Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני צריך את עזרת האנשי בדיקות שבפורום

פירסמתי את השאלה גם בפורמים אחרים אבל שווה לנסות גם פה :)

אני בוגר קורס הסבה לבדיקות תוכנה בג'ון ברייס סיימתי לפני ארבעה חודשיים אני ללא נסיון בתחום

סופסוף פנו אליי מחברת מיקור חוץ בשם קווליטסט

אשמח לדעת שאלות נפוצות בחברות המעסיקות בודק ללא נסיון בכלל או בפרט בקווליטסט למי שעבר את זה

כמו כן חלק רב מהחומר פשוט נשכח אם הזמן על מה אני צריך להשים דגש (יש לי את חוברות הקורס בבית)

יש צורך לעבור על SQL , VB SCRIPT , UNIX

אני מאוד מקווה להצליח , המשכורת אומנם בושה וחרפה אבל זה הכניסת רגל שלי (כמו כול דבר בחיים מתחילים מלמטה)

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

תגיש קורות חיים גם לצ'ק פוינט.

יש להם כרגע גיוס ENTERY LEVEL שמיועד בדיוק לזה - אנשים ללא יותר מדי ניסיון עם הכשרה שניתנת ע"י החברה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זה תלוי מאוד בחברה שאתה הולך אליה.

אני הייתי עושה שיעורי בית לפי החברה ולומד במה היא מתעסקת ולפחות בתור מינימום את ה"באז וורדס" ומשמעותן באותו תחום.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

עשיתי עליהם קצת גוגל

זאת חברה מיקור חוץ ששולחת בודדקים לפרוקיטים בחברות חיצוניות שעובדות איתה בארץ ובעולם

התגובות של אנשים בפורום תפוז היו קוטלות במיוחד על תנאים גרועים ושכר גרוע ניצול וכדומה

אבל אני בלי ניסיון ככה שאין לי מה להפסיד כרגע

זה בשבילי ה"כניסת רגל"

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

קוואליטסט היא כמו חברת השמה,שלא ממש הצליחה לעזור לי בחיפושים אחרי עבודה ב-QA .יש לי ניסיון מועט ואני אחרי קורס

ב-NESS ועדיין,לא ממש התאמצו למצוא לעזור. מבחינתי הם אכזבה.

הראיון עצמו היה די קצר ועינייני ועשה רושם שאנשים בלי ניסיון הם לא ממש בראש מעייניהם (אלא אם מדובר בפרוטקציות).

אל תצפה יותר מדיי,שלא תתאכזב. ושיהיה בהצלחה.

נ.ב

השוק מלא ב-QA/בודקי תוכנה עם ניסיון,שמוכנים לעבוד בשכר זנותי,אז קח בחשבון. תקופה לא קלה (שמסרבת להסתיים).

פורסם

בלי שום קשר למקצוע שלך - ""חברות השמה"" במחראות כפולות ומכופלות הן בסה"כ חברות כ"א ועבדים.

בד"כ יעסיקו אותך בתנאי מינימום ללא שום תוספת.

בנוסף תדע שבד"כ מפטרים אחרי שנה ומחזירים שוב וזה רק בשביל שלא תצבור וותק.

נסה את מזלך בחברות עצמן.

פורסם

אכן המצב מאוד קשה במשק במיוחד בתחום הQA, יש כ"כ הרבה אנשים מנוסים שמצאו את עצמם בחוץ בחודשים האחרונים שאפילו לבוגרי אוניברסיטאות מובילים, ובוגרי מכללות מצטיינים ללא ניסיון היום מתקשים מאוד בקבלה לעבודה, ובהתאם לכך מוכנים להתפשר על השכר, ואופי המשרה.

בכ"א בקשר לחברה הספציפית שציינת אני נתקלתי בקריאה באינטרנט ממקורות כאלו ואחרים שאכן ההתנסות איתם היא כמו שנאמר לך בתפוז, תנסה לפנות לגורמים פנימיים שבד"כ יעזרו לך לקפוץ את המשוכה של הקו"ח כמו אנשים שלמדו איתך בקורס ואו חברים בתחום.

בהצלחה,

אבי.

פורסם
זה תלוי מאוד בחברה שאתה הולך אליה.

אני הייתי עושה שיעורי בית לפי החברה ולומד במה היא מתעסקת ולפחות בתור מינימום את ה"באז וורדס" ומשמעותן באותו תחום.

