Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים,

לאור ההתנסות המצויינת שהייתה לי עם הייעוץ שנתתם לי לגבי רכישת רכב, אבקש שוב את עזרתכם בייעוץ לגבי מכון רישוי/בדיקה לרכב לפני קנייה באזור יהוד - אור-יהודה - נווה מונוסן - פ"ת.

ולגבי בדיקת הרכב לפני קנייה- מה עדיף לדעתכם, ובאילו מקרים, מכון בדיקה או מוסך (מורשה/יבואן או אחר)?

רוב תודות,רוני.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לגבי מכון בדיקה לרכב באזור בקעת אונו - ממליץ על קומפיוטסט אור יהודה - עשו לי שם בדיקה מקיפה וכוללת על הרכב ונראה מקצועי מאד

אני אישית הייתי מעדיף ללכת למכון בדיקה ולא למוסך כי מוסכים לא מתמחים בבדיקות של רכב לפני קנייה וגם לא תמיד יש אובייקטיביות הנדרשת..אולי זה קצת יותר יקר אבל בדרכ שווה

אבל אם יש לך מוסך שאתה מכיר והאוטו הוא חדש ולא אמורות להיות בעיות רציניות אז אפשרי ללכת למוסך שיבדוק את הרכב בכלליות..

הכל תלוי בך,

בהצלחה

פורסם

מכון "אמין" לבדיקת רכב ?

אתה המוכר ורוצה מקום "אמין" שלא מוצא בעיות ?

אתה הקונה ורוצה מקום "אמין" שינפח בעיות ותוכל להוריד במחיר ?

הכל יחסי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...