Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בנטרול האזעקה COBRA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במזדה 3 מודל 2005 ככה שדגם ההזעקה הוא מאותה שנה.

בימים האחרונים השלט עשה קצת בעיות ולא ממש קלט ככה שהיה דיי ברור שהבטריה בדרך לפח , עד אשר היום ניסיתי לפתוח את האוטו עם השלט כמה פעמים ולא הייתה שום תגובה או שהיה רק צפצוף אחד ובעצם גם הדלתות לא נפתחו וגם האמבולייזר לא נוטרל..

לאחר מספר ניסיונות פתאום הנורה בצד ההגה של ההזעקה התחלפה ממצב של הבהוב למצב שהיא פועלת כל הזמן בלי הפסקה ועכשיו גם אחרי שהחלפתי בטרייה לשלט שום דבר לא עוזר האוטו לא מגיב לשלט שום צפצוף שום כלום לא פותח ולא כלום.

איפה כאן הבעיה? ממה שקראתי בספר של COBRA יש מצב שטועים בקוד 4 פעמים ואז צריך לחכות דקה אבל לא יותר מזה ככה שאני לא מבין את פשר האור האדום וחוסר השליטה.

אולי מדובר בבעיה אחרת שלא בהזעקה? אם מישהו יודע זה יהיה נחמד עד אשר יפתחו מחר ואני יוכל להתקשר לשאול.

תודה.

פורסם

לצערי , כנראה שתצטרך לחכות למחר , נסיתי להתקשר לחבר שיש לו עסק של התקנות ולשאול אותו , אך אין מענה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לא אין כפתור לקידוד..

שלט אפור רגיל עם ספרות 1-4 ולחצן אמצעי, היה לי גם פעם ב307 וגם נתעקתי עם זה יום אחד, שלטים בגרוש וחצי וזאת התוצאה.

פורסם
לצערי , כנראה שתצטרך לחכות למחר , נסיתי להתקשר לחבר שיש לו עסק של התקנות ולשאול אותו , אך אין מענה.

תודה בכל מקרה.. נקווה שמישהו שם יוכל לעזור לי מחר, כי איך שאני רואה את זה תענה לי איזה מזכירה שלא תדע מה אני רוצה מהחיים שלה ותגיד לי להביא את האוטו לשם:?

פורסם

נסה לנתק מצבר לדקה שתיים זה יאפס לך את האזעקה, במידה ותעשה זאת אז תצטרך גם לקודד חלונות הרמת כל חלון וחלון מהמתג שלו והחזקתו במצב סגירה עד לסגירתו המלאה ולחכות כחמש שניות.

פורסם

ישנה דרך לנטרל את האזעקה ע"י פתיחה וסגירה של הסוויטש .

בספר שקיבלת ממאזדה ישנו כרטיס ירוק עם הסבר לצורך ניטרול חירום.

הקוד הוא שונה מקוד השלט.

רק במידה ויש לך את הכרטיס נסה את זה, פתח את הרכב עם מפתח,כנס לרכב האזעקה תתחיל לעבוד, פתח וסגור את הסוויטש שלוש פעמים רצוף בסוף שתשאיר את הסוויטש פתוח, בסגירה השלישית המנורה של האזעקה תתחיל להבהב, ספור את הכמות ההבהבים זה אמור להתאים למספר הראשון בקוד על הכרטיס הירוק, אם נגיד המספר הוא 1, חכה הבהוב אחד ופתח את הסוויטש שוב,סגור שוב וספור למספר השני על הכרטיס וככה הלאה עד למספר הרביעי עד שהאזעקה תנוטרל.

יכול להיות מצב שהשלט יצא מקידוד של האזעקה,אתה יכול לקודד אותו חזרה אם בסיום שלב הניתוק, תבצע את הפעולה של הקוד מסטר מחדש ובסוף התהליך תשאיר את הסוויטש של הרכב פתוח, המנורה של האזעקה תהבהב מהר,עכשיו קח את שני השלטים ולחץ על הכפתור האמצעי בכל אחד בתורו כמובן, כל פעם שתלחץ תשמע צפצוף אחד,זה אומר שהשלט נקלט באזעקה.