ליביו

המלצה, אלי אל תגיע לראיון, אני מעריך הרבה יותר אנשים שאומרים לי, "אין לי מושג על זה, אני לומד מהר", מאנשים שמחרטטים אותי, הם פוגשים את היציאה מאוד מהר בעוד אלה שדווקא אמרו שהם לומדים מהר ממשיכים אצלי את הראיון.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

דרור - נראה לי שלא ממש הבנת את הכוונה שלי.

הכוונה היא לא לדעת כמה באז וורדז ולחרטט כאילו אני מבין בתחום , אלא קצת להבין מה רוצים ממני ואל מול מה פני מועדות, ככה שאני אדע לקשר א' לב'.

להתחזות כבעל ידע כדי לעבור ראיון זה פתטי ולא יחזיק מול שום איש מקצוע אמיתי וכמו שאמרת רק יראה לך את היציאה יותר מהר.

לעומת זאת לבוא עם קצת ידע בסיסי כדי שתבין מה אתה עושה שם ולא תשב כמו עגל ותספר לו על איך עברת קורס QA בתור הדבר היחידי שאתה יודע - זה אולי יתן לך איזה + קטן שטרחת ועשית שיעורי בית ולא סתם באת להנות מהמזגן בשעה הקרובה.

במיוחד אם זה מתחבר לידע שכבר יש לך.

לגבי ההמלצות שלך לאיפה אני צריך ראיונות - נרשם...

Then dying is forgetting

פורסם

יכול להיות שדיברתי פשוט מנסיוני, על אנשים שבאו אלי כאילו הם ב-ד-י-ו-ק מה שאני צריך רק כי הם ידעו לחזור על כמה מילים שהיו כתובות באתר של החברה באינטרנט הבעיה היתה בחרטטנות יתר כמו שכתבתי, ואת זה אני שונא שמרואיין עושה לי, ככה גם תראה העבודה שלו אחרי זה, לא אצלי.

לא התכווני להעליב או לפגוע בך ישירות אלה יותר להעיד על עצמי..

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ואני יותר מעיד על עצמי ועל ניסיונם הדי רב של אנשים בסביבה הקרובה שעוסקים "קצת" בתחום.

ואם לא ירדת לסוף דעתי - אין קשר בין מה שאתה אומר לבין מה שאני אומר.

עם מה שאתה אומר - אני מסכים - וראיתי אנשים מתעופפים שעושים בדיוק את זה, פשוט אין לזה קשר למה שאני אומר.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

בקיצור בוא נסכם שהמרואיין יהיה עצמו, הכי טוב, אם הוא טוב הוא ימשיך ואם לא, לא.

לנסות לעשות מעצמך מה שאתה לא, נחשף מאוד מהר ולא שווה את העיניין.

:)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

נכון , אבל להגיע לראיון בלי שום סוג של הכנה ומעבר על חומר שאתה יודע / מעונין לדעת זה גם לא רציני.

אני לא אומר - תעשה כאילו אתה יודע יותר - זה ישחק רק לרעתך , אבל כן תעבור על מה שאתה יודע.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

1. כל ראיון עבודה במצבך רק יעזור לך להשתפר ולתפוס בטחון

2. מקומות עבודה לא נוצרו כדי לשלם סתם כך משכורות גבוהות לאנשים בלי ניסיון - צריך לעמוד בחובות החוק ולהתחשב בעובד אבל מפה ועד "אני עוסק בהי-טק ומגיע לי ..." המרחק עצום.

3. חברות כ"א לא תמיד מראייינות לעבודה בטוחה לפעמים הן מנסות לבדוק התכנות ולכן הרבה אנשים מתאכזבים מהתהליך. אין מה להתאכזב, זה התהליך וחייבים להפנים זאת במקום להתבאס.

4. חשוב שתפגין יושר, ענין, ברק בעיניים !!! בעיקר עם אתה מתחיל ללא כל ניסיון קודם. יושר = על תספר סיפורים שאתה לא יכול לעמוד מאחוריהם כי תמיד תתפס עם מכנסיים למטה. תגלה עניין = תלמד על העבודה, על מקום העבודה, תשאל שאלות חכמות (לא על תנאי העבודה, לא על שכר ולא דברים שיכולים להתפרש כילדותיות וחוסר הבנה ...) תשאל על דברים שיוכיחו שאתה השקעת לקראת הפגישה (לזה liviur התכוון). ברק בעיניים !!! תראה שאתה רוצה, רוצה ומוכן לעבוד קשה בשביל זה, רוצה ותצליח, רוצה ומסוגל, רוצה מסוגל עובד קשה ומצליח !!!

בהצלחה :-)

נ.ב. לעולם על תתאכזב ותתחיל שוב כי כל הזדמנות היא הזדמנות חדשה ללא עבר מפליל ...

• תוכן חדש...