Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סובארו ליאונה 93 1600 ידנית. מעבה המזגן לא הוחלף שנים.בימים החמים במיוחד לוקח קצת זמן למזגן מיד לקרר. רציתי לשאול במידה ואחליף מעבה -ואם אפשר המלצה לסוג מסויים. האם מאחר ושנים לא הוחלף מעבה אכן יש קשר לרמת הקירור של המזגן ובהחלפה ארגיש שיפור מיידי ומשמעותי?

תודה.

פורסם

מצטרף לדויד מיותר לחלוטין להחליף מעבה, מה שכן שווה לבדוק לחצים במערכת אוליי מייבש סתום.

ועל סמך מה אתה טוען שהרכב מקרר לא טוב? האם הרכב אצלך הרבה שנים ואתה משווה לשנה שעברה או שסתם נראה לך שהוא צריך לקרר יותר מהר.

פורסם

שלום:

מאדה החלפת בשנים האחרונות? גם את זה תחליף?

ככה לא מתקנים רכב, ככה מבזבזים כסף

במייבש של הסוברו יש עינית תראה אם יש בועות במייבש דרך העינית, אם כן חסר לך גז

פורסם

האמת שגם בלאונה שלי אני מרגיש שהמזגן יכול יותר, שנה שעברה הוא היה פיגוז , אבל עכשיו, לא משהו .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אין לסובארו פילטר מזגן, תאבל צריך לבדוק אם המפוח והיחידה הפנימית לא סתומים בעלים,

בכל מקרה אם אתה רוצה לנסות ולשפר קירור ובמידה והכל תקין ועדיין זה לא מספק אותך, אז אולי תנסה להוסיף מאוורר חשמלי חיצוני בין הראדיאטור של המים לבין הראדיאטור של המזגן,

האמת היא שאני רוצה לעשות את זה אבל פשוט אין לי זמן וכח להתחיל להתעסק עם זה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...