Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם Discover,

האגזוזים בדגמים השונים של BMW זהים לחלוטין, אז הוסיפו עוד שני אגזוזים בצד ימין.. חוץ מזה, לא רואים משהו שאפשר להגיד עליו שהוא שינוי משמעותי מהדגמים האחרים.

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סדרה 6 נראית יותר טוב ???????

ממש לא !(לפחות בעיני) .

והרכב נראה גם טוב וגם יוקרתי בהתאם לרמה שלו .

לא ראיתי אותה במציאות (את ה-R8), אבל אני כמעט בטוח (ב-99%) שסדרה 6 של BMW הרבה יותר יפה ממנה (בעיניי). ולא חסר פורשות למיניהם שנראות יותר טוב. ה-R8 לטעמי מדהימה, נכון, אבל היא יותר מידי מנופחת.

שוב, זה לא אומר שהיא מכוערת או משהו כזה. ברור שהייתי רוצה אחת כזאת בתשלום סמלי :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אה.. אוקיי.. הבנתי.

פתאום זה לא משנה הצורה של האגזוז אלה המיקום שלו.

אז גם בR8 המיקום שונה מאשר בסתם S6/RS6.

בR8 האגזוזים נמצאים במרחק של 4.38 סנטימטר מקצה הרכב בעוד בS6/RS6 הם נמצאים במרחק של 13.7 סנטימטר מקצה הרכב.

תעשה לי טובה... :?

מהתחלה התייחסתי למיקום. כנראה שלא הבנת אותי נכון. המיקום של האגזוזים בסקודריה שונה לגמרי עקב הדיפיוזר החדש. כנ"ל גם בM3. בR8 פשוט השאירו את זה באותו מקום.. הארת את עיני לגבי האגזוזים של RS . זה ממש מכוער וחבל ששום שינוי לא נעשה בדגם RS לעומת הS בעניני דינאמיקה. נשארנו עם צורת האגזוז ה"מגניבה" אך הלא מועילה.

לגבי הבימרים- בZ4M למשל נוספו שני אגזוזים בצד ימין משיקולי שופוני בלבד (גם בדגם הרגיל ישנם שתי צינורות פליטה שמתרכזות לצד אחד במקום לשניים) אם כי בZM הפגוש האחורי שונה וישנו שיפור דינאמי אך לא קשור לאגזוזים (בדמות חור באמצע). לגבי M3 זה משיקולי דינאמיקה, הגזוזים מוסתרים יחסית והפגוש שונה.

כל הדיבורים האלה על אגזוזים בלי תמונה?? לא בבית ספרנו :)

IMG_0198.jpg

פורסם

הR8 מעולם לא תוכננה להיות גרסא מתחרה לF430 סקודריה. הסקודריה היא גרסאת מירוץ קליל וספרטנית למכונית הספורט היוקרתית.

הR8, הן בגרסאת הV8 והן בגרסאת הV10 היא יותר מתחרה ל9114S וה911 טורבו.

לצורך העניין תוכל להשוות את הV10 לF430 הסטנדרטית.

הסקודריה, כאמור, היא קטגוריה בפני עצמה.

אתה רוצה להשוות אותה, תפנה לגאיירדו סופרלג'רה, אסטון DB-R או פורשה GT3RSR.

אתה רוצה להשוות אותה לR8 ? תשווה לגרסא הזו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לי קצת קשה להישאר אדיש ליד זה..

האמת שלא מצאתי שום דבר פה בארץ שיותר עשה לי את זה.. אבל זה אני..

cl65amg ?

porsche 911 gt2 ?

פורסם
cl65amg ?

porsche 911 gt2 ?

מצטער אבל ממש ממש לא !

המרצדס נראית שמנה כבדה ומשדרת יוקרה ולא רכב שהייתי רוצה להיראות בו (תדמיתית).

הפורשה מדהימה אבל עדיין עוד 911 כמו כל ה50 שנה אחורה - לא הכי יפה אבל הערך המוסף של הנהיגה עליה (מניסיון על טורבו 2001) עושה לי הרבה .. היא לא מיוחדת .. אני אישית כבר לא מסובב את הראש אחרי 911 !

