Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לינה זולה בפריז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוכות אני מקווה לטוס לפריז, ל4-5 ימים עם ידידה. שנינו רוצים לנסוע, אבל מעדיפים להוציא כמה שפחות על לינה. הכוונה היא לא להתכלב, ויש כמה תנאים בסיסיים - ניקיון, מקלחת פרטית ומגורים לא משותפים - רק אני והיא.

לגבי מיקום - כמה שיותר מרכזי יותר טוב. אין לי העדפה לרובע מסוים - עוד לא התחלתי "לחקור" על העיר. על בטחון אישי לא נסכים להתפשר, בכל אופן, ונעדיף לשלם יותר בעבור מיקום בטוח יותר..

מחיר? אני ממש לא יודע מה רמות המחירים של לינה בפריז, ככה שאין לי שמץ של מושג מה יהיה הגיוני.

שיהיה זול :)

תודה רבה!

פורסם

המחירים הם בסביבות 70-80 יורו לחדר ללילה למלון סביר (לא מוכה פשפשים ולא הילטון) באזור האופרה.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

פשוט מאד.

כתוב לך "שטאנץ" של מכתב קצר ומנומס בו אתה מבקש את המידע. כתוב אותו באנגלית, אלא אם הצרפתית שגורה בפיך. הכנס לקישור הבא: http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=iw&geocode=&q=b%26b&sll=48.858165,2.337341&sspn=0.163311,0.307961&ie=UTF8&radius=7&rq=1&ll=48.858165,2.337341&spn=0.163311,0.307961&z=12 וראה כמה אפשרויות יש לך!

בחר איזור (מרכז העיר, פרברים וכו') ושלח לכמה כתובות את המכתב כאשר אתה משתמש ב"העתק" וב"הדבק". למטה בכול מכתב הצמד את הלינק הנכון, על מנת שתוכל לשייך תשובה לכתובת. מתשובות בצרפתית הייתי מתעלם, כי אין כמו דובר אנגלית במצבים כאלה ואני בטוח שיש כאלה, אז למה להתפשר? התקשורת הבסיסית המילולית חשובה, אפילו אם מדובר רק בלילה או שבוע. בהצלחה.

פורסם

מלון סטלה, גרתי בו לפני הרבה שנים , ברובע הלטיני או ממש קרוב לו ברחוב אודאון , קרוב להכל:

המטרו, נוטרדאם, גני לוכסמבורג, המוזיאונים והחנויות הכל במרחק הליכה.

הבעיה: מדובר בבנין מהמאה ה 16-17 מנוהל ברישול ע"י הצאצאים, זול בהתאם ולא הכי נקי שבעולם אבל עם מקלחת ושירותים פרטיים . ממליץ להביא סדינים נקיים מהבית.

ועוד תופעה מרגיזה בכל מלונות פריז: הכריות המחורבנות שלהם, פשוט בלתי נסבל ,

כמיטב מסורת הנדסת האנוש הצרפתית אתה מקבל 2 כריות: אחת בצורת גליל ארוך ועבה לבעלי אנטומיה מחלל עמוק 9,

והשנייה דקה בעובי פיתה ומכסה שליש משטח המיטה, נשבעתי שבפעם הבאה שאני מגיע לאזור אני אורז כרית בתיק.

בכל מקרה אל תחמיץ את הגלידה המדהימה ביותר בעולם , "ברטיו".

review_9245_0.jpg

פורסם

לפני כמעט שנה הייתי בפריז לתערוכה.

מרכז הירידים שלהם נקרא : Paris Expo Porte de Versailles Paris france

יש שם באזור הרבה מלונות קטנים שמיועד בעיקר למי שמגיע לתערוכות.

אנחנו היינו במלון 2 כוכבים עם בריכה ואינטרנט חינם.

המחיר בערך 60 יורו ליליה.

יש הרבה תחנות רכבת באזור בגלל התערוכות.

(לא זוכר את השם,צריך לבדוק)

הבעיה בפריז שהרכבות עובדות עד 12 בלילה ואם אתה יוצא לבלות אתה צריך ב 11.30 כבר לחזור למלון.

אייל

פורסם

לא יודע איפה זה מרכז הירידים , אבל אם באת לבלות, אני ממש לא ממליץ להתרחק מהמרכז.

זה לא ניו יורק, ברבעים המרוחקים לא תמצא כלב ברחובות בחצות.

כבר קרה לי שאיבדתי את הדרך חזרה למלון לילה אחד,

הסתובבתי חצי שעה ברחובות, ולא היתה נפש חיה להעזר בה.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על מלון זול שהייתי בו לפני כשנה

Ibis Paris Sacré Coeur

http://www.ibishotel.com/gb/hotel-0694-ibis-paris-sacre-coeur-18eme/index.shtml

המלון נמצא ממש בצמוד ל"סקרה קאר" ולמולאן רוז', לא האזור המרכזי ביותר בפריז אבל נמצא במרחק של 4 תחנות (10 דקות) מכל אזור מרכזי.

שילמנו 80 או 82 יורו (ללא ארוחת בוקר) - המלון צנוע מאד אבל נקי, לדעתי המיקום שלו נוח מאד.

נסיעה טובה

פורסם

אם מדובר בשירלי, קח אותה למלון סטלה. כשהיא היתה איתי היינו הולכים לשם הרבה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני הייתי מאוד מרוצה מהוטל מישל, זה במקום מאוד מרכזי במונפרנס ליד תחנת מטרו שמחוברת היטב.

המלון מצוין ובלי שטויות של צרפתים כמו שתיארו פה את הכריות, יש ארוחת בוקר לא רעה.

http://www.hotelmichel.com

תתקשר אליהם, הם מדברים אנגלית לא רעה, או שתשלח מייל כי לפעמים יש להם להציע better price.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שלום,

הייתי בפריז לפני כ- 4 שנים אבל מלון נחמד מאוד

ששהיתי בו היה מלון הוואנה. מלון סביר ביותר,

ארוחת בוקר צרפתית כהלכתה,

(קונטיננטלית - באגט, קרואסון, ריבה, חמאה וכמובן קפה טוב),

המלון קרוב מאוד לאופרה ולתחנת המטרו קאדט (CADET).

המלון לא ברמה גבוה במיוחד אבל מתאים לתיירים ובהחלט ברמה סבירה +

בהצלחה.

פורסם

זה מספיק קרוב למטרו מונפרנס (150 מטר) שזה לא יהיה משנה.

והאיזור בטוח ונחמד כמו שביקשו (יש אחלה מסעדה יפנית, ועוד אחת טורקית מול המלון בדיוק)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...