Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש ברשותי רכב Audi A6

מודל 2000

ויש לי בעיה דיי מעצבנת ואין לי מושג איך לפתור אותה. הבעיה היא שלעיתים בזמן שאני שומע רדיו או דיסק, הרמקולים האחוריים מתחילים להשמיע רעש של צפצוף מאוד מעצבן.

יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך לפתור אותה?

בתודה מראש,

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

רק לציין שהרעש לא מתגבר כשלוחצים גז ולכן לא נראה לי שזה רעש אלטרנטור.

כמו כן, הרעש מתחיל או מפסיק בעיקר כשהרכב עולה על פס האטה.

פורסם

בעיית מגעים רופפים או חוט רופף באזור הרמקולים.

הייתי מחזק לרמקולים את נעלי הכבל של החוטים או מחליף אותם...

זה קורה בשני הרמקולים או אחד מהם?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם הרעש קורה כאשר אתה עולה על פס האטה->משמע כאשר יש היטלטלות גדולה של האוטו.

תבדוק את חוטי הרמקול והאם אין בהם חופש או איזשהו נתק מסוים אם כן חזק את החיבורים.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

זה קורה בשניהם. לפעמים אחד חזק יותר והשני פחות. כשעולים על פס האטה הכל מסתדר.

הרמקולים כמו כל המערכת מובנת, האם עליי לפתוח את הדלתות וכו'.?

פורסם

זה יכול להיות או בעיה ברמקולים או בצמה של הרדיו דיסק

אז מה שקל יותר להגיע אליו - הייתי תוקף ראשון...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה כנראה חוט רמקול שרופף איפשהו כמו שזה נשמע - או שהוא רופף במגעים של הרמקולים עצמם או שהוא רופף בצמה המרכזית שמתחברת לרדיו דיסק.

כיוון שאתה אומר שזה קורה בשני הרמקולים בו זמנית... - ההימור שלי הוא הרדיו דיסק.

או הרדיודיסק עצמו, או החוטים של הצמה או הקונקטור של הצמה...

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה על העזרה...כפי שציינתי זו מערכת מובנת של הרכב, היום אוציא אותה ואחפש בחיבור של הרדיו.

דימה

• תוכן חדש...