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
רציני? :shock::shock::shock:

אגב, בדר"כ מי שקונה רכבים כאלה הוא עשיר, אז זה לא משנה לו אם זה בייבוא אישי או מהיבואן הרשמי, אז זה עולה כמה מאוד אלפים בודדות יותר... ביג דיל. יש לו "עוד כמה" מאות אלפים....:-)

יש מישהו שפורום שאמר שמכוניות יוקרה לא קונים מחסכונות, אלא מלוטו (זכייה)/משכורת מאוד מאוד גבוהה/ירושה גדולה וכו'...

כי מעבר לקניית מכונית נטו יש את עניין התחזוקה הכללי הגבוהה במיוחד: ביטוח מקיף, דלק, צמיגים, תיקונים ועוד...

ומשהו שלא קשור, מכונית החלומות שלי:

אני עדיין מחכה לזכייה בלוטו.

ושייעבור לעזאזל חוק הספורט המוטורי ונבנה מסלול כבר ראבאק!

יש לך רישיון לאוטו ? (לא, טוסטוס לא נחשב)

פורסם
יש לך רישיון לאוטו ? (לא, טוסטוס לא נחשב)

סליחה?!

אם הייתי ממליץ על מכונית שלא נסעתי בה אז היית יכול לבוא אליי בטענות.

אבל כל "טמבל" יכול להבין זאת, אתה לא צריך רישיון לאוטו עם ניסיון על 1000 מכוניות שונות.

ואל תקרא לקטנוע שלי "טוסטוס" אם לא נסעת עליו, איך אני?:wink:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
חוץ מכביש 6, יש בארץ עוד כבישים ראויים לרכב הזה? :roll:

האמת שלא וגם כדאי להגביל את מהירות הרכב ל100 כי גם ככה אסור לנסוע יותר מזה ...

:shock:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
סליחה?!

אם הייתי ממליץ על מכונית שלא נסעתי בה אז היית יכול לבוא אליי בטענות.

אבל כל "טמבל" יכול להבין זאת, אתה לא צריך רישיון לאוטו עם ניסיון על 1000 מכוניות שונות.

זה לא בדיוק ככה וזאת כי ברגע שאתה נוסע ב1000 מכוניות שונות שהם בין הכי פשוטות (דייהולט /יונדאי גטס) ורכבי יוקרה (לקסוס/במוו/מרצדס)לסופר ספורט (פורשה,מרצדס בגרסאות הספורט שלה/האודי או גולף בגרסאות הספורט )אז אתה כבר מקבל קנה מידה מהו רכב טוב/איכותי/מתנהג או חרא/לא נוח/גיר מעפן/מנוע חלש למרות הנתונים ועוד ועוד .

נ.ב

עומר תשריין לי אחת בבקשה ב ל ב ן .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
הR8 מעולם לא תוכננה להיות גרסא מתחרה לF430 סקודריה. הסקודריה היא גרסאת מירוץ קליל וספרטנית למכונית הספורט היוקרתית.

הR8, הן בגרסאת הV8 והן בגרסאת הV10 היא יותר מתחרה ל9114S וה911 טורבו.

לצורך העניין תוכל להשוות את הV10 לF430 הסטנדרטית.

הסקודריה, כאמור, היא קטגוריה בפני עצמה.

אתה רוצה להשוות אותה, תפנה לגאיירדו סופרלג'רה, אסטון DB-R או פורשה GT3RSR.

אתה רוצה להשוות אותה לR8 ? תשווה לגרסא הזו.

כנראה שיש קצר בתקשורת כי שוב לא הבנת אותי. חס וחלילה, לא היה עולה בדעתי להשוות איזו שהיא אודי לפרארי (מהסיבות שפורטו בחלק מתגובותי למעלה, אני לא סתם זב חוטם שאומר "אודי פוי פרארי ואו" :) ). אני גם מתקשה להשוות למבורגיני לפרארי, שוב מהסיבות שפורטו למעלה אבל כאן ההשוואה היא נכונה. בכל מקרה התכוונתי סך הכל ששאודי מחקים את צורת האגזוזים בסקודריה לעומת הF430 הרגילה.

