Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיז'ו 106 XR

(5 ד')

120 אלף

יד: 2 (לא ממש רלוונטי בעיניי)

הבהרות בהקשר לממצאי הבדיקה:

יש להחליף רדיאטור ורצועת תזמון באופן מיידי.

טופסי בדיקה:

http://img145.imageshack.us/img145/3894/32618524.jpg

http://img529.imageshack.us/img529/2008/56259167.jpg

http://img504.imageshack.us/img504/1834/96911147.jpg

http://img188.imageshack.us/img188/3286/70047874.jpg

מחירון: 15.5 (לוי יצחק), 14.6 (יד2).

אפשר להוריד עד 12. הצעות ודעות יתקבלו בברכה.

פורסם

לא הייתי משלם מחיר קרוב למחירון עבור רכב במצב כזה, אלא ה-ר-ב-ה פחות.

כמו שראית, הרכב עבר יותר מתאונה אחת לדעתי, כולל פגיעת שלדה, ויש לו הרבה ליקויים שצריך לתקן, עניין של הרבה כסף.

לדעתי חפש רכב אחר.

Honda Civic '09 5d 1.8i-VTEC

פורסם
לא הייתי משלם מחיר קרוב למחירון עבור רכב במצב כזה, אלא ה-ר-ב-ה פחות.

כמו שראית, הרכב עבר יותר מתאונה אחת לדעתי, כולל פגיעת שלדה, ויש לו הרבה ליקויים שצריך לתקן, עניין של הרבה כסף.

לדעתי חפש רכב אחר.

פחות מ-12 גם בהתייחס לזה שמחירו המלא כ-15 אלף? לא נכנס כאן מרכיב יחסי? הרי ברור שאם אפחית עלות תיקונים (יישור קו) מכמעט כל רכב קטן בן עשור אגיע לקיזוז של מחצית מערכו.

פורסם

מצטער על ההקפצה. חשוב לציין כי פגיעות השלדה הן מעיכות בגחון שלא מתאונה, אלא כנראה כתוצאה ממעבר על עצם קשה או הרמה שגויה במגבה (ג'ק). הן א-סימטריות.

פורסם
פחות מ-12 גם בהתייחס לזה שמחירו המלא כ-15 אלף? לא נכנס כאן מרכיב יחסי? הרי ברור שאם אפחית עלות תיקונים (יישור קו) מכמעט כל רכב קטן בן עשור אגיע לקיזוז של מחצית מערכו.

לא הייתי קונה את הרכב גם ב12 אלף, אמרתי לך, עבור לרכב אחר, ברכב הזה אין לך מה לחפש.

פורסם

גש למוסך וקבל הצעת מחיר עבור רדיאטור ורצועת תזמון.

(לא זול).

תציג את ההצעה לבעל הרכב, תציע לו לרכוש את הרכב - המחיר של עלות התיקון.

הצעה אישית שלי, רכבים מסוג זה יש בנמצא ולא חסר, כך שאתה יכל לחפש לך אחת אחרת במצב תקין.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
גש למוסך וקבל הצעת מחיר עבור רדיאטור ורצועת תזמון.

(לא זול).

תציג את ההצעה לבעל הרכב, תציע לו לרכוש את הרכב - המחיר של עלות התיקון.

הצעה אישית שלי, רכבים מסוג זה יש בנמצא ולא חסר, כך שאתה יכל לחפש לך אחת אחרת במצב תקין.

ל'

עלות התיקון נעה בין 4K (מורשה) ל-2K. בהתחשב בזאת, אפשר לומר שהעלות קוזזה מהמחיר. ההערכה היא של מכונאי מוסמך ומנוסה.

למרבה הפלא, לא עניין שבשגרה לדלות 106/306/205 (98-99) בעלות נתונים יבשים סבירים מהמצאי של המושמשות - חיפשתי.

מה היו הנקודות שהן בבחינת "יהרג ובל יעבור" לדידך? תוכלי לנמק בבקשה.

