Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד 2009?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לפני כשבוע קניתי הונדה סיביק חדשה 4D

אבל פתאום הודיאו לי שיש מבצע על האקורד 2009 - ומכירה יהי 169K במקום 179 וחצי שזה מכירה הרגיל

זה מבצע ממש לכמה ימים בלבד

העם הונדה אקורד החדשה ב169 זה מחיר שווה בשבילה?

הדילמה כרגע העם להשאר עם הסיביק או ששוה כבר להוסיף ולקפוץ לדגם מנהלים במחיר אטרקטיבי?

** יש באפשרותי להוסיף את הכסף ולשדרג.

** אני צריך להחזיר תשובה לסוכנות מחר כי כבר שלחו את הסיביק לשחרור מהמכס

פורסם

תשאל את עצמך דבר כזה:

א. האם אתה באמת צריך את השדרוג הזה מסיוויק לאקורד? עזוב את הנושא הכספי בצד,יש משהו באקורד שאתה חייב שחסר לך בסיוויק?

ב. תעבור מחדש על כל הסיבות שבגללם רכשת את הסיוויק ותראה אם יש משהו באקורד שנותן לך את האקסטרה באחת או יותר מהסיבות הנ"ל,ותשווה את זה כלכלית בכמה תוספת זה כרוך.

ג. קח בחשבון שבשורה התחתונה,אתה מוסיף כסף ולא חוסך כמו שזה משתמע. עכשיו תחשוב שוב על כל ההשלכות של מעבר לרכב מנהלים (ביטוח,טיפולים,דלק!,ירידת ערך) ותחשוב לבד אם אתה מוכן לעמוד בכך כלכלית.

אם לאחר כל אלה עדיין תחליט שהאקורד אכן "שווה" לך את התוספת במחיר,לך על זה. אני בספק אם זה מה שיקרה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

נקודות יפות מה שאמרת אז ככה

האקורד זה אותו שבאמת נראה ומרגיש פגז והעיצוב הפנימי שלו בהרבה יותר מרהיב מהסיביק.

מה שנקרה "משדרג" לי את חויית הנהיגה בהרבה!

לפני הסיביק היתה לי מאזדה 3 שהסיביק כמובן קפיצה אבל עם האקורד אתה באמת מרגיש שיפור ועליית מדרגה

לגבי כל העלויות ותוספות לפי חישוב "גס" זה בערך 4000 שח יותר בשנה (לא כולל הדלק) ביטוח,טיפולים,איטורן (50ש"ח מנוי) כל חודש.

פורסם

ביחד עם הדיל של הסיביק קיבלתי גם זוג כרטיסים לארופה בשווי 800 דולר מה שכביכול מוריד את עלות הקנייה ב 3000+ ש"ח

(חלק ממבצע שהיה לשבוע בלבד)

פורסם

לפי דעתי אם אתה מוכן להוסיף כסף אז תוסיף עוד קצת ותקנה, את הרמה המפוארת של הסיויק שנקראת EX ותקבל אחלה של איבזור מאשר באקורד שמגיעה עם טאסות בושה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

יש לקחת בחשבון גם את ירידת הערך שמקפיצה את ההפרש בין הרכבים (לאורך זמן). כמו כן, אם אתה כבר מחליט לעלות מדרגה כדאי לך לשקול את רכישת הסופרב שנראה על פניו שנותנת תמורה נהדרת.

• תוכן חדש...