עכשיו סגור את הסוויטש,סגור את הדלתות ונסה לדרוך ולנטרל בשני השלטים.

אני מקווה שזה יעזור, בהצלחה.

פורסם

קצת מפחיד אותי להתחיל לגעת במצבר האמת, אין לי ממש מושג איך עושים את זה.

זה גם יכול לאפס לי עוד כמה דברים לא? פתאום הרדיו ידרוש קוד וכו' .

יש מצב כלשהו שבו המצבר גמור וזה משפיע על זה שההזעקה לא משתחררת או שאין חיה כזאת?

פורסם
ישנה דרך לנטרל את האזעקה ע"י פתיחה וסגירה של הסוויטש .

בספר שקיבלת ממאזדה ישנו כרטיס ירוק עם הסבר לצורך ניטרול חירום.

הקוד הוא שונה מקוד השלט.

רק במידה ויש לך את הכרטיס נסה את זה, פתח את הרכב עם מפתח,כנס לרכב האזעקה תתחיל לעבוד, פתח וסגור את הסוויטש שלוש פעמים רצוף, בסגירה השלישית המנורה של האזעקה תתחיל להבהב, ספור את הכמות ההבהבים היא אמור להתאים למספר הראשון בקוד על הכרטיס הירוק, אם נגיד המספר הוא 1, חכה הבהבות אחד ופתח את הסוויטש שוב,סגור שוב וספור למספר השני על הכרטיס וככה הלאה עד למספר הרביעי עד שהעזאקה תנוטרל.

יכול להיות מצב שהשלט יצא מקידוד של האזעקה,אתה יכול לקודד אותו חזרה אם בסיום שלב הניתוק, תבצע את הפעולה של הקוד מסטר מחדש ובסוף התהליך תשאיר את הסוויטש של הרכב פתוח, המנורה של האזעקה תהבהבת מהר,עכשיו קח את שני השלטים ולחץ על הכפתור האמצעי בכל אחד בתורו כמובן, כל פעם שתלחץ תשמע צפצוף אחד,זה אומר שהשלט נקלט באזעקה.

עכשיו סגור את הסוויטש,סגור את הדלתות ונסה לדרוך ולנטרל בשני השלטים.

אני מקווה שזה יעזור, בהצלחה.

האמת שלא מצאתי היום את הקוד מסטר הזה של ההזעקה אבל הקטע הלא ברור הוא שכאשר ניסיתי להכנס לאוטו בעזרת המפתח ההזעקה בכלל לא פעלה.. לא מבין מה הולך שם..

פורסם

אתה יכול לבטל את הניתוק של האזעקה כדי שתוכל לנסוע עם הרכב.

הניתוק נמצא מתחת לקופסת הנתיכים בתא המנוע.

כאשר אתה פותח את מכסה המנוע מולך בצד ימין אם אתה עם הפנים לרכב תראה קופסת נתיכים שחורה.

היא יושבת שם עם 2 ברגים אם אני זוכר נכון,מתחת לקופסא תראה צמה של חוטים,ממש מתחת לקופסה עצמה אתה צריך לעדינות לפתוח את הבידוד ולמצוא שני חוטים ירוקים, הם מגיעים מהאזעקה,אתה תראה שהם לא שייכים לכלל החוטים כי הם בנפרד.

כל מה שצריך לעשות זה לגלות את הבידוד על שניהם ולגשר אותם, ואז תוכל להניע את הרכב.

פורסם

אני פותח את האוטו וההזעקה לא פועלת וגם אורות אין ככה שנראה לי שזה המצבר.

התקשרתי לחבר הוא אמור להגיע עם האוטו ננסה לחבר כלבים ולראות אם זה עוזר לעיניין כאן.

פורסם

עדכון אחרון, היה מדובר במצבר שהתרוקן וכנראה עושה דרכו לסוף חייו..

האוטו עכשיו חזר לעבוד ואני בהזדמנות הראשונה יגש לבדוק את המצבר, רציתי רק לדעת סתם כדי שיהיה לי מושג , כמה בערך אמור לעלות מצבר חדש לאוטו הנ"ל? תודה..

• תוכן חדש...