פורסם
אני עדיין מתלבט איזה כליה לתרום בשביל כזה דבר, הימנית או השמאלית :shock:.

אם מישהו מעוניין בכליה יד ראשונה, לא מעשנת לא שותה ולא משחקת סנוקר שיצור קשר ב ה"פ.

מסכים לגבי הג'אנטים, חייבים שינוי לא הולמים את הרכב בכלל.

מה דעתך שאני יתרום גם כליה, במצב חדש ושמור בדיוק כמו אצלך :-P אם זה יספיק לנו לרכב, נתחלק.

שני וחמישי היא אצלי, שאר הימים אצלך :-P:-)

rhpe6t.jpg
פורסם
זה לא בדיוק ככה וזאת כי ברגע שאתה נוסע ב1000 מכוניות שונות שהם בין הכי פשוטות (דייהולט /יונדאי גטס) ורכבי יוקרה (לקסוס/במוו/מרצדס)לסופר ספורט (פורשה,מרצדס בגרסאות הספורט שלה/האודי או גולף בגרסאות הספורט )אז אתה כבר מקבל קנה מידה מהו רכב טוב/איכותי/מתנהג או חרא/לא נוח/גיר מעפן/מנוע חלש למרות הנתונים ועוד ועוד .

נ.ב

עומר תשריין לי אחת בבקשה ב ל ב ן .

שוב, אם הייתי ממליץ על מכונית מסויימת שלא נהגתי בה בכלל, אין ספק שאתה צודק ומגיע סטירה על כך.

אבל לא המלצתי על שום מכונית, כל אחד שגולש בפורום ופעיל בתחום יכול להבין שדלק צריך למכונית, אחת לכמה צריך להחליף צמיגים (תלויי בתרכובות רכה/קשה, קילומטראז'), תקלות שצריך לתקן...

צריך לנהוג כדי להבין שמכונית צריכה דלק, תיקונים, טיפולים ועוד...?

אין צורך לשאול על כל דבר שנכתב "יש לך ניסיון או לא?", המשתמשים יכולים לבד לראות אם הבנאדם כותב דברים שאינם בקיא בהם או לא.

הבנטוש?:wink:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
בכל מקרה התכוונתי סך הכל ששאודי מחקים את צורת האגזוזים בסקודריה לעומת הF430 הרגילה.

אבל הם לא מחקים את האגזוזים של הסקודריה.

בעוד בין הV8 וV10 של האודי ההבדל הוא בעיקרו בסופית האגזוז (במקום צמד עגולים, אליפסה בודדת),

בין הF430 הסטנדרטית לF430 סקודריה יש הבדל משמעותי;

לא מדובר רק על סופית האגזוז או מיקום היציאה של האגזוזים (כפי שניתן לראות בתמונות שצירפתי) - בסקודריה יש מערכת פליטה שונה לחלוטין (

).

F430_press-rear.jpg848691599_67c4029117.jpg

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי מה זה הוויכוח המוזר והארוך הזה על האגזוזים?

אודי מנסים לחקות פרארי סקודריה?!

ה-R8 אמורה להשפט באיזה שהוא אופן ע"י צורת קצה המפלט?

רגע, צורה אחת - והרכב "שופוני" ועמוס "פוזה", וצורה אחרת - הרכב מכוער ו"מאפן" ונראה כמו ליסינג קבוצה 2?

ובנושא קצת אחר, מכונית מדהימה ביופיה. הייתי מוכן ל"הסתפק" גם ב-V8 (ואם היו "מכריחים" אותי לקחת 911S2 במקום, לא הייתי אומר ישר לא). :wink:

V10 מול GT2? הייתי הולך על האודי Anytime. :!:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...