Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ג'אנטים חבל על הזמן!

מקדימה השינוי הקטן בהחלט לטובה, מאחור קצת פחות, אבל היא בהחלט נראית טוב מהV8.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

דווקא מאוד התבאסתי מהג'אנטים שנראים כמו הג'אנטים הסיניים שקונים 4 ב-10 :roll::-(

מעבר לכך - רכב מדהים! כן ירבו :-)

נ.ב

במחשבה שניה, אולי זה רק בגלל התמונות ההתרשמות מהג'אנט. אני כמעט יותר מבטוח שדעתי תשתנה אם אראה אותה במציאות (מה שסביר להניח שלא יקרה :lol::wink:).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני עדיין מתלבט איזה כליה לתרום בשביל כזה דבר, הימנית או השמאלית :shock:.

אם מישהו מעוניין בכליה יד ראשונה, לא מעשנת לא שותה ולא משחקת סנוקר שיצור קשר ב ה"פ.

מסכים לגבי הג'אנטים, חייבים שינוי לא הולמים את הרכב בכלל.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אם תתרום כליה אחת, תוכל לקנות את הטיגואן האימתנית שעומדת מאחורי ה-R8 בתמונה הרביעית :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למה בלבן!!! נגמר הכסף לצבע מטלי?

למה לא קונים RS6, האם פוזה זה מרכיב כל כך חשוב שמעדיפים את ה-R8.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...