Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי כמה שאלות עקרוניות לפני שאני מחליט מה לרכוש:

האם יש הבדלי איכות משמעותיים בין מכשיר כמו iDA-X001 או X300 לבין CDE-104BTI? אני מאוד רוצה שהמכשיר שארכוש יכיל את שלושת הפונקציות הבאות: חיבור לאייפון, AUX קדמי ודיבורית BT. הנקודה היא שמכשיר כמו ה 104 מכיל כבר את כולם, ואילו ה 001 ודומיו דורש מתאם BT מיוחד, חסר AUX ו USB קדמי... זה פתיר, אבל אני רוצה לדעת לטובת מה.

השאלה היא האם מלבד היתרונות הללו של ה 104 לעומת ה 001 בחיבורים שנקבתי, האם יש משהו שה 104 נחות בו מה 001? אני מדבר כעת במונחים של יכולות שמע, ולא פונקציות של המכשיר. בשלב זה המכשיר יחובר לרמקולים ישירות, אך הייתי רוצה להשאיר אפשרות למגבר וכו' בהמשך.

אגב, שאלה נוספת: כשהמכשירים הללו מחברים אייפון דרך הכבל המיוחד שמתאים להם, כאשר האייפון נשלט דרך ה HU, האם יש אפשרות שבכל זאת אשלוט בהעברת שירים וכו' דרך האייפון ולא דרך ה HU?

תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא מכיר את הדגמים האלו של אלפיין, אבל יכול לומר לך שלי יש את ה786 של קלריון, הוא נכנס במסגרת תקציב שלך והוא מכשיר מעולה.

אבל תצטרך לרכוש לו מתאם לBT. שעלותו כמה מאות שקלים.

ראיתי בחנות פומפה מס' מכשירים של קלריון שהם מוכרים עם המתאם BT בהנחה משמעותית. שווה להתעניין.

זה הדגם שמתחת לדגם זה. שולט על IPOD. וכולל מתאם BT

http://www.pompa.co.il/pl_product~DXZ586USBBT~61~172.htm

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

אני מביא את המכשיר מארה"ב-קנדה. כרגע אני חושב על 785 של קלריון.

כשהמכשירים הללו מחברים אייפון דרך הכבל המיוחד שמתאים להם, כאשר האייפון נשלט דרך ה HU, האם יש אפשרות שבכל זאת אשלוט בהעברת שירים וכו' דרך האייפון ולא דרך ה HU?

פורסם

אתה מודע לכך שאם המכשיר יגיע מארה"ב הוא לא יתאים לתדרי הרדיו בארץ?

כיול יעלה מאות ש"ח.קח זאת לתשומת ליבך.

יש כאן המלצה גורפת למכשיר מסוג אקליפס דגם 7200שאפשר להשיגו ב300-400 דולר ומכיל את כל הפונקציות שציינת ללא מתאמים(אם אינני טועה-בדוק אותי).הוא נחשב מכשיר מצויין ומעולה ויש בו הכל כולל שליטה אבסולוטית על הסאונד.ולגבי כיול,מכיילים אותו ידנית לתדרים של הארץ.

(גילוי נאות-אין לי את המכשיר וכל מה שנכתב מגיע מחיפוש בפורום כאן ובעולם וגם אני עתיד לרוכשו).

בהצלחה

פורסם

ה 785 נמכר בארץ כאשר הוא כבר מכויל ב1300 ש"ח בערך. עם אחריות לשנה.

וזה משאיר לך בדיוק כסף למתאם BT.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

ביוניטים של אלפיין אין אופציה לשיטה מהאייפון/אייפוד. מחבר, שם בתא כפפות, ושולט מהיוניט.

יש לי את הida-x100 אכבר של מכשיר, חוץ מהחסרון (שלא הפריע לי) שאין רדיו. אחלה מכשיר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

כל מכשירי אלפיין נראים לי מכוערים ממש. לא יכול להזמין אותם. הזמנתי קלריון DXZ785USB. כן, כן, הוא נראה לי הרבה יותר יפה מכל האלפיינים המועמדים.

(680 ש"ח מחו"ל. חבר מכניס ארצה) היכן מגיירים את תחנות הרדיו לארץ (ואיך זה שאין מדריך שמסביר כיצד לעשות זאת?)

פורסם

עניין של טעם. לא הייתי קונה HU רק בגלל המראה שלו, אך בעיניי כל המכשירים של קלריון פשוט מכוערים וגסים, שלא נדבר על הממשק המסורבל שלהם, אולי מלבד ה9255/HX-D2 שנראה טוב, והמכשירים של אלפיין פשוט יפהפיים, שלא נדבר על הממשק הקליל והנוח שלהם. אני קורא להם הנוקיה של הHU.

אבל אם כבר רכשת ואתה מעדיף את המראה שלהם, תתחדש ותהנה. סה"כ זה אחלה מכשיר. [מלבד המראה שלו והממשק:wink:]

• תוכן חדש...