסו.

אני לא אוהב פונטו ויונדאי...

תודה מראש!

פורסם

אני דווקא לא ממליץ על רכב אירופאי, אלא על דייהטסו גראן מוב.

אגב, אם אתם משפחה קטנה, תשתדל לא לבחור במכוניות קטנות (AX, פונטו, פולו, וכו'). לך על רכב בינוני, שגם יספק לך מקום לעגלה ושאר ציוד, ואפילו יתאים גם לילד הבא...

יש לי את הגראן מוב כמעט שנה - פשוט נהדר. גם אנחנו זוג + ילדה קטנה.

נכון, חווית הנהיגה אולי פחות מוחשית משל רכב אירופאי (למרות, שאפשר להתווכח עד כמה הרכבים שציינת בהעדפותיך מהנים לנהיגה). אבל: גראן מוב הוא רכב נהדר. אמין, נוח. פשוט מתוק ויעיל.

בניגוד ליפניות רבות, תוכל למצוא בקלות גרסה ידנית, ואפילו להוריד למוכר במחיר - עם-ישראל הרי לא כל כך מחפש רכבים ידניים...

גראן מוב מרווח מאד מאד. אתה מרגיש כאילו אתה יושב ברכב גדול בהרבה. והיתרון הנוסף העצום: תא מטען ענק (400 ליטר!) ופונקציונאלי - בנוי כמו סטיישן / בעצם מיניואן קטן.

גם חלפים לא מהווים בעייה - חולק מכלולים עם דגמי שרייד ואפלאואז של דייהטסו.

הבעייה היחידה - לא עבורי, אבל עבור אחדים מהציבור - העיצוב שלו קצת מוזר. מצד שני, לטעמי הוא חביב מאד.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

שלום,

אני אישית לא היתי קונה קליאו או כל סוג של רנו.

לגביי איביזה כמעט ולא ניתן למצוא אחת שלא נשחטה ע"י נהג צעיר.

לגביי סקסו התא מטען פיצי ועגלה נכנסת בקושי אם בכלל.

אני היתי ממליץ לך על שרייד או אפלאוז או מאזדה לנטיס.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...