פורסם
מצטער על ההקפצה. חשוב לציין כי פגיעות השלדה הן מעיכות בגחון שלא מתאונה, אלא כנראה כתוצאה ממעבר על עצם קשה או הרמה שגויה במגבה (ג'ק). הן א-סימטריות.

קשה לי להאמין שקורת השלדה התעקמה כתוצאה מהרמה לא נכונה בג'ק.

עושה רושם שכבר גמרת אומר בליבך לרכוש את הרכב, אבל שים לב שבנוסף לרדיאטור ולטיימינג יש גם סימני שריפה של שמן מהמנוע (ואכן גם חסר שמן, מעניין לאן נעלם?) וכן סימני נזילה בין אטם הראש לבלוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
קשה לי להאמין שקורת השלדה התעקמה כתוצאה מהרמה לא נכונה בג'ק.

זאת הייתה דעתם של הבוחן והמכונאי שניתח את תוצאות הבדיקה לאחר מכן. נטען שכיוון שהמעיכה בקורה אחת ולא בשתיהן, ולא נמצא שינוי באורך המרכב, אז כנראה שזו מעיכה מפגיעת גחון - אבן, מגבה, לא יודע...

עושה רושם שכבר גמרת אומר בליבך לרכוש את הרכב, אבל שים לב שבנוסף לרדיאטור ולטיימינג יש גם סימני שריפה של שמן מהמנוע (ואכן גם חסר שמן, מעניין לאן נעלם?) וכן סימני נזילה בין אטם הראש לבלוק.
ממש לא. אני מנסה לייצג נאמנה את העמדות המנוגדות לי. אני הפסימי בסיפור ועל כן הפניה אליכם לחוות דעת. מוזר לי שגם מומחים וגם מכרים כאחד מקבלים ליקויים שכאלה כגזרת שוק הרכב המשומש בשנתונים המדוברים.

בהתייחס להערתך הטכנית, לדרישתי ציין הבוחן כי אין איבוד הספק ובריחת לחצים במנוע.

האם אני לא מציאותי בדרישותיי? מלבד עניין השלדה, האם הליקויים חמורים לשנתון ופוסלים את הקנייה על הסף? אם לא, יש מקום להפחתה נוספת במחיר?

התח'רעתי עליך בשאלות, זה דחוף לי. תודה מראש.

נ"ב,

מישהו מוכן לבאר לי את תוצאות בדיקת הלחצים?

פורסם

בנאדם, אתה כה עקשן, אמרו לך כבר 100 פעם פה שלא כדאי ללכת על הרכב הזה , ואתה עדיין מתעקש ומגן על הרכב.

אתה כל כך רוצה לקנות את הרכב ? כולו שלך, תהנה.

את שלי אמרתי ולא אגיב פה יותר.

פורסם
בנאדם, אתה כה עקשן, אמרו לך כבר 100 פעם פה שלא כדאי ללכת על הרכב הזה , ואתה עדיין מתעקש ומגן על הרכב.

אתה כל כך רוצה לקנות את הרכב ? כולו שלך, תהנה.

את שלי אמרתי ולא אגיב פה יותר.

דני, פספסת אותי. אני במכוון מנסה להציג את הדעה המנוגדת כמיטב יכולתי, זאת על מנת לחלץ תגובות כנות ולא מוטות בשום אופן על ידי. חשבתי לספק למוכר קישור אל חוות דעתכם. תודה על ההתייחסות.

פורסם

קלעת בדגם, אבל לא במצב.

נשמע כמו רכב שעבר פאריז דאקאר, אם אתה מצליח להוריד אותו ל איזור ה 9-10 אולי זה שווה.

עריכה:

עברתי עוד פעם על הבדיקה, לא לגעת !

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

שוב תודה לכל המשיבים, תרמתם מאוד.

אני מוכרח לציין שתוצאות הבדיקה היו בגדר לא פחות מהפתעה בהתחשב במצב הרכב על פניו - תא נוסעים שמור ומראה חיצוני סביר בהחלט. איני יודע אם זו עברה על כללי הפורום, אך הנה תמונות הרכב כפי שפורסמו. עבר פריז דאקאר?! לא הייתי מנחש לרגע.

• תוכן חדש...