Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו באמת :roll:

אז בוא כולנו נסע במשפחטומיות 1600 אוטומטיות, בעלות 90-100 כ"ס, נחסוך בדלק ונתרום למצב הסביבתי!

בבקשה, תגידו לי שאתם לא רציניים.

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אגזוזים אליפטיים במקום כפולים וג'נטים מאוטו דיפו :)

ויש לנו מכוניות יקרות יותר בשכונה, אבל לא נראות ככה (במיוחד עכשיו אחרי מסודרים שכולם חושבים שR8 זה פרארי).

שמע אתה באמת אנטי אאודי ברמות מטורפות ,הגאנטים מדהימים על הרכב אתה באמת זורק משפטים באוויר ראיתי את הרכב בLIVE הוא פשוט לא נורמלי רכב מפחיד ומדהים ברמות .

שמע כרגע אאודי לא נופלת בכלל מב.מ.וו אולי בגלל זה אתה כל הזמן מנסה לצאת בטענות מטופשות כמו שאתה עושה על האגזוזים.

ידוע שדניה זאת השכונה הכי יקרה בחיפה ויש שמה כמה וכמה מכוניות מצוינות אבל לא מאמין שיש שמה משהו יותר טוב מR8 V10 תקן אותי עם אני טועה . כרגע זה הרכב הכי ספורטיבי שיש שמה למרות שראיתי פעם את הM3 החדשה עוברת לכיוון, אבל לא נראה לי שהוא מדניה וגם הרכב לא מגיע לרמה של הR8 עם כל הכבוד לבימרית השובבה .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם
.. אני אישית כבר לא מסובב את הראש אחרי 911 !

ודווקא מתלהב מה-R8, משום מה.

לא מסובב את הראש, אעלק.

תסובב את ה ראש, המעסיק שלך ייתן לך כאפה. תעבור לעבוד בפורשה, הראש יסתובב יופי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בוא תפרט לנו מה אפשר לעשות עם ההספק הזה בארץ? :-)

אולי עדיף שאתה תפרט מה אי אפשר לעשות עם ההספק הזה בארץ (חוץ ממסלול)?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אחד הרכבים המדהימים חיצונית לטעמי.

הפעם היחידה שראיתי כזו במציאות היתה בהית'רו - שם הם העמידו אחת כזו ליד פרארי כפרסים באיזו הגרלה.

לטעמי זו כלכך הרבה יותר יפה.

אין לי מה לומר על ביצועים - אפשר לזרוק פה ביצועים עד מחר, אבל אני אפילו לא יודע לדמיין את זה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...