Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת פז'ו 206.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ לך בחום לעשות חיפוש מתקדם, לרשום 206 ולסמן את פורום "טכני, אחזקה וטיפולים".

תקדיש זמן מה לקריאת כל המודעות שיש שם.

אני בטוח שתמצא המון מידע מועיל ותוכל לגבש לעצמך דעה לגבי מה כן יכול לקרות לרכב כזה.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אולי כדאי שתסביר בצורה טובה יותר ממה בדיוק אתה חושש ואז תוכל אולי לקבל תשובה קצת יותר ממוקדת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אולי כדאי שתסביר בצורה טובה יותר ממה בדיוק אתה חושש ואז תוכל אולי לקבל תשובה קצת יותר ממוקדת.

החששות שלי הן בעיקר בגלל "הסיפורים" שמסתובבים על הגיר הבעייתי.

האם נכונה השמועה?,האם מדובר בשנים מסויימות,בסך הכל אני מתעניין ברכב חדש יחסי שנת 2008 כך

שאולי השמועות לגבי שנתונים אלו אינן רלוונטיות.

בתודה.

פורסם

היתה בעיה נקודתית בחלק ספציפי של הגיר בשנתונים מסוימים. הבעיה הזאת נפתרה הרבה לפני שהרכב שלך נכנס לפס הייצור.

נשארה תיבה אוטומטית בעלת התנהגות שנויה במחלוקת. חלק מהאנשים יספרו לך שמדובר בתיבה חכמה, כזאת שמנסה לעזור לנהג לבצע את מטלות הנהיגה בצורה חכמה ונכונה יותר. חלק אחר יספר לך שמדובר בתיבה עצלה, איטית שמכבידה מאוד על ביצועי הרכב. חלק אחר פשוט לא ידעו להגיד לך דבר על ביצועי התיבה כי באמת לא הבחינו בהבדל כלשהוא בינה לבין כל תיבה אוטומטית אחרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...