Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית פולו comfortline 1.4 ידני 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני בן 25 והגיע זמני לרכוש רכב לראשונה בחיי ולכן אני רוצה להתייעץ עם מי שיוכל לעזור לי בקשר לדגם פולו שציינתי.

קראתי הודעות לא הכי נחמדות משנה שעברה, אבל בכ"ז...

החיפושים אחר רכב קטן, מנוע 1400 עם תקציב בסביבות 30-40 אלף העלה מס' רכבים כאופציה כמו פולו, איביזה, סקודה פאביה, יונדאי גטס, קליו בי ועוד. כרגע מצאתי את עצמי נשאר עם הפולו כאופציה עיקרית, במיוחד אחרי מסע שיכנועים מצד אחי, שלרשותו פולו 2001 והוא מאוד מרוצה. הבעיה שמלבדו אני לא מכיר אנשים עם פולו...

היום ראיתי את הדגם הזה ויכול להיות שביום ראשון אני כבר אגש איתו לבדיקה, אז לפני זה, אמשח לקרוא במהלך השבת תגובות מעניינות.

תודה רבה

פורסם

לדעתי מדובר ביופי של רכב, יש כזה לאחותי כשנתיים וחצי, עם זאת צריך לקחת בחשבון כמה מחלות:

א) מנגנון חלונות חשמל בעייתי -עלות חלק מקורי : 600 ש"ח לכל צד. סביר להניח שכבר טיפלו בבעיה ברכב שתקנה.

ב) ברכב 4 קויילים, בשנתיים וחצי החלפנו כבר 2. (משהו כמו 300-400 ליחידה למקורי)

ג) דרוש ניקוי מצערת מדי פעם. (נניח- אחת לשנה - שנה וחצי. ממש בקטנה)

זה אולי נשמע רע,אבל יחסית לבעיות שונות ומשונות שיש ברכבים אחרים בסגמנט הזה , מדובר ברכב טוב מאוד,

שנחטף במהירות כיד 2 במיוחד בשנתונים האלה עם המחירון הנמוך.

רכב איכותי, מאובזר ובנוי לתלפיות, ממש גולף קטנה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז אני אתן חוות דעת אחרת. מלבד השם פולקסווגן שעושה את זה לכמה אנשים, זוגתי שבילתה חמש שנים עם דגם כזה (נקנה יד ראשונה) יכולה לספר רק על המרורים ותקוני הרכב התכופים. מה לא הלך שם - קווילים, חלונות שנפלו, מערכת חשמל ושאר מרעין ובישין. הפלסטיקה דקיקה ולא איכותית, הרכב כולו מקרקש, הקלימאטרוניק ספק עובד ספק מקרר (לאחר שהוחלף מעבה במסגרת אחריות), ממיר קטליטי הלך לאחר חודשיים, בסיכום ממש אכזבה. מעבר לכך, הרכב חסכוני בצריכת דלק אבל איטי מאוד וחלש מאוד. חשוב לציין שגם לפני הרכב הזה היו במשפחתי פולו (1996) ופאסאט (1998) שניהם יד ראשונה שגם מהם לא שבעתי נחת (מוסך פליקס שבע יותר נחת ויותר מזומנים) ומאז הפולו האחרונה גם זוגתי מדירה רגליה מפולקסווגן. לשיקולך.

פורסם

השאלה מה האלטרנטיבה

אפשר להגיד שאני בעצם מחפש רכב קטן, גיר ידני, מנוע 1400, הולך להיות על הכביש 30-40 ק"מ ביום, תקציב איזור ה-35000

הייתי שמח אם היה אפשר למצוא סוויפט באיזור השנתון שאני מחפש, אבל אין לי מושג אם יש כאלו (פחות או יותר 2003-2004) וגם אם כן לא נתקלתי בהם

פורסם

אם אני זוכר נכון אז הסוויפט הישנה (יורו-סוויפט) נמכרה בארץ עד 2003.

אבל למה סוויפט? יש מעט מאוד סיבות הגיוניות לרכוש סוויפט מודל 2003. אפילו הפולו (אני אישית לא חובב גדול שלה) עדיפה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה צודק, סוויפט 2003 זו לא החלטה טובה, סתם הסוויפט החדשות יותר הם לדעתי תענוג של רכב ולא ידעתי מה בקשר למודל ישן יותר

אני שם לב לביקורות הולכות וחוזרות על הפולו ומחלותיו... :) אבל בנתיים לא נראה לי שיש הצעה מעניינת יותר שמתאימה למה שאני מחפש

פורסם

הדעות על הפולו חלוקות, בדיוק כמו על רוב המתחרות בקטגוריה שלה.

הסוויפט החדשה היא מכונית טובה, אבל השיווק שלה התחיל ב2005 או ב2006 והיא הרבה מעבר לתקציב שלך. לא הייתי כותב שהיא תענוג של רכב, כמו לרוב הדברים בחיים גם לה יש חסרונות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אז אני אתן חוות דעת אחרת. מלבד השם פולקסווגן שעושה את זה לכמה אנשים, זוגתי שבילתה חמש שנים עם דגם כזה (נקנה יד ראשונה) יכולה לספר רק על המרורים ותקוני הרכב התכופים. מה לא הלך שם - קווילים, חלונות שנפלו, מערכת חשמל ושאר מרעין ובישין. הפלסטיקה דקיקה ולא איכותית, הרכב כולו מקרקש, הקלימאטרוניק ספק עובד ספק מקרר (לאחר שהוחלף מעבה במסגרת אחריות), ממיר קטליטי הלך לאחר חודשיים, בסיכום ממש אכזבה. מעבר לכך, הרכב חסכוני בצריכת דלק אבל איטי מאוד וחלש מאוד. חשוב לציין שגם לפני הרכב הזה היו במשפחתי פולו (1996) ופאסאט (1998) שניהם יד ראשונה שגם מהם לא שבעתי נחת (מוסך פליקס שבע יותר נחת ויותר מזומנים) ומאז הפולו האחרונה גם זוגתי מדירה רגליה מפולקסווגן. לשיקולך.

איזה בעיות חשמל היו? הרכב שברשותינו לא מקרקש והוא עבר לא מעט ק"מ ,אבל אתה יודע מה הוא לא עבר?

לא עבר התקנות מקומיות של שומדבר. קח לתשומת לבך.

אגב היתה ברשותי במשך 5 שנים פולו 97 16V שעברה חיים לא קלים , ולא אכזבה מעולם, המשכתי עם הגולפים, ובינתיים : טפו טפו טפו...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הרכב לא עבר מעולם התקנה מקומית, ויתרה מזו, בת זוגתי אף שילמה מחיר נוסף למערכת שמע מקורית.

בעיות חשמל מציקות וטורדניות כמו למשל: כל מיני נורות החלו לדלוק סתם כך כמו נורת ה- ABS או EPC, חלונות חשמל שפסקו מלפעול כך גם סלילי הצתה הוחלפו, נורות שקיצרו. כפי שכתבתי למעלה גם בפולו שהיתה לי בשנת 1996 חדשה וכן בפאסאט חדשה 1998 ללא התקנות מקומיות ועדיין סבלתי מצרות וצרורות מהרכבים הללו.

יתכן שזה ביש המזל שלי, אבל כפי שכתבתי למותג הזה אני אזהר מלהתקרב.

פורסם

נורת EPC נובע מניקוי מצערת כפי שרשמתי ברשימת התקלות הנפוצות.

סלילי הצתה ידוע וחלונות חשמל ידוע. על כל אלה פירטתי כבר קודם.

בקשר לנורות שקיצרו - החלפתי פעם אחת אור חניה מאז שהרכב נרכש.

תסתכל על חצי הכוס המלאה: לפחות אפשר לדעת פחות או יותר מה צפוי עוד לפני הרכישה.

בלי התקנות מקומיות? אתה רוצה לומר לי שהיא לא נוסעת עם רדיו דיסק , לא עם דיבורית ולא עם קודן ?

(הרכב מגיע ערום בלי רדיו דיסק אפילו)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא מבין את הקטע הזה. כבר שנים ושלל דגמים של VW, סיאט ושקודה שאני שומע על בעיות בחלונות חשמל, כל כך קשה לחברה רצינית כמו VW לתקן את זה?

בלי התקנות מקומיות? אתה רוצה לומר לי שהיא לא נוסעת עם רדיו דיסק , לא עם דיבורית ולא עם קודן ?

(הרכב מגיע ערום בלי רדיו דיסק אפילו)

הוא אמר שהיא הוסיפה כסף בשביל מערכת מקורית.

פורסם

ראיתי. לא ידוע לי על מערכת מקורית ברכבים האלה. זאת פעם ראשונה שאני שומע על זה.

ידוע לי על רדיו בהתקנה מקומית שהיה ניתן לקבל בתוספת תשלום.

בנוגע לחלונות החשמל : זה תוקן בדור האחרון.

אני אישית מוכן לשים את הכסף אם וכאשר (1200 ש"ח לשני הצדדים). לפחות לא מדובר בבעיות קריטיות מהותיות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפותח השירשור - הייתה ברשותי פולו 1.4 ידנית מודל 96 והיא הייתה מאוד כבדה.

אני לא יודע אם זה המצב גם בדגם שאתה מתעניין בו, אבל כדאי לבדוק ולהיות מודע לזה כי אותי זה תיסכל מאוד.

• תוכן חדש...