Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושלום לכולם

לאחרונה התעורר אצלי צורך בניידות קצת יותר גבוהה, אז החלטתי לקנות מכונית.

אני מחפש משהו קומפקטי (עדיף) לנסוע איתו לעבודה ובכלליות באיזור (אני גר בעמק יזרעאל), ושלא יפחד לתת קפיצה מדי פעם לאיזור המרכז.

דברים חשובים-

מושבים נוחים (לא חייב להיות ספה על גלגלים, אבל שלא יהרוס את הגב...), שיהיה חסכוני בדלק, חלפים זמינים בארץ, טיפולים בעלות לא בשמים, ומעדיף רכב שאין לו 15 שנה על הכביש. ידניות בלבד.

*העדפה לאירופאיות.

דברים חסרי חשיבות לחלוטין-

כל עוד הרכב לא עגלה שלא זזה, לא איכפת לי כמה מהר הוא מאיץ, איך הוא ב "פתיחות" ושאר שטויות. רק שיוכל כמו כל רכב נורמלי לנסוע 100 בכביש מהיר בלי להתפרק. לא צריך רכב גדול ו "מרשים", מעדיף קומפקטיות.

תקציב- 7-10K, אם יש משהו שווה במיוחד, מוכן להשקיע גם 12. בבקשה לא לעבור את התקציב, אני לא בעל משפחה או משהו, אני הולך לנסוע ברכב הזה 90% מהזמן לבד, אז אין צורך להשקיע יותר מדי.

אחרי חרישה מאסיבית של יד 2, צמצמתי את הרשימה המועדפת שלי לדברים הבאים-

רנו טווינגו (המועדפת ביותר עלי) 96', סיטרואן AX 97-98, או ZX מאותן שנים, סיטרואן סקסו 98-99, פיאט פונטו 97-99, דייהטסו שרייד אם נכנס בתקציב.

אתם מוזמנים להמליץ על כל דבר אחר במסגרת התקציב, אם הוא עומד בקריטריונים.

בעלי רכבים למכירה- אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי, רק לא לפרסם בת'רד הזה כמובן.......

תודה לעונים.

פורסם

סקסו, 106, 205 ופונטו יכולות להתאים לדרישות שלך. חסכוניות, זריזות, זמינות חלקים טובה ומאפשרות לרכוש מודל גבוה יחסית לתקציב.

אני ממליץ לך לא להנעל על דגם ספציפי אלא לחפש את המכונית שבמצב המכני הטוב ביותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא ננעל על כלום, בנוגע לטווינגו פשוט מצאתי אחת שמוכרים 2 רחובות ממני במצב מכני מצוין, אז כרגע היא המועדפת (חוץ מזה שאני ממש אוהב את הטויינגו...)

106 מוכרים יקר יחסית בלוחות יד שניה משום מה, למרות שתכל'ס זה והסקסו בדיוק אותו סיפור. נראה לי שאני אחפש סקסו, ראיתי הרבה המלצות.

פורסם

הייתי ממליץ להוסיף לרשימה פיאסטה וקליאו.

בתקציב מאוד דומה (10~12K) אפשר לקנות קסארה דיזל, רכב משמעותית גדול ונוח יותר בשנתון די מתקדם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עד כמה שידוע לי, גם ממספר מוסכים, גם מאבא שלי שעובד בתחום הרכב כבר מעל 20 שנה, וגם מדוד שלי שהייתה לו אחת- הקסארה זה רכב שיושב כל יומיים במוסך, אז הייתי מעדיף להימנע מהימור כזה....

לגבי הפיאסטה- אני באמת לא מכר את הרכב. איך הוא מבחינת אמינות, ועד כמה הוא חסכוני? יש המון כאלו בזול, ועד עכשיו פשוט לא הסתכלתי לכיוון.

פורסם

מה הקטע של לדחוף בכל שרשור ייעוץ את הקסארה? אחלה מכונית, יופי של תמורה לכסף, אבל באמת שלא צריך לדחוף אותה לכל שרשור שמתאים מבחינה תקציבית.

הטווינגו היא גם אופציה טובה, פשוטה מאוד מבחינה מכנית ומעוצבת בצורה נפלאה. תריץ חיפוש, יש שפע של מידע על הטווינגו. היא מרגישה קצת פחות מודרנית מהסקסו או מהפונטו אבל אם נדלקת על העיצוב ומצאת אחת טובה - למה לא?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר לדחוף לשירשור את הסקודה ניו-פיליסיה שנת 99-00.

אז:

1. היא אירופאית תוצרת פולקסווגן.

2. מושבים נוחים-וואלה אין לי מושג אם הם נוחים.

3. חסכוני בדלק-מנוע 1300 סמ"ק יהיה חיסכוני-במידה והיה טיפול עם חומרים איכותיים.

4. חלפים זמינים בארץ-סבירות גבוהה שיש חלפים.

5. טיפולים זולים-כשהיה לי את הטנדר סקודה הטיפול 10,000 עלה 250 שקל.

6. רכב שאין לו 15 שנה על הכביש-10 שנים על הכביש.

7. ידניות בלבד-אין כמעט אוטומטיות מהשנים הללו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

306 ידנית (1.4 זולה וחסכונית), אחלה אוטו (מכיר אישית את על סדרות המנועים - 1.4 לא מרגיש חלש ממש מ 1.6 דרך אגב). חלפים בשפע , מוסכים בשפע, כיף של אוטו.

פיאסטה שמורה - פונקיונלית מאד.

אני מכיר מספר קסארות אמינות מאד (מטופלות היטב)ץ

פונטו שמורה.

הייתי מתרכז ברכב שמור ומטופל לאו דווקא בדגם.

טווינגו - יכולה להיות בעיה עם זמינות חלקי מרכב, רכב חמוד מדליק אבל בעל מנוע מיושן -הרפתקאה.

שרייד - אמין ואפרורי, מאד לא ארופאי ומאד לא נעים (לטעמי) over-rated. ממש לא כיף בנסיעה ארוכה.

בהצלחה,

נתן.

פורסם

תודה לכל העונים.

שמתי עין גם על ה AX לאחרונה, רק יש דבר אחד שאני פשוט לא מצליח למצוא-

האם ל AX שנת 97 דגם IMAGE יש הגה כוח?

• תוכן